Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yatmadan birazda bölgesel yapsam iyi olur
Emnis zumbada herhalde
Evet yeni geldim çokkk iyiydi yaaa ölçülerimizi de aldı 15 gün sonra tekrar bakıcAz bildiğiniz su oldum kızlar kısa zamanda güzel kilo gideer inş
İşin güzel yani beni çok motive etti ama çaktırmadım :)) benden tam 10 kg eksik kız benle aynı ölçülerde :))) sadece göğüs azdı onda kendimi iyi hissettim valla :cool: :KK70:
Psikolojik olarak da çok iyi geldi güldüm eğlendim ter attım dönüşte de yürüyüş yaptım giderken de :)
Amaaa bir geldim ki oğlum beni görür görmez boncuk boncuk ağladı içime dert oldu. Babası sağolsun ilgilenmemiş pek oyun vs yada ben devamlı kefir süt meyve vs veririm yoksunluk hissetti belki yavrum. ❤️

Evet yeni geldim çokkk iyiydi yaaa ölçülerimizi de aldı 15 gün sonra tekrar bakıcAz bildiğiniz su oldum kızlar kısa zamanda güzel kilo gideer inş
İşin güzel yani beni çok motive etti ama çaktırmadım :)) benden tam 10 kg eksik kız benle aynı ölçülerde :))) sadece göğüs azdı onda kendimi iyi hissettim valla :cool: :KK70:
Psikolojik olarak da çok iyi geldi güldüm eğlendim ter attım dönüşte de yürüyüş yaptım giderken de :)
Amaaa bir geldim ki oğlum beni görür görmez boncuk boncuk ağladı içime dert oldu. Babası sağolsun ilgilenmemiş pek oyun vs yada ben devamlı kefir süt meyve vs veririm yoksunluk hissetti belki yavrum. ❤
Ayy kıyamamm ama alışsın yoksa okul kapılarında çok beklersin, eşinin kulağını çek biraz ödev ver ona yapsın

Tabi bu hafta iş güçten hep öğün atlayıp kalorili şeylerle geçiştirdim inşallah gitmiştir
İnşallah gitmiştir gitmediyse de canın sağolsun haftaya gider 🥰
Amaaa bir geldim ki oğlum beni görür görmez boncuk boncuk ağladı içime dert oldu. Babası sağolsun ilgilenmemiş pek oyun vs yada ben devamlı kefir süt meyve vs veririm yoksunluk hissetti belki yavrum. ❤
Sana çok bağlı olduğu için de ağlamış olabilir bence mutlu anne mutlu çocuk, devam et iyi hissetiysen ❣️
Sen sabah yürü evde bile olsa öyle tartıl
evet öyle plalıyorum bakalımm 😍

Ayy kıyamamm ama alışsın yoksa okul kapılarında çok beklersin, eşinin kulağını çek biraz ödev ver ona yapsın
Geldiğimde koltukta uyukluyordu adam:)) çocuk kendini mahsun hisssttiğin için pısmış oturmuş TV ye bakıyordu :) bundan sonra ddiğin gibi yapayım zaten haftada 2 gün

Merhaba, ben de araniza katilabilir miyim acaba? Verecek fazla kilom yok, 4-5 kilo vermek istiyorum. O nedenle belki listeye girmem takim icin iyi olmayabilir. Listede olmasam da paylasim yapabilecegim bi grubum olsun istiyorum, motive olmak amaciyla:KK22:
Merhaba tabikii hoşgeldin :))

Ben bugünden beri çok kilo aldım dedin az almışsın laflarını duyuyorum. Ama ailemdekiler de başladı çok yürüme, inerken yürü ama çıkarken merdiven kullanma, kendini zorlama :) sadece durumdan babam memnun, sürekli her aktivitemi övüyor. Yarın İstanbul’a gitmeden halletmemiz gereken bir işimiz var yürüyerek gidelim dedim ağzı kulaklarına vardı :)

Ben bugünden beri çok kilo aldım dedin az almışsın laflarını duyuyorum. Ama ailemdekiler de başladı çok yürüme, inerken yürü ama çıkarken merdiven kullanma, kendini zorlama :) sadece durumdan babam memnun, sürekli her aktivitemi övüyor. Yarın İstanbul’a gitmeden halletmemiz gereken bir işimiz var yürüyerek gidelim dedim ağzı kulaklarına vardı :)
AA ne güzel benimkilerde bana amann ne manken mi olcan ? Kafayı mı bozdun diyetle ? :ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:

Back
X