uzun uzun yazmışsın açıklamışsın her şeyi :) benim kızım da tam senin oğlun civarlarındayken ben de sil kursuna gitmiştim. Üniversitede bölümünü İngilizce okudum bitirdim ancak çocukla birlikte köreliyorum gibi hissetmiştim ve bu kaçış bana çok iyi gelmişti. Şimdi de İspanyolca öğreniyorum. Çok az az kafama takmadan başladım ancak bayağı ilerledim o da iyi geldi. :)
Ben de verdiğim kiloyu geri almanın üzüntüsü içindeyim

Dukan dedim ama sana katılıyorum dukan için eski motivasyonu bulamıyorum kendimde. 1-2 gün çok iyi devam ettim ancak bugün mesela ekmek yedim biraz. Bir defa yaptığımda çok iyi yapmıştım ancak artık dukan kafasına giremiyorum nedemsr, bunu net anladım...
Sanırım söylediğin gibi her şeyden porsiyon kontrolü yaparak besleneceğim. Bu ay sonu da eliptik alacağım. Şu an stokta yokmuş. Biraz da onu bekliyorum. En azından kaç kalori yaktığımı görürüm ve yediğimi de yakarım.

kışın bile olsa spor yaparım. Ben dd bu koş yeniden forma girme niyetindeyim. Çok zor inmiştim 61.5’a

şu an 68 im. Zor ama yeniden yapmak için uğraşacağım. Boyum 1.66 61 kg bana iyi geliyor ama söylediğin gibi fazlası yavaşlatıyor beni de...