Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

B Baharyagmuru35 merhaba cnm. Sizlerden ayrılmak istemiyorm buraya geldim bende.
Merhaba :)
Kızlar takımınız kesin kapanıyor mu netleşti sanıyorum o konu ? Hayırlısı olsun herkes için :) toplight toplight kaptanım geldiğinde size bilgi versin olur mu belki diğer ekiplere de gidilmesi gerekebilir yanlış yönlendirmeyeyim sizi :) B Baharyagmuru35 belki dediğin gibi deneme süresi gerekmeyebilir takım kapandığı için transfer olursunuz kaptanım bilgi verecektir size

Olur mu cnm nasil unutabilirim .diregimız diyorum sana 🤣 dennisgo dennisgo
Direk bu hafta patladı. Bugün sadece 10 bin adımım var henüz. Eve geldik yemek yedik. Biraz zaman geçsin diye bekliyorum şimdi. Başlayacağım bir şeyler yapmaya. Ama ciddi yoruldum. Yeğenime söz verdim en azından yarım saat futbol oynamam gerekecek ama üstüne yarım saat koşu bandında takılsam harika olur.. bakalım ilerleyen saatler ne gösterecek.
Bademciklerim ağrıyor bu arada yutkunamıyorum umarım hasta olmam. İlaç başladım hemen :) o yüzden de bu kadar yorgun hissediyor olabilirim.

Direk bu hafta patladı. Bugün sadece 10 bin adımım var henüz. Eve geldik yemek yedik. Biraz zaman geçsin diye bekliyorum şimdi. Başlayacağım bir şeyler yapmaya. Ama ciddi yoruldum. Yeğenime söz verdim en azından yarım saat futbol oynamam gerekecek ama üstüne yarım saat koşu bandında takılsam harika olur.. bakalım ilerleyen saatler ne gösterecek.
Bademciklerim ağrıyor bu arada yutkunamıyorum umarım hasta olmam. İlaç başladım hemen :) o yüzden de bu kadar yorgun hissediyor olabilirim.
Hava değişimi olmuş olabilir bol bol meyve ye canım zaten bu ara salgın var fena :/ toparlarsın inş ayrıca 10.000 adım atıp hiç birşey yapmadım mı diyorsun 🙈🙈

Ya kötü olmuş takımın kapanması bizim başımıza gelse bende üzülürdüm valla.içinizden kaptan çıkarsaynız yokmuydu isteyen ? :)
Çok az kişi kalmıştık zaten cnm. Ben hemşireym çok aktif çalışıyorm. 2 tane çocuğum var onlarla ilgileniyorum. Hemde zaten çok yeniyim bu konuda hiçbir bilgim yok. Dier arkadaşların da şartları hemen hemen aynı. O yüzden kapanması kaçınılmaz oldu malesef...

Eh bazı mazeretler var tabi {hastalık,ilaçlar,doğum ertesi falan}
Dün bi kadın gördüm günde 1-2 ekmek yiyomuş tığ gibi,çünkü troidi hızlı çalışıyormuş
Ben bir diyetisyen ile konuşmuştum. Sanırım 69 kiloydum. Bana demişti ki bu kilonu arayabilirsin. Çünkü sana kilo aldıracak hiç bir kritik süreçten henüz geçmemişsin. Evlendin koy üstüne 10 kg, çocuk doğurdun koy üstüne 10 kg.. ileride 69 olduğunda zayıflarım diyebilirsin diyordu :)

Hava değişimi olmuş olabilir bol bol meyve ye canım zaten bu ara salgın var fena :/ toparlarsın inş ayrıca 10.000 adım atıp hiç birşey yapmadım mı diyorsun 🙈🙈
Ama güzelim ben onu her durumda yapıyorum. Kalp sağlığı için günde 10 bin adım derler ya onu yapmak spor gibi gelmiyor o yüzden. Bugün satranç turnuvasındaydık çocuk maça biz yürüyüşe şeklinde bir şey anlamadan yaptık çoğunu. Kalan kısmını da evin içinde tempolu yürüyerek tamamladım.

Çok az kişi kalmıştık zaten cnm. Ben hemşireym çok aktif çalışıyorm. 2 tane çocuğum var onlarla ilgileniyorum. Hemde zaten çok yeniyim bu konuda hiçbir bilgim yok. Dier arkadaşların da şartları hemen hemen aynı. O yüzden kapanması kaçınılmaz oldu malesef...
Ah haklısın Allah kolaylık versin evet kaptanlık diyip geçmemek lazım baya iş gibi sorumluluk biniyor insana :) sağolsunlar bir sürü insanın kilosuyla hesaplamasıyla uğraşıyorlar inş bize gelmenizde bir sakınca yoktur 12.takm mesela yeninden açıldı orda hiç üye yoktu o yüzden bilemiyorm hani ne derler :) umarım kalırsınız çok arkadaş olunca yene deneyimler yeni motivasyonlar çıkıyor :)

Merhaba ben 14.takımdan mezun olmuş bir uyeyim . 91 kilodan 72 ye indim ordan mezun olsamda hedefe tam ulasamadim ve listede olmayınca motivasyonum düştü. 5 haftadır 72 kilodayım ve veremedim ama bu hafta dahada uğraşıp 71 lere ineceğim eminim .. 3 kez duraklamalarim oldu 3 er hafta hepsindede aştım o dönemi ve vermeye devam ettim .
Kilo vermem çok yavaş malesef ama veriyorum şükür . Hedefim 65 kilo olmak . 7 ayda 19 kilo verdim ve kaldı 7 kilo . boyum 176 suan tam kilom 72.1 . evliyim cocugum yok 24 yaşındayım.
Bizim grubumuz kapanıyor zaten ben mezun olmuştum ama dediğim.gibi listede olmadan yapamıyorum.. araniza almayı kabul ederseniz çok sevinirim .
Menü bildirimlerim tam diğer gruptan kaptanlarim bilir 😊spor yapmaya bayılıyorum ve haftanın 5 ya da 6 günü yüksek yoğunlukla spor yaparım .

Hoşgeldin, öncesi için tebrikler, sonrası için başarılar, ah güzel izmir..
Slm, beni de takıma alır mısınız? 86.9 kg şuan. 91.2 ile başladım.

Merhabalar, hoşgeldin sen de. Hedef kilon nedir?
Bu isvecteki “4. Gunden sonra alisiyosun” lafi buyuk bi yalanmis ya. Hic de alismiyosun, resmen yemek icin adam oldurucek kivama geliyosun. Ama kilonu veriyosun o ayri. ölüm gibi bisey oluyo ama kimse ölmüyo kisacasi:KK70:
Mesela bu aksam yemegimde iki yerine uc yumurta yiyerek buyuk bi cilginlik yaptim, kendimi acayip asi hissediyorum:))
Sonrasina dikkat et geri alma riski oluyor...
Ben de zevk almiyorum yaa, jillianin mesela nesinden zevk aliyim:)) tek tuk zevk aldigim seyler var, yoga, acik havada yuruyus gibi. Onlar da moduma gore hatta bazi gunler oturdugum yerden kalkmaya useniyorum:)
Ya ben spordan zevk alıyorum çok da iste zaman yokm ama şu bir gerçek ki kiloluyken spor işkence, eklemlere yük. Yürüyüş, yoga ve yuzme gibi sporlarla kısıtlı kalmak gerek. Sonrasında kilo verince ise herşey çok daha zevkli oluyor zaten..
Ay ben terlemeyi de sevmiyorum, hareket etmeyi de. Ama kilo almayi da sevmiyorum:)) Huysuz sirin gibi hissettim kendimi. Yemek yemeyi seviyorum ben anca:))

Şöyle güzel bir efor sarfedip terleyince iyi hissetmez mi insan ? Endorfin güzel şey...
Aynen emre de öyle yapmıştı hep kopardı hep yara hep mastit oldum yani ozmanndan belliydi emre sakin bir çocuk hiç olmadı :) benim ablamda hiç böyle şeyler yaşamadı o yüzden bende hep kolay sandım bu işleri :))

Biri mastit mi dedi? 4 aylıkken apse ile başladı, sonra sanırım 5 kez sayısını unuttum mastit oldum :(
Merhaba takım müsaitse bende takımınıza katılmak istiyorum.
Hoş geldin ;)

Ama güzelim ben onu her durumda yapıyorum. Kalp sağlığı için günde 10 bin adım derler ya onu yapmak spor gibi gelmiyor o yüzden. Bugün satranç turnuvasındaydık çocuk maça biz yürüyüşe şeklinde bir şey anlamadan yaptık çoğunu. Kalan kısmını da evin içinde tempolu yürüyerek tamamladım.
Olsun ama evde yatıp duran insana göre bir artın oldu yani :))

Dünkü kötü menümü yazayım bari kaçış yok.

18.10
Sabah 0830 1 muz, 1 kase yoğurt, 10 fındık
Ara 1 1200 1 dilim ekmek üzerine tereyağ
Ara 2 1530 kötü bir tercih sütlü tatlı
Akşam 2130 tavada tavuk eti, salata, 1 dilim ekmek

Su: litre
Spor: 1 saat yürüyüş + 7992 adım

Yine sabah çıktığımda adım sayarı unutmuşum

19.10

Sabah 1030 50 gr peynir, 2 dilim kızarmış ekmek tereyağlı, 1 haşlanmış yumurta, sütlü kahve
Ara 1530 5 fındık, 2 kuru kayısı
Akşam 1800 yeşil fasulye yemeği, 3 yk pirinç pilavı, 3 yk yoğurt, 2 yk sütlü tatlı

Spor: 10740 adım yürüyüş

20191019_191405.webp

Cherry Mom Cherry Mom [
20191019_191344.webp

Cherry Mom Cherry Mom im 2000 ip atladım bugün başka bişey yapamam herhalde.
Süpersin canım. 2000 harika bir sayı. Bu arada eve dönünce taşınacağız ve orta kata gideceğiz. Ben yine de ip atlayacağım ama umarım yalıtım iyidir aşağı çok ses gitmez. Ama giderse de vazgeçmeyeceğim, bir üst katta arkadaşımız var en kötü çıkar orada atlarım yine de vazgeçmem :)

Dünkü kötü menümü yazayım bari kaçış yok.

18.10
Sabah 0830 1 muz, 1 kase yoğurt, 10 fındık
Ara 1 1200 1 dilim ekmek üzerine tereyağ
Ara 2 1530 kötü bir tercih sütlü tatlı
Akşam 2130 tavada tavuk eti, salata, 1 dilim ekmek

Spor: 1 saat yürüyüş + 7992 adım

Yine sabah çıktığımda adım sayarı unutmuşum

19.10

Sabah 1030 50 gr peynir, 2 dilim kızarmış ekmek tereyağlı, 1 haşlanmış yumurta, sütlü kahve
Ara 1530 5 fındık, 2 kuru kayısı
Akşam 1800 yeşil fasulye yemeği, 3 yk pirinç pilavı, 3 yk yoğurt, 2 yk sütlü tatlı

Spor: 10740 adım yürüyüş

Eki Görüntüle 2546556

Cherry Mom Cherry Mom [
Eki Görüntüle 2546557
Sütlü tatlı çoğu diyetisyen ekliyor zaten bence çok kötü değil ama tereyağ ekmek olayı alışkanlık ise o kötü tabi :)

Dikkat et canım kendine. Bol bol c vitamini almaya bak. Ben de senin gibiyim ilaç kullanmaya başladım. Boğaz ağrısı çok fena.

Ben cumartesileri hep bozuyorum😓2 haftada 1 kez simit yerim . Diyet süresindede hep yaptım uzun soluklu olduğu için .
Menüm
Kahvaltı
1 yumurtalı omlet
4 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 simit
Şekersiz çay ( bitkisel tatlandırıcılı)
Ara
sekersiz Türk kahvesi
Öğlen
3 adet çiğ köfte
1 ince lavaş
1 bardak ayran
Akşam
100 gr pidesiz yağsız iskender
1 bardak ayran
( bugün hep dışarıdaydım ondan böyle oldu normalde böyle değil kızlar tabiki )
Spor
Haftada 1 ya da 2 gün dinleniyorum .
Bugun dinlenme günüm .

Dünkü menüm
Kahvaltı
1 has.yumurta
4 yeşil zeytin
1 dilim cavdar ekmegi
Ara
Sekersz turk kahvesi
Öğlen
3 ızgara kofte