Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen ben de üzüldüm, ayrıca bizim takım cik kalabalık görünmedi bana ama tabi ki kaptan bilir bu işleri.
Sanırım 12 veya 15 kişi sınırı var
Bide izinde olup listeye girecekler var sen ve nurumcan gibi
E onlarda ayrılmak istemeyen bi ekip
Bide 12.takım yeni açıldı ihtiyacı var
Muallak bi konu yani

Merhaba Kızlar,
Ben de geldim.:KK200:
Ama takım buna müsait mi acaba?:dua:
Sizinle birlikte devam etmeyi çok isterim.:KK8:
Merhaba Kızlar,
Sizin takımın çok kalabalık olduğunundan bahsetmişsiniz. Üstelik bekleyen arkadaşlarınız da varmış. Büyük ihtimalle bizleri kabul edemeyeceksiniz. Galiba takım olarak 12. takıma geçme ihtimalimiz var. Yine de teşekkür ederim.

Sanırım 12 veya 15 kişi sınırı var
Bide izinde olup listeye girecekler var sen ve nurumcan gibi
E onlarda ayrılmak istemeyen bi ekip
Bide 12.takım yeni açıldı ihtiyacı var
Muallak bi konu yani
Anladım ben ekibi dışarıdan takip edip hedefe ulaşınca sadece mezun olmak için de listeye girebilirim veya joker olarak da kullanabilir kaptan benim icin hiç sıkıntı değil. Maksat menu bildireyim hareket edeyim haftalik kilo takibi yapayım.

Ya canım o da benim bücür yüzünden yedi yedi bi gıdım bıraktı huyum kurusun tabakta bıraksam sanki anam dövecek yedim 🙈 en kötü kısımlarını bırakmış zatn ayrıca bozuldum :110:
Yemişken kallavi bi bölge olaydı da bişeye benzeseydi tabi haklısın😛

Selamlar olsun
Akşamda misafirim vardı çok bereketli bir hafta geçirdim😊bugünde eski arkadaş grubumla dışarıya çıkıcaz😨haftaiçi toparladım toparladım yoksa izne çıkmayı düşünüyorum.oda benim için hiç iyi olmaz ama takımım için gerekiyo gibi😔

Selamlar olsun
Akşamda misafirim vardı çok bereketli bir hafta geçirdim😊bugünde eski arkadaş grubumla dışarıya çıkıcaz😨haftaiçi toparladım toparladım yoksa izne çıkmayı düşünüyorum.oda benim için hiç iyi olmaz ama takımım için gerekiyo gibi😔
Aleyküm selam canım
Asla asla izin yookk bence aklına bile getirme biz bir iki hafta artı gelmenede razıyız onu da burnundan getiririz o ayrı ama izne çıkamazsın :sinirli: ben bir izne cıktım +11 küsür kilo geri döndüm bak

Selamlar olsun
İzne çıkarsan ipin ucu kaçabilir canım iyi düşün. Zor gidiyo farkındayım ama ayrılırsan o zor giden hiç gitmeyecek. Dikkat etmezsen geri alacaksın. Ben yaşadım biliyorsun. Bi rahatlama oluyo kendini frenlemek zor oluyo

Back
X