- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #319.461
Zaten tahlilleri var yaptırılıyor hamilelikte sanırımEvet toxoplazmadan ötürü, ama daha önce geçirenlerde problem yok. Ben de geçirmişim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten tahlilleri var yaptırılıyor hamilelikte sanırımEvet toxoplazmadan ötürü, ama daha önce geçirenlerde problem yok. Ben de geçirmişim![]()
Geçmiş olsun önemli değil cnm önemli olan saglikgelen arkadaşlar gitmiş ama kusura bakmayın kızlar haftasonu hastalıktan yataktan başımı kaldıramadığım için kk ya girme fırsatım olmadı
canım dinlenmeye çalışıyorum ama eşim olmayınca çocukları doyur çamaşır falan derken ne kadar dinlenebildiysemGeçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşmek için dinlenmek şart sanki..
sağol canım bizimkilerle güzel freans yakalamışsınız keşke kalsaydınız ama herzaman bekleriz canımGeçmiş olsun önemli değil cnm önemli olan saglik
Gelmeyebilirler ben çok takılmam öyle şeylere. O da benim çocukum
Oyle olmuyor tatlım ne yazık ki hep yakınlar söyleyenler ama Allah'ın izni ile ev alırsam sahiplanorim .Çünkü oğlumun bir kediyle veya bir köpekle büyümesini cok cok isterim
Ben de çok severim. Ama evde bakamam. Eşimle bahçeli ev hayalimiz var. Kısmet olursa hayalimiz gerçekleşirse en az iki tane istiyorum.Ben de o niyetle sahiplendim bakalım inşallah nasip olur![]()
Yasak odalar olacak tabi ki. Büyük bi ırk değil bahçede bakmaya kıyamamBen de çok severim. Ama evde bakamam. Eşimle bahçeli ev hayalimiz var. Kısmet olursa hayalimiz gerçekleşirse en az iki tane istiyorum.
Ailenize sevimli bi üye katıldı. Onunla oynayacak tatlı şey de gelir inşallah yakın zamanda.
Ins cnmBen de o niyetle sahiplendim bakalım inşallah nasip olur![]()
Yasak odalar olacak tabi ki. Büyük bi ırk değil bahçede bakmaya kıyamamama bahçeli ev hayalim gerçek olursa 3-4 tane ben de istiyorum
amiiin inşallah
![]()
Bizimde bahçeli bi ev hayatımız var. Hayaller aynı gibiBen de çok severim. Ama evde bakamam. Eşimle bahçeli ev hayalimiz var. Kısmet olursa hayalimiz gerçekleşirse en az iki tane istiyorum.
Ailenize sevimli bi üye katıldı. Onunla oynayacak tatlı şey de gelir inşallah yakın zamanda.
Sadece yürüyüş yapabildiğim için yakamıyorum gibi geliyo
Köpek sahiplendik cuma günü. Bizi epey hareketlendirecek gibi gözüküyo
Tanımışçok özledim zıplamayı
![]()
Çok geçmiş olsun kaptanım tam dinlenmeyince de iyilesilmiyor bizim de eylülden beri boğaz akıntısı öksürük bitmedi...tekrardan günaydınlar cuma akşamından beri takım bayaa hareketlenmiş 14. takımdan gelen arkadaşlar olmuş ama ben bakamadığım için gitmişler maalesef neyse 12. takım yeni açıldığı için onlara da güç gelmiş oldu ne diyelim kısmet değilmiş
kızlar hala toparlanamadım o kadar dinlenmeye rağmen sanırım sağlam hasta olmuşum dolayısı ile spor da yapamadım sadece ctesi küçük oğlanı tekwandoya götürmüştüm onu beklerken biraz yürüyüş yaptım haif tempoda kendimi fazla yormadan çünkü bir terleyip bir üşüyorum garip bir hastalık hali var
Çalışıyor mu bari geçmiş olsunÇok hareketli bir gün bir de aksi gibi telefonumu tuvalete düşürdüm !!
Sen detoplight kaptan gibi direnç kilonun etrafında dolaşıyorsun canım. İnatla devam etmek gerekir vücut bir yerde pes edecek. Hızlandırmak istersen bir detoks olabilir sana yarin bir diyetisyenin videosunu paylaşacağım istersen ona bir bak detoks suları yoğurtları öğünleri falan var.. kapıdan şimdi girdim geceden beri uyumuyorum kafayı toparlayıp ancak yarın bulurum :)
paylaş canım,yapabiliceğim bişeymi bakarım.Burada belli gıdaların belli puanları var ama miktar ne kadar belli değil çok anlamadım.
kaptanım bence senin vitamin takviyesine ihtiyacın var,sürekli yorgunsun,haklısın da çünki çok yoğunsun,kan değerlerin normalmiydi.b vitamini kullandığımda faydasını görüyorum ben mesela.sabah dinç uyanıyorum gibi.canım dinlenmeye çalışıyorum ama eşim olmayınca çocukları doyur çamaşır falan derken ne kadar dinlenebildiysem
dinlenince daha iyi oldun dimi.futbol oynadığına göre.Evet canım erken kalkıyorum. Geç kalkınca başım ağrır zaten :)
ben korkuyorum köpekten.kedi severim ama onuda evde istemem tüy yüzünden.evde kuş ve balık var yetiyo.Sadece yürüyüş yapabildiğim için yakamıyorum gibi geliyo
Köpek sahiplendik cuma günü. Bizi epey hareketlendirecek gibi gözüküyo
Tanımışçok özledim zıplamayı
![]()
bulgur yarım çay bardağıcıkmııSimdiden gunaydinlar hepinizeee:) Bugunku menum
Oglen: 200 gr kadar haslanmis ispanak, 2 tane haslanmis yumurta, yarim domates
Aksam: Yarim cay bardagi bulgur ve bol yesillikli salata, 100 gr kadar haslanmis tavuk
Planda bulgur yoktu, ama pazar gunleri plaj voleybolu turnuvam var oncesinde karbonhidratli bisey yemesem bayilir kalirim hic heyecan aramiyim dedim.
SporCherry Mom : 20 dk yoga, 45 dk plaj voleybolu
Belimi voleybol sahasinda biraktim yalniz galiba![]()
ah bu çamaşır suyundan çektiklerimiz nedir yav.onlada olmuyo onsuzda.bol kullanınca bana da dokunuyo.Bugün banyoyu baştan aşağı temizledim. Duvarları çamaşır suyuyla yıkadım. İçim dışım çamaşır suyu oldu. Kafam oldu resmen. Grip de geçmedi henüz ilaç kullanıyorum. Yarın kendimi spora vermeyi düşünüyorum. Çivi çiviyi söker hadi bakalım