Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet biraz öyle oldu 😂

Oğlanla kütüphane gittik çıkışta iş yerine uğradım arkadaşın doğum günü pastası varmış...
O değil de ben galiba sandığımdan daha fazlayım onun moral bozukluğu var. bu tartı meselesini çözmem lazım yarın fırsat olursa tartı almaya gidicem.
Hadi ya olsun benim gibi 11 kilo almamışsındır şuan geçen seneki takıma giriş kilomdayım:) valla nasılsa kıymışım kendime diyorum .
İş yeri diyince çalışırken haftada en az 3 doğum günü olurdu bizde genel müdürlük olunca insan fazlası var tabi :)) bir güzel hepsini yer geri çevirmezdim:)) ev bu bakımdan daha korunaklı :))

Evet biraz öyle oldu 😂

Oğlanla kütüphane gittik çıkışta iş yerine uğradım arkadaşın doğum günü pastası varmış...
O değil de ben galiba sandığımdan daha fazlayım onun moral bozukluğu var. bu tartı meselesini çözmem lazım yarın fırsat olursa tartı almaya gidicem.
Pili değiştirmişmiydin

Ay yok canım yazıdan da ruh halimi anlıyor olamazsın :)
Emre yordu canım fazla agresif ona biraz takıldım pek yazasım gelmiyor bugün ne yalan söyleyeyim
Anlarım ben 😂
Çok durgunsun canım. Belli oluyo Keyifsiz olduğun.

ÇOCUKLAR dönem dönem farklılıklar gösteriyorlar. Anlam vermeye çalışma hiç. Sabırlı ve sakin olmak lazım. Bazen öyle sınıyorlar ki insanı nasıl düzelecek diye kara kara düşünürken bi süre sonra düzelmiş büyümüş bi çocuk olup çıkıyorlar. Tüm zorluklar geçecek canım

Anlarım ben 😂
Çok durgunsun canım. Belli oluyo Keyifsiz olduğun.

ÇOCUKLAR dönem dönem farklılıklar gösteriyorlar. Anlam vermeye çalışma hiç. Sabırlı ve sakin olmak lazım. Bazen öyle sınıyorlar ki insanı nasıl düzelecek diye kara kara düşünürken bi süre sonra düzelmiş büyümüş bi çocuk olup çıkıyorlar. Tüm zorluklar geçecek canım
Oy kuzum işte tamda dediğin gibi oldum bugün nasıl olcak ne olcak böyle . Neye hayır olmaz oğlum desem ki sakin diyorum bana vuruyor saçımı çekiyor parkta bahçede çocukları hırpalıyor artık utanıyorum insanlardan :(

Ayy benim de canım çekti ben de yapayım
valla paylasirken benim de canim cekti, daha bu sabah bu videoyu yapmistim oysa ki:))
Ay ben pilateste bunların bi kusmını yapıyomuşum zaten 😂
Eveeet, pilatesle yoga hareketleri cok benziyo zaten. Yogada bi akis oldugu icin onu bi tik daha fazla seviyorum ben:)
Teşekkür ederimmm ❤ şimdi kendimi bisiklet üstünde hırpalıyorum :)) bu bitsin hemen deneyeceğim esnemiş olurum :)
Aynen spordan sonra da cok iyi geliyo, ben bazen hem sabah ilk kalktigimda, hem de aksam sporundan sonra yapiyorum

Bişey dicem ama gülmeyinn gece uykuları nasıl oluyor 😂😂
Arada sıkılıp takılıyo evde arada uyuyo aklına nasıl eserse 😂
Ay pawlover pawlover tecrubelerini anlat bize de. Ben de 8 yasinda bi kedicik var, onun yanina bi kopek almayi planliyorum bikac aya. Erkek arkadasim da cok hevesli, hatta benden daha hevesli olabilir isim falan dusunuyo simdiden:) 2-3 yaslarinda bi kopek sahiplenmek istiyorum, is tempomdan oturu yavruya gereken egitimi veremem:KK43:
Sahiplendiğimiz için bizimki de küçük değil 2 yaş üstü tahmini. Biraz hırpalanmış sanırım korkak ama alışacak zamanla 🤗 köpek kediden biraz farklı aslında evde tek kalmaya pek gelemeyebilir emin misin?

Gunaydiiiin! Bugunku menum:

Oglen: 180 gr haslama hindi, 1 kasik zeytinyagi ve sirkeli yesil salata
Aksam: 180 gr biftek, 1 kasik zeytinyagi ve sirkeli yesil salata, ufak bi kase yogurt

Spor Cherry Mom Cherry Mom : 20 dk yoga, 20 dk bisiklet, 25 dk jillian

Vee isvec diyetinin kapanisini yapiyorum:) Yalniz reglim yaklasti heralde, kendimi bi sis hissediyorum. Goguslerimde de hassasiyet var, bakalm tarti ne dicek.

Arada sıkılıp takılıyo evde arada uyuyo aklına nasıl eserse 😂

Sahiplendiğimiz için bizimki de küçük değil 2 yaş üstü tahmini. Biraz hırpalanmış sanırım korkak ama alışacak zamanla 🤗 köpek kediden biraz farklı aslında evde tek kalmaya pek gelemeyebilir emin misin?
Arkadaslarimin cogunun kopegi var aslinda, hepsi de tam zamanli calisiyo. Buyudukleri zaman sorun olmuyo diyolar, ben de onlarin yalancisiyim:)

Oy kuzum işte tamda dediğin gibi oldum bugün nasıl olcak ne olcak böyle . Neye hayır olmaz oğlum desem ki sakin diyorum bana vuruyor saçımı çekiyor parkta bahçede çocukları hırpalıyor artık utanıyorum insanlardan :KK43:
Canım
Şimdi çocuklar için hayat da biraz değişik. Yok 2 yaş sendromu yok 3 yaş bilmem nesi.. ama hepsi bir şekilde geride kalıyor. Sonuçta bu dünyadaki yerini bulmaya çalışıyor yaptığı her şeye böyle baksan belki bir parça rahatlarsın. Ama sanırım en çok ihtiyacın olan şey kendine ait bir alan zumba bu açıdan çok iyi gelecek sana.

Arkadaslarimin cogunun kopegi var aslinda, hepsi de tam zamanli calisiyo. Buyudukleri zaman sorun olmuyo diyolar, ben de onlarin yalancisiyim:)
Bizimki de büyük ama içerde tek kalsa bile ağlıyo 😄 belki ırk ve eğitimle ilgilidir

Back
X