Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar size birşey danışmak istiyorum hali hazırda 54 kg boy zaten 1.53 cm benim göğüslerim bedenime gore cok büyük 100 beden toprlayici sutyen kullaniykrum . Hep bi küçültme ameliyatı var aklımda.
Gelgelelim sizden istediğim şeye
Bol bol sütum var (halen var )
Halen emziriyorum oğlumu eee Allah kısmet ederse de 2. Çocuk dusunuyorum 3 yila kadar
Simdi ameliyat olursam sutumu kaybederim diye korkuyorum 2. Çocuğum olursa oglum gibi emzirememekten korkuyorum. Bir yandan da öz güven açısından küçültmek istiyorum
Sizce 2. Ve daha sonrada 3.çocuğu dogurduktan ve 2 yaşına kadar emzirdikten sonra mi ameliyat olayım yoksa akışına bırakıp 2020 gibi ameliyat olup süt kısmını şansa mi bırakayım ?uzun oldu kararaiz oldugun icin danismak istedim

Kızlar sevdiğim bi şiiri burada sizlerle paylaşmak geldi içimden.

UMUŞ
Bütün iyi kitapların sonunda
Bütün gündüzlerin, bütün gecelerin sonunda Meltemi senden esen
Soluğu sende olan
Yeni bir başlangıç vardır

Parmağını sürsen elmaya, rengini anlarsın Gözünle görsen elmayı, sesini duyarsın
Onu işitsen, yuvarlağı sende kalır
Her başlangıçta yeni bir anlam vardır.

Nedensiz bir çocuk ağlaması bile
Çok sonraki bir gülüşün başlangıcıdır.

Edip Cansever
Çok güzelmiş 😘❤️

Kizlar size birşey danışmak istiyorum hali hazırda 54 kg boy zaten 1.53 cm benim göğüslerim bedenime gore cok büyük 100 beden toprlayici sutyen kullaniykrum . Hep bi küçültme ameliyatı var aklımda.
Halen emziriyorum oğlumu eee Allah kısmet ederse de 2. Çocuk dusunuyorum 3 yila kadar
Simdi ameliyat olursam sutumu kaybederim diye korkuyorum 2. Çocuğum olursa oglum gibi emzirememekten korkuyorum. Bir yandan da öz güven açısından küçültmek istiyorum
Sizce 2. Ve daha sonrada 3.çocuğu dogurduktan ve 2 yaşına kadar emzirdikten sonra mi ameliyat olayım yoksa akışına bırakıp 2020 gibi ameliyat olup süt kısmını şansa mi bırakayım ?uzun oldu kararaiz oldugun icin danismak istedim
Bir fikrim yok yani silikonda falan emzirmeye engel bir durum olmuyor onu biliyorum ama tersi durumda etkiler mi bilemedim en iyisi doktora danışıp karar vermek ama haklısın gerçekten büyükmüş çok bel ağrısı yapar o bence mutlaka ol

Bir fikrim yok yani silikonda falan emzirmeye engel bir durum olmuyor onu biliyorum ama tersi durumda etkiler mi bilemedim en iyisi doktora danışıp karar vermek ama haklısın gerçekten büyükmüş çok bel ağrısı yapar o bence mutlaka ol
Silikon yaptirmayi dusunmuyorum cnm kucultmeyi dusunuyorum. Ama sagol mutlaka ol demekle psikolojik acidan ii geldi bana 💜

Silikon yaptirmayi dusunmuyorum cnm kucultmeyi dusunuyorum. Ama sagol mutlaka ol demekle psikolojik acidan ii geldi bana 💜
Anladım kzuum dedim ya tersinde nasıl olur bilmiyorum muhtemelen etkilemez gibi geliyor hayırlısı olsun hakkında ablamın bir arkadaşı yaptırmıştı yıllar yıllar önce kızı hep tombik bilirdim meğer göğüsler kilolu gösteeriyormuş ameliyattan sonra bariz fark vardı

Bugün içimde bi dinginlik var kuzum neden bilmiyorum. Huzur doluyum😊 Sizinle paylaşmak istedim. Böyle şeyler de bulaşıcıdır. Yanında neşeli biri varsa sende neşelenirsinya. Size de bjlaştırayım biraz dedim
Çok iyi ettin bende kitap okudum biraz 15 dk 😑kişisel gelişim kitabı o da bana iyi geldi dediğin gibi

Benim üniversitedeyken ev arkadaşımın çok büyüktü. O da yakınırdı ağrılarından. Bence ameliyat olmalısın çünkü bu artık estetik kaygı değil sağlığını tehdit eden bi durum. Tabi süt bezlerine zarar vermeden yapılmalı. İyi bi doktor bulup enine boyuna konuş bunları canım. Ameliyat elzem olmuş çünkü artık

Anladım kzuum dedim ya tersinde nasıl olur bilmiyorum muhtemelen etkilemez gibi geliyor hayırlısı olsun hakkında ablamın bir arkadaşı yaptırmıştı yıllar yıllar önce kızı hep tombik bilirdim meğer göğüsler kilolu gösteeriyormuş ameliyattan sonra bariz fark vardı
Bende de bariz fark olacağına eminim 🤣
Benim üniversitedeyken ev arkadaşımın çok büyüktü. O da yakınırdı ağrılarından. Bence ameliyat olmalısın çünkü bu artık estetik kaygı değil sağlığını tehdit eden bi durum. Tabi süt bezlerine zarar vermeden yapılmalı. İyi bi doktor bulup enine boyuna konuş bunları canım. Ameliyat elzem olmuş çünkü artık
Sanırım ilk etapta oğlumu emzirmeden kesmeliyim ardından gidip dr gorusmeliyim benim sağlığım da önemli

@Nurumcan94 nerelerdesin canım cumadan beri yoksun diyeti bırakmadın değil mi ne güzel kilo vermiştin cuma 😍
Diyetisyenle zayıflıyo ya bırakmamıştır o.belkide bu hafta bize sürpriz yapar listeye girer💜

@Libas7 zaten seni dürtükleye dürtükleye bir hal oldum rahatsız oluyor musun ? 😑 Yarışma kuralı ne yapalım 🤷 bırakmanıda hiç istemiyorum o yüzdende laf atıyorum devamlı ❤
He ya nerde bu kadınn düştük kaldırmıyo.hele bi söylesin bakalım o kadar gün yapıp nasıl kilo almıyo,ben 1 haftada patladım.

Evet cnm haklısın kendimi bırakmamam lazım bugun s beden trenckot aldim ve güzel durdu üzerimde doğru yolda ilerliyorum.bu iki güne inat kendimi toparlayacak ve eksi ile gelecem haftaya yeni hedef koyuyorum kendime 53.9 kg olacak 💜
S beden😫😫😫
Ne kadaaar uzak

Bugün karbonhidrat diyetimin 2. Günü ve muhtemelen son günü.çünkü ana öğünlerden 2 saat sonra başlayıp diğer öğüne kadar devam eden bi mide bulantısı sıkıntım var,sanırım şeker düzeyiyle ilgilidir.riske atmayıp yarın kabak detoksu planlıyorum

Bugün sadece yürüyüşüm var. Şimdilik 7 bin adım ama akşama da yürüyeceğim. vicdan yapıyordum sadece yürüyüş olacağı için ama gerek yokmuş ;) rahatça yayılabilirim eve gidince :) sabah sözde ip atlayacaktım yalan oldu. Yarın ola hayrola :)

Evettttttt kızlar birşey fark ettim benim burnum zayıflamış :confused: :confused: :confused: :KK70::KK70: harbi diyorum fotoların hepsine baktım toparlak burun gitti kemerli burun geldi :confused:
Duydum da burundan kilo vereni ilk defa duydum :) o nasıl bir şey ya.. bende de beden bir tuhaf. Bugün Polo da kot denedim. kardeşimle aramda 10 kg fark var ama boyu benden 4-5 cm kısa. Ama ikimize de 36 beden kot oldu. Benim ideal kilo aralığı 55-62 normalde. Demek 55 olsam çocuk reyonundan giyinmeye başlayacağım :) sanırım tartılar bana düşman..

Bugün karbonhidrat diyetimin 2. Günü ve muhtemelen son günü.çünkü ana öğünlerden 2 saat sonra başlayıp diğer öğüne kadar devam eden bi mide bulantısı sıkıntım var,sanırım şeker düzeyiyle ilgilidir.riske atmayıp yarın kabak detoksu planlıyorum
Zorlama canım kendini en iyisi bırakmak dediğin gibi..

Duydum da burundan kilo vereni ilk defa duydum :) o nasıl bir şey ya.. bende de beden bir tuhaf. Bugün Polo da kot denedim. kardeşimle aramda 10 kg fark var ama boyu benden 4-5 cm kısa. Ama ikimize de 36 beden kot oldu. Benim ideal kilo aralığı 55-62 normalde. Demek 55 olsam çocuk reyonundan giyinmeye başlayacağım :) sanırım tartılar bana düşman..
Öyle oluyor kuzum zumbaya gittiğim zaman yazmıştım ya 62 kg kızla göğüs hariç tüm ölçüler birebir aynıydı vücudumuz sıkı çok şükür

Back
X