Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Buda geçmişten bi foto
Screenshot_20191023-091138.webp

Tam belli değil ama burda 60 kg yakınım gerçi fazla bile olabilir

Evet kizlar suan itibariyle + yim
Bugün ki menumu yazayım da dışına çıkmayayayim
Sabah bir ceviz
Bir kaysi cayi

Oglen
1 haşlanmış yumurta
Limonlu yeşillik
Bir kase p.biberli yogurt
Ve ayran
Akşam
Domates
P.biberli yogurt
Salata
Ve ayran
cumaya o artı gelmeyecek şekerim haberin ola değilse kendine cezalardan ceza beğen

kızlar dün öğleden sonra hastanede randevum vardı pilates reformer yaptım 45 dk akşam üzeri 2 çocuğu dişçiye götürdüm yrüyüşüm de 11000 adım Cherry Mom Cherry Mom tatlım ekle yes fit e
bu hafta tartılmadım merak ediyorum kilomu bakalım ne çıkacak inşallah hayal kırıklığına uğramam hastalığın etkisi yavaş yvaş geçiyor

N Nurumcan94 nerelerdesin canım cumadan beri yoksun diyeti bırakmadın değil mi ne güzel kilo vermiştin cuma 😍
Yok canım bırakır mıyım çok rahatsizim hafta sonu misafirim vardı dinlenemedim biraz da kaçamak oldu. Girip menü yazamadim k bakmayın ama sporlarim var o günden beri 25.000 adım ve 1000 stepper

Yok canım bırakır mıyım çok rahatsizim hafta sonu misafirim vardı dinlenemedim biraz da kaçamak oldu. Girip menü yazamadim k bakmayın ama sporlarim var o günden beri 25.000 adım ve 1000 stepper
Geçmiş olsun canım.. kötü de olsa menü yazmak iyidir bazen sadece yazacağım için kendimi frenliyorum. Dün gece kardeşim kalktı pişmaniye yedi ben yemedim sebebi kesinlikle yazamayacak olmamdı. Şurada cuma tartısına ne kalmış :) Çünkü normalde ruh halim şimdi yiyeyim yarın dengelerim oluyor. Ama hiç dengelediği görülmüyordu

Eki Görüntüle 2547498

Bunu son halim kizlar soyle bi önceki halimi gösteren tekli bi fotomu bulursam onuda paylaşacam
Tebrikler inceliğin belli oluyo,lakin üstünde o kadar fazla değil bence hani ameliyat olacak kadar göğüste yok toparlayıcı olsa bile.eğer sağlık sorunu oluşturmuyosa olma bence daha çocukta emzircem diyosun

Tebrikler inceliğin belli oluyo,lakin üstünde o kadar fazla değil bence hani ameliyat olacak kadar göğüste yok toparlayıcı olsa bile.eğer sağlık sorunu oluşturmuyosa olma bence daha çocukta emzircem diyosun
Fotodan kaynaklı olabilir. Inan gors3n eminim ol dersin de yinede askıya alacam galiba cnm

Canım
Senelerce diyet yaptım; iki defa da büyük kilolar verdim. Öyle olunca insan anlamaya başlıyor.. ben de yeni şeyler keşfediyorum. Mesela bu diyette if ve öğün atlamak bana yaramıyor görmüş oldum.
Öğün atlamak bana da yaramıyor sonra daha çok yiyorum:)

Yesfit miydik bizim takım ne durumda? Günde ortalama 10bin adımla katkım oluyor mu?
Bugün öğle yemeğinde dışarıdaydık arkasından park ve geri eve yürüyüş derken yine hareketli geçti. Yolda yürürken son 2 haftadır yazdığım menülere baktım ve hatalarımı farkettim

1. Ekmek alışkanlık olmuş- bırakılmalı- bıraktım bile..
  2. Tatlı alışkanlığı oluşmuş, hem hazır cikolata biskuvi hem meyve hem bal/recel tipi tatlılara düşmüşüm hazırlar bal reçel bırakılacak meyve azaltılacak.
  3. Düzensiz rastgele saatlerde besleniyorum, saatler duzeltilecek, akşam geç saatte yenmeyecek akşam yemegi
  4. Maalesef kahve alışkanlığı oluşmuş azaltilacak
  5. Ayaküstü atıştırma bırakılacak, masaya oturup sakince yemek yenecek.

Yesfit miydik bizim takım ne durumda? Günde ortalama 10bin adımla katkım oluyor mu?
Bugün öğle yemeğinde dışarıdaydık arkasından park ve geri eve yürüyüş derken yine hareketli geçti. Yolda yürürken son 2 haftadır yazdığım menülere baktım ve hatalarımı farkettim

1. Ekmek alışkanlık olmuş- bırakılmalı- bıraktım bile..
  2. Tatlı alışkanlığı oluşmuş, hem hazır cikolata biskuvi hem meyve hem bal/recel tipi tatlılara düşmüşüm hazırlar bal reçel bırakılacak meyve azaltılacak.
  3. Düzensiz rastgele saatlerde besleniyorum, saatler duzeltilecek, akşam geç saatte yenmeyecek akşam yemegi
  4. Maalesef kahve alışkanlığı oluşmuş azaltilacak
  5. Ayaküstü atıştırma bırakılacak, masaya oturup sakince yemek yenecek.
canım bu yazdığın aslında hep,mizin yaptığı hatalar çok doğru tespitler bunlar

Back
X