- Konu Sahibi Cherry Mom
- #319.961
Ağrıyor canım keyfim yok okuyorumda pek katılamıyorum karnımda ağrıyor
Emniscim ne oldu sana?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrıyor canım keyfim yok okuyorumda pek katılamıyorum karnımda ağrıyor
kardelelen321 ve deniz cim teşekkürler çok güzel kilo vermişsiniz maalesef ben de alanlar sınıfındayım
Cherry Mom geçmiş olsun cnm
@pawlover cnm sende uzulme herşeyin hayirlisi
kardelelen321 ,
dennisgo ,@Leyl-i-fer cnm tebrik ederim en azından siz almamissiniz.
Teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah haftaya hep beraber çok güzel eksiler görücez.kardelelen321
dennisgo @Leyl-i-fer tebrikler, aynen devam.
Maalesef ben de takımın geri kalanı gibi iyi sonuç alamadım ama moral bozmak yok. Bu hafta doğum günü pastası, restoranda pizza, suşi derken zaten artı olması normal ama haftaya iyi bir eksi hedefliyorum. Hatta isteyen varsa motive olacaksa kapışabiliriz:)
500 g da çok iyi canım tebriklerSelamlar herkese. Gecen cuma 61.7'ydim, bugun 61.2, yani 61.7/61.2/0.5/%0.81. Daha fazla fark bekliyodum acikcasi, bu hafta cok daha guzel eksiler gormustum![]()
Oooo süpersinAma jillian level 1'i dun aksam itibariyle bitirdim, belden tam 5 cm gitmis, o bakimdan cok sevincliyim:))
Va
Valla ben Karatay yapıyorum güya ama kendime göre nasıl uygunsa öyle. Mesela Karatay iki öğün yeterli diyo ben kendimi denedim iki öğünde aşırı açlık çekiyorum ve akşam zorluyo yada yememem gereken şeyleri yiyorum. Temel prensiplerini yerine getirmeye çalışsam da çoğu şeyi kendime göre esnetiyorum
Ben çok eskiden diyetisyenin verdiği protein diyetini hatırlamıyorum. Daha listeleri de bulamadım. Kendim şöyle bir diyet uydurdum hatırladığım kadarıyla. Bazen onu yapıyorum protein olduğu için iyi sonuç veriyor ama 1-2 günden fazla yapmıyorum çünkü bu defa kabızlık sorunu başlıyor.
sabah; 1 dilim ekmek 2 Kk peynir değişimi, domates salata
ara; 1 bardak süt değişi
öğlen ; 4 köfte et bol salata
ara; 1bardak süt değişimi
akşam; 4 köfte et bol salata
ara ; 1 bardak süt değişimi
süt değişimlerinde sütlü kahve olabilir, 1 bardak süt olmadığı için tüketilen süt yanına 2 ceviz eklenebilir. Kilo azaldıkça aynı diyet 3 köfte et ile de yapılır bence
Tebrik ederim canım SüpersinHaftanın 1.si olmuşum. Bu hafta sırrım basit; çocuğunuzla, yeğeninizle nefes nefese kalana kadar kudurun![]()
Esas ben seni tebrik ederim kardelencim harika kilo vermissin500 g da çok iyi canım tebrikler
Çok şükür bu aralar iyi gidiyo canım. Geçen haftalarda çocukların hastalıklarıyla çok uğraştım. O ara koptum. Bu hafta artık kendime geldim. İstikrarla devam etmeyi düşünüyorum.Kardelencim nasıl gidiyor? Her şey yolunda mı? Sen de artık tamamen diyet moduna girmişsin gördüğüm kadarıyla. Benim uzun süredir içinde bulunduğum süründürme evresini geçmişsin çok şükür.Kolaygelsin, çabucak gitsin kiloların.
![]()
Teşekkür ederim canımEsas ben seni tebrik ederim kardelencim harika kilo vermissin![]()
Eliptik bisiklet gerçekten çok etkili, çok da faydasını göreceksin bence. Kasım ayı ile birlikte tam motive olmuş şekilde başlarsın umarımKızlar size yazamadım kaç gündür spiraldi-regldi derken cinnet halini atlattım çok şükür.Doktora çekin spirali hocam dedim. Valla taş gibi duruyor ne güzelde oturmuş şimdi içerde kavga var vücut kabullenmeye çalışıyor bi 2-3 ay sık dişini dedi. Fazla olursan da apranax fort iç keser reglini dedi. Bakalım dayanıyorum şimdilik...
Bu arada eliptik bisikletim geldi!2 gündür 15’er dk çalıştım. Alıştırmaya çalışıyorum kendimi. İlk yaptığımda 5 dk yaptım eşim de yarım saat yap diyor. Gel bi dene bakalım nasılmış dedim. Denedi; bu çok yoruyormuş cidden olmaz yarım saat dedi
10 dk da ter içinde kalıyorum resmen...
yalnız halen tartılamadım. Bu aralar sabahları hep koştur koştur gittim kızımla okula. Su-kahve fln içtiğim için halen aç karnına tartılamadım. Yarın sabah tatil nasıl olsa. Artık tartılıp buraya yazacağım!Eylüldü-Ekimdi derken resmen Kasım ayında moda girmiş olacağım hahahahah
Neyse buna da şükür...
![]()
Böyle değildi canım. Ya çok uzun yıllar önce gittiğim diyetisyen bir ana diyet haftada iki gün şok diyetlerle ilerlerdi o listeleri kaybettim. Ama artık o listelerledeki beslenme geçerliliğini yitirdi bence :)İnstagramda peynir diyeti adı altında bu tarz bir protein diyeti bulmuştum. Bunu da diyetisyen vermiş. Kaybettim demişsin ya bir bak bakalım acaba böyle bir şey miydi? Bu da güzel gelmişti bana hemen kaydettim ancak henüz uygulama kısmına geçemedim.![]()
Teşekkür ederim canım. Sen de düzenli ipin faydasını gördün bu hafta da yine sana iyi gelecek ip atlamakTebrik ederim canım Süpersin![]()
TeşekkürlerTebrikleeer![]()
Eliptik bisiklet gerçekten çok etkili, çok da faydasını göreceksin bence. Kasım ayı ile birlikte tam motive olmuş şekilde başlarsın umarım
GunaydinlaaarBugunku menum:
Oglen: Haslanmis brokoli, 300 gr izgara tavuk
Aksam: Domates soslu karides (200 gr civari karidesten), firinda kabak ve patlican, bi bardak salgam suyu
SporCherry Mom : 30 dk yoga, 20 dk bisiklet, 35 dk kosu, 15 dk yuruyus.
Biraz yürüyüş biraz koşu şekline daha etkili olmaz mı canımBaldirlarim resmen isyanda, biz sana ne ettik de bi anda 35 dk kostun diyolar sanirim. Yarin yuruyemicem bu gidisle:))
Sonuçta nerede frene basarsan kardır. 7 ler gelmeden durdun diyelim.. 6 ları bitirmeni izleyelim :)Çok teşekkürler denizcim. Umarım faydasını bir an önce görürüm çünkü yıllardır olmadığım bir kiloya çıktım ve bu beni çok rahatsız ediyor.
Bu sabah tartıldım ve 69.2 çıktım![]()
Hahaha evet ya biraz oyle olmus:)) Butun gune yayiliyo ama bu sporlar, sabah kalkinca yoga, laba gidip gelmek icin bisiklet, aksam yemekten sonra kosu, kosudan once ve sonra biraz yuruyus gibi gibi:)Günaydınkremsokola nasıl bir spor azmi. Tebrikler. Ya ben de bu sefer kas yapmak istiyorum aslında. Ama kas için fitcross çalışmak gerekiyor sanırım. Daha ağırlıkla falan olabilir. Eliptik yağ yakımını sağlayacak ama kas yapmak için de ekstra bir şeylere ihtiyacım var gibi görünüyor. Sen de bu yaptıklarınla kas yapabilecek misin yoksa sadece yağ yakımına yönelik düşündüğün sporlar mı bunlar? Yani ekstra kas için çalışıyor musun?