- 21 Haziran 2017
- 3.806
- 10.795
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #319.921
Sende mi kaptanimkardelelen321 ve deniz cim teşekkürler çok güzel kilo vermişsiniz maalesef ben de alanlar sınıfındayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende mi kaptanimkardelelen321 ve deniz cim teşekkürler çok güzel kilo vermişsiniz maalesef ben de alanlar sınıfındayım
maalesef canım benim de kötü sonucum beğenmedim kendi sonucumuSende mi kaptanim![]()
Canımkardelelen321 ve deniz cim teşekkürler çok güzel kilo vermişsiniz maalesef ben de alanlar sınıfındayım
Bence gayet iyi bir sonuç tebrikler canımAma jillian level 1'i dun aksam itibariyle bitirdim, belden tam 5 cm gitmis, o bakimdan cok sevincliyim:))
Gozle gorulur bi fark vardi zaten ama sayisal bi sonuc gorunce daha bi icime sindi:) Neyse daha coook cm gitmesi lazim:))Bence gayet iyi bir sonuç tebrikler canım
Ben çok eskiden diyetisyenin verdiği protein diyetini hatırlamıyorum. Daha listeleri de bulamadım. Kendim şöyle bir diyet uydurdum hatırladığım kadarıyla. Bazen onu yapıyorum protein olduğu için iyi sonuç veriyor ama 1-2 günden fazla yapmıyorum çünkü bu defa kabızlık sorunu başlıyor.aslında ben geçen cumadan ptesiye malum sebeplerden + 1 kilo daha almış görünüyodum
ptesi salı karbon diyetiyle 700,çarşamba kabak diyetiyle 600,dünki smothieylede sadece 100 gr verdim.
önümde bikaç gün karatay yapmak gibi bi seçenek parlıyor ama ondada nescafe yok, ekmek yok, meyve yok gibi,ara öğün zaten yok nasıl delikler açıp kendime uyarlasam diye dönüp duruyorum.
tavsiyesi olan varsa alabilirimmm
Önemli olan senin kendini hangi kiloda rahat ve iyi hissettiğin ama rakamsal olarak ideal kiloyken zayıflamaya çalıştığın için kilo verme stresin de az olacaktır bu da vücuda olumlu yansıyacaktır.Gozle gorulur bi fark vardi zaten ama sayisal bi sonuc gorunce daha bi icime sindi:) Neyse daha coook cm gitmesi lazim:))
Teşekkür ederim canım. Yeğenim tam görev insanı çıktı, spor diye onunla oyun oynayacağımı biliyor. Sıkıysa oynama, hemen kritik etmeye başlıyor kilo vermen lazım diye :)
Ustumde stres yok tabi ama hedefim yag oranimi baya dusurmek, karin kaslarim gozuksun istiyorum. O yuzden benim de yolum uzunÖnemli olan senin kendini hangi kiloda rahat ve iyi hissettiğin ama rakamsal olarak ideal kiloyken zayıflamaya çalıştığın için kilo verme stresin de az olacaktır bu da vücuda olumlu yansıyacaktır.
Evet adet donemi cok etkiliyo tabi. Ben az eksi gormemi de ona bagliyorum, 3-4 gun kaldi, goguslerim resmen patlicak gibiTeşekkür ederim canım. Yeğenim tam görev insanı çıktı, spor diye onunla oyun oynayacağımı biliyor. Sıkıysa oynama, hemen kritik etmeye başlıyor kilo vermen lazım diye :)
Ama bugün ödemden kurtuldum bu iyi oldu. Adet nedeniyle + bile gelebiliyorsun sonuçta.
Olabilir bende bırak adeti yumurtlama döneminde bile ödem oluyor bazen. Adet daha zor bu açıdan.. öncesinde ödem atıcı besinlere ve içeceklere başlarsam daha iyi oluyor tabiki.Ustumde stres yok tabi ama hedefim yag oranimi baya dusurmek, karin kaslarim gozuksun istiyorum. O yuzden benim de yolum uzun
Evet adet donemi cok etkiliyo tabi. Ben az eksi gormemi de ona bagliyorum, 3-4 gun kaldi, goguslerim resmen patlicak gibi![]()
Olsun kirmizi sarap antioksidan:))Kızlar;
Yarın akşam kuzenlerimden birisinde toplanıyoruz. Gece de başka kuzenime geçip onda kalacağım. Yarın bol içmeli bir akşam olacaktır benim için. Bir senedir görüşmüyoruz diyeti ön plana çıkarıp köşede soda ile oyalanmak istemiyorum açıkçası. Ertesi sabah da bomba bir kahvaltı kaçınılmaz. Bu iki tehlikeli öğün öncesinde ve sonrasında dengelemeye çalışacağım ama sadece hasarı azaltabilirim bence :) pazar eve gelince sporu arttırırım. Pazartesi de ekstra yaparım artık..
Evet iyi soyledin ben de biraz yabanmersini yiyim bari.Olabilir bende bırak adeti yumurtlama döneminde bile ödem oluyor bazen. Adet daha zor bu açıdan.. öncesinde ödem atıcı besinlere ve içeceklere başlarsam daha iyi oluyor tabiki.
Kırmızı şarap dengelenmesi de telefisi de kolay olan içki gerçekten. Ama yarın muhtemelen rakı ya da bira içerim. Mayalılar da en sıkıntılı içkiler. 1 bardak/ duble için 2 dilim ekmek yememek lazım.. yarın ekmeksiz ve meyvesiz bir gün geçirsem, 2 -2,5 tane hak ediyorum ancak. En iyisi sonrasında spora yüklenmek :)Olsun kirmizi sarap antioksidan:))
Evet iyi soyledin ben de biraz yabanmersini yiyim bari.
Karbonhidrat miktarini dusunuyosan raki distile oldugu icin o daha uygun. Ketojenik diyetlerde bile o tip saydam sert ickileri oneriyolar, cin, vodka vs. Valla benim de dolapta bi sise sampanya duruyo, erkek arkadasimla bi kutlama icin almistik sonra diyet miyet derken yalan oldu. Bu haftasonu icerim artik bi ara:)Kırmızı şarap dengelenmesi de telefisi de kolay olan içki gerçekten. Ama yarın muhtemelen rakı ya da bira içerim. Mayalılar da en sıkıntılı içkiler. 1 bardak/ duble için 2 dilim ekmek yememek lazım.. yarın ekmeksiz ve meyvesiz bir gün geçirsem, 2 -2,5 tane hak ediyorum ancak. En iyisi sonrasında spora yüklenmek :)