- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #320.001
Ay ben dambıldan çok örtüyü beğendim ayol çok şıkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben dambıldan çok örtüyü beğendim ayol çok şıkk
İkiniz içinde hayırlı olan neyse o olsun canım.hangi yoları denediniz bilmiyorum ama bazen çaresizlik insana yapmam d2diği şeyleri de yaptırabiliyor.ibrahim saraçoğlunun incir ve soğan kürlerini duyuyorum başka da vardır muhakkak.hatta sülükle şifa bulanlar duydum biraz cesaret işi olsada.yani ben alternatif tıbba ilgi duyuyorum ama tecrübe etmediklerim için tavsiyede bulunmam mümkün değil.herşey herkese yaramayabilir.duyduğum örnekler sadeceSonuç pozitif olmadığı için üzgünüm. Ama umut nefes aldığımız sürece hep var. Şimdi biraz dinlenip yeni maceralara yelken açma vakti. Belki de benzer zamanlarda benzer heyecanlar yaşayacağız
Öyle tabi insanın içinde bi burukluk oluşsa da ilerde eminim ki iyi ki diyeceğim. Mesela şuan iyi ki ilk istediğimde olmamış eşimle bu kadar rahat gezemezdim diyorum. Belki biraz daha vakit geçince başka bi iyi ki çıkar karşımaCanım Geçen cuma yarım saat yürüyüşüm vardı pek bişey farketti3mesede
Herşeyin bi zamanı var,niye doğum tarihlerimizden bikaç sene önce doğmadık acaba sebebini bilmiyoruz,böyle hayırlıymış belki.şu günleri neden olmuyo diye ziyan ederek kaçırmayın sonrda çocuk yokken yapsaymışım iyi olcakmış diyceğiniz şeyleri yapın.o gelince de onunla yaparsınız
Zıplamak için ne kadar rahatladığınıda kaçırmadım![]()
Ayyy hiç güleceğim yoktu teşekkür ederim :)) madam CocoAy ben dambıldan çok örtüyü beğendim ayol çok şıkk
Ne güzel demişsin kuzum rabbim bilir doğru zamanınıHerşeyin bi zamanı var,niye doğum tarihlerimizden bikaç sene önce doğmadık acaba sebebini bilmiyoruz
Çok şükür öyle tabi ki senin erken yaşta evlenmiş olman bile çok iyi bu anlamda düşünsene daha bekarda olabilirdin sorunu bilmiyor bile olurdun tedaviler bu süreçler daha aşılmamış olacaktı bunlarda bir zaman yani sonuçtaÖyle tabi insanın içinde bi burukluk oluşsa da ilerde eminim ki iyi ki diyeceğim. Mesela şuan iyi ki ilk istediğimde olmamış eşimle bu kadar rahat gezemezdim diyorum. Belki biraz daha vakit geçince başka bi iyi ki çıkar karşımaevet zıplamayı epey özledim bu hafta çok sıkı geliyorum
![]()
Evet bakalım hayırlısıyla gelsin yavrucak inşallah bekliyoruz bakalım. Bi süre mola vermek istiyorum kafamdan uzaklaşsınÇok şükür öyle tabi ki senin erken yaşta evlenmiş olman bile çok iyi bu anlamda düşünsene daha bekarda olabilirdin sorunu bilmiyor bile olurdun tedaviler bu süreçler daha aşılmamış olacaktı bunlarda bir zaman yani sonuçta
Evet canım iyi olur bugünden sonra bizde konuşmayalım bu konuyu sen açana kadar :)Evet bakalım hayırlısıyla gelsin yavrucak inşallah bekliyoruz bakalım. Bi süre mola vermek istiyorum kafamdan uzaklaşsın
Sürekli böyle şey tesellisi var, şunun 8 yıl olmamış üzülme aa bak bunun 12 yıl olmamış boşver. Şunların da yok olsun. Onlardan bunaldım sizin bi zararınız yok kiEvet canım iyi olur bugünden sonra bizde konuşmayalım bu konuyu sen açana kadar :)
Olsun bence kafan uzaklaşmalı rahat olmak en iyisi öyle diyorlar ya tedaviyle olmadı oluruna bıraktık oldu :)Sürekli böyle şey tesellisi var, şunun 8 yıl olmamış üzülme aa bak bunun 12 yıl olmamış boşver. Şunların da yok olsun. Onlardan bunaldım sizin bi zararınız yok ki![]()
Ben öyle de olacağını sanmıyorum ama benim psikolojim tedaviye elverişli hale gelsinOlsun bence kafan uzaklaşmalı rahat olmak en iyisi öyle diyorlar ya tedaviyle olmadı oluruna bıraktık oldu :)
Kaptanım kusura bakma telefonumda promlem var giremedim 2 3 gündür ama pazartesi den itibaren yeni telefon gelecek inşallah sıkıntı kalmayacak
Balpamukcum ben eliptigin ustunde film falan izliyorum genelde, zamanin nasi gectigini anlamiyorum oyle. Belki sen de oylesindir ama degilsen aklinda olsun:)Bugün 20 dk eliptik yaptım ve 104 calori yaktım benim için milat!![]()
Karbon diyeti nasıl yaptın canımaslında ben geçen cumadan ptesiye malum sebeplerden + 1 kilo daha almış görünüyodum
ptesi salı karbon diyetiyle 700,çarşamba kabak diyetiyle 600,dünki smothieylede sadece 100 gr verdim.
önümde bikaç gün karatay yapmak gibi bi seçenek parlıyor ama ondada nescafe yok, ekmek yok, meyve yok gibi,ara öğün zaten yok nasıl delikler açıp kendime uyarlasam diye dönüp duruyorum.
tavsiyesi olan varsa alabilirimmm
Yüzde 23 cok iyi, hedefin nedir? Ben geçen kış spor salonunda tanita ile analiz yaptırmıştım yüzde 29 çıkmıştı. Kendime hedef olarak 25in altına inmeyi koydum oncelikli olarak. Kilom tartıda fena degil ama görüntümden memnun degilim, hep bu yağlar yüzünden..tabi net bir planım da yok.Ben caliper diye bi alet kullaniyorum, ama uzmani degilim tabi o yuzden olcumler ne kadar dogru emin degilim. %23 yag oranim benim hesabima gore. Bod pod diye baya profesyonel bisey var, seni yumurta gibi bi aletin icine oturtup olcum yapiyolar, onu yaptirmayi dusunuyorum yakin zamanda.
Şimdilik aklımda kalan iki şey var ama maddi olarak gerçekleştiremeyeceğim için yakın vadede bi hedefim yok. Ailem uzak malesef öyle bi yardım ben de alamayacağımYüzde 23 cok iyi, hedefin nedir? Ben geçen kış spor salonunda tanita ile analiz yaptırmıştım yüzde 29 çıkmıştı. Kendime hedef olarak 25in altına inmeyi koydum oncelikli olarak. Kilom tartıda fena degil ama görüntümden memnun degilim, hep bu yağlar yüzünden..tabi net bir planım da yok.
pawlover anne olmak çok güzel ama ben her gün keşke çocuk yokken şunu da yapsaydım filan diyorum çünkü bazı şeylere ayıracak zaman kalmıyor azından ilk yillarda. O nedenle yapmak istedigin seylere odaklanman iyi olur. Tabi boyle soylememin bir sebebi de benim yurtdışında olmam; günde çocuğu 1 saat bile bırakabileceğim kimse yok. Ailen yanında olursa farklı olur, kendine daha fazla zaman ayirabilirsin.