Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Balpamukcum ben eliptigin ustunde film falan izliyorum genelde, zamanin nasi gectigini anlamiyorum oyle. Belki sen de oylesindir ama degilsen aklinda olsun:)

Ben daha başlarda olduğum için filme fln odaklanamadım nefes nefese kaldım cidden zorladı bünyemi. Ancak bugün daha iyiydim bundan sonraben de öyle yapacağım sanırım. Teşekkürler.😊💕

Yüzde 23 cok iyi, hedefin nedir? Ben geçen kış spor salonunda tanita ile analiz yaptırmıştım yüzde 29 çıkmıştı. Kendime hedef olarak 25in altına inmeyi koydum oncelikli olarak. Kilom tartıda fena degil ama görüntümden memnun degilim, hep bu yağlar yüzünden..tabi net bir planım da yok.

pawlover pawlover anne olmak çok güzel ama ben her gün keşke çocuk yokken şunu da yapsaydım filan diyorum çünkü bazı şeylere ayıracak zaman kalmıyor azından ilk yillarda. O nedenle yapmak istedigin seylere odaklanman iyi olur. Tabi boyle soylememin bir sebebi de benim yurtdışında olmam; günde çocuğu 1 saat bile bırakabileceğim kimse yok. Ailen yanında olursa farklı olur, kendine daha fazla zaman ayirabilirsin.

ayvacicegi sen nerde yaşıyordun ben senin İstanbul da olduğunu sanıyordum. Böyle bir sanrıya nerden kapıldım acaba🙈😃

Menümo_O
Sabah menemen 3 zeytin bir dilim peynir 3 ceviz
Öğlen yoğurt yulaf yeşil elma karışımı
Ara :KK62: şeytana uydum bir kase mısır vee gazoz :duduk:
Akşam bir kase haşlanmış karnıbahar ve 2 kşk yoğurt

Spor
65 dk bisiklet kalbimi zorlayanaa kadar cardio halinde
15 dk hitt cardio videosu yaptım
45 dk yürüyüş

Menümo_O
Sabah menemen 3 zeytin bir dilim peynir 3 ceviz
Öğlen yoğurt yulaf yeşil elma karışımı
Ara :KK62: şeytana uydum bir kase mısır vee gazoz :duduk:
Akşam bir kase haşlanmış karnıbahar ve 2 kşk yoğurt

Spor
65 dk bisiklet kalbimi zorlayanaa kadar cardio halinde
15 dk hitt cardio videosu yaptım
45 dk yürüyüş
Bana da böyle sporlar yazmak nasip olsun inşallah amin 😄

Yüzde 23 cok iyi, hedefin nedir? Ben geçen kış spor salonunda tanita ile analiz yaptırmıştım yüzde 29 çıkmıştı. Kendime hedef olarak 25in altına inmeyi koydum oncelikli olarak. Kilom tartıda fena degil ama görüntümden memnun degilim, hep bu yağlar yüzünden..tabi net bir planım da yok.
Hedef %18-19 arasi, ya da karin kaslarim gorununceye kadar :))
Ben daha başlarda olduğum için filme fln odaklanamadım nefes nefese kaldım cidden zorladı bünyemi. Ancak bugün daha iyiydim bundan sonraben de öyle yapacağım sanırım. Teşekkürler.😊💕
Ben de valla eliptikteyken baska biseyle ilgilenmezsem maximum 10 dakika dayanabiliyorum. Ama sevdigim bi programa ya da filme denk gelirsem ohooo ben diyim 1 saat sen de 1.5 saat:)
İyi akşamlaar 🌸

Menüm
Sabah
Çökelek
1 dilim ekmek
Domates
Domates
Biber

Öğlen
Tere
Peynir
Ceviz
1 dilim ekmek

Akşam
Lahana yemeği
1 dilim ekmek
Yoğurt

su 2 litre
Spor yok
Sair burda kahvaltida cok domates yedim mi demek istedi :KK70:

Aman kuzum yediklerime bak soda yoktu evde olaydı soda içerdim. Kaloriferleri cehennem sıcağı gibi açmışlar yemişşm tuzlu mısırı valla gazoz reklamlarında ki gibi guluk guluk içtim 🙈
Arada olur öyle toparlarsın daha cumaya çok var 😄 kalorifer biz daha açmadık soğuk mu oralar?

Hedef %18-19 arasi, ya da karin kaslarim gorununceye kadar :))

Ben de valla eliptikteyken baska biseyle ilgilenmezsem maximum 10 dakika dayanabiliyorum. Ama sevdigim bi programa ya da filme denk gelirsem ohooo ben diyim 1 saat sen de 1.5 saat:)

Sair burda kahvaltida cok domates yedim mi demek istedi :KK70:
Annem bahçesinden getirmiş demek ki öyle içli yemişim ki pekiştirmek istemişim 😂

Haftasonlari yataktan surune surune ancak 11-11.30'da cikabilen ben bu sabah 9'da hop diye uyandim. Gittim kahvaltiliklar aldim, sabah sporu yaptim sonra da kahvalti ettim:) Simdi de laba geldim pazartesiye bitirmem gereken isler var ne yazik ki:KK43:
Para kazanmak güzel ama bir de şu işler olmasa 🙈😂

Aynen oyle valla ya. Bikac aya doktora da asistanlik da bitiyo ve baska bi sehirde yeni bi ise basliyorum. Cumartesi-pazar calisma, hoca kaprisiyle ugrasma yok artik:21:
İyi bari az bi vakit kalmış. Ben kimsenin yüzünü de görmüyorum ama yine de çalışmak çok zor bi eylemmiş gibi geliyo 😄

Hafta sonu olan işlere sinir olurdum hele bir de benim evim çok yakındı işe bir kriz oldumu hemen beni ararlardı gece yarısı bile gittiğmi bilirim evi taşıyacktım bu sebeple :)
Herhalde istifa ederdim 🙈 bazen farklı bi ofise gidiyorum biraz uzak günde 5 saatim falan yolda geçiyo malum İstanbul, o ayda bi belki bi kaç ayda bi olan şeye bile deliriyorum 😄 Şimdi olsa çalışır mıydın öyle bir işte?

Back
X