Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aslında esnek ama bazen proje yetiştirmem gereken süre çok kısa oluyo tuvalete bile kalkamıyorum yetişmicek stresinden 😂 bazen de hiç iş olmuyo tüm günüm yarın iş gelcek bugün pinekle boşver modunda geçiyo 🙈
Aaaa ayni benim doktora:KK70: Bazen yapmam gereken bikac is var mesela, labdayim da. Amaaan ne yapcam, bu adam beni pazar pazar laba getirip calistirdi zaten, ben de bugun calismicam iste diyorum. Kendi kendime tavir yapiyorum bi nevi:KK70:

Aaaa ayni benim doktora:KK70: Bazen yapmam gereken bikac is var mesela, labdayim da. Amaaan ne yapcam, bu adam beni pazar pazar laba getirip calistirdi zaten, ben de bugun calismicam iste diyorum. Kendi kendime tavir yapiyorum bi nevi:KK70:
Arada yapmak lazım öyle şeyler yoksa çok çekilmez bi hal alabiliyo 😂

Gunaydinlar herkeseee:) Bugunku menum:

Oglen: Tavuklu, misirli, avokadolu salata, 1 lokma ekmek (kalani arkadasima verdim)
Aksam: 100 gr civari tavuk, 2 kepce sade et suyu, 2 kasik yogurt, dogranmis havuc ve kereviz sapi.

Spor Cherry Mom Cherry Mom : 20 dk yoga, 20 dk bisiklet, 25 dk jillian. Level 2'ye basladim oldum bittim ya...

Günaydınlar hanımlar :)

3 gün birşeyler yapasım var ama bilemedim, kabak detoksu diyen oldu sabah yulaf lapası yedim :S günün kalanında düşük karbonhidrat devam edeyim bari.. Bir de bugün kalori hesabına geçiyorum..

Şu anda 3 mil leslie ye niyetlendim, Bakalım birşeyler bölmez de tamamlayabilirim umarım ;)

IMG-20191029-WA0008.webp

Bizim bir diyet whatsapp grubumuz vardı arkadaşlarla. Orada bir süre yazan olmayınca “sessizleştikçe yiyenler, yedikçe sessizleşenler nerede?” diyorduk.😂 Brnce insanlar yedikçe sessizleşiyor, sessizleştikçe de yiyor. Malum hafta sonuydu.🙈😂😂😂
Ne kadarda doğru

Güzel fikir, aklında net birşeyler var mı yoksa genel olarak düşük karbonhidrat mi? Aen zaten gecen hafta isvec yapıyordun ödem yoktur yaa...
Olmaz mi ya, isvec bitti geri geldi zaten odem hemen. Bi de ustune regl oldum :işsiz: Hissediyorum odemi, hatta gobegimde goruyorum bile direk:))

Valla genel dusuk karbonhidrat dusunuyorum, oglen karbonhidratsiz bi salata, aksam da izgara et ve yogurt olabilir mesela.

İyi akşamlaar 🌸 yorgunluktan bayılmak üzereyim, nerelerdesiniz sessiz kalmış buralar?

@emnis varabildiniz mi sağ salim?
Kuzum vakit bulamadım bir iki girdim ama oğlan salca oldu çıktım :) burası Ankara'ya göre çok sıcak ya Ankara'nın yaz havası :) gittik Emre'ye yeni kıyafetler aldık valiz boşa çıktı bizim :)))

iyi aksamlar

Sabahki leslie yalan oldu, başlayamadan iş çıktı. Bugünkü menum: tarhana kalorisini hesaplamak için 2 dilim ekmek yazdık ama keisnlikle ondan azdır çok az içtim

29.10
Sabah 0900 1 Kase yulaf lapası içinde 8 ahududu, 5 fındık, 1 hurma, sütlü kahve
Öğle 1300 yarım avokado, patatesli tavuk yemeği
Ara kahve
Akşam avokadolu salata, tarhana çorbası

1286 kcal
8286 adım yürüyüş

Kuzum vakit bulamadım bir iki girdim ama oğlan salca oldu çıktım :) burası Ankara'ya göre çok sıcak ya Ankara'nın yaz havası :) gittik Emre'ye yeni kıyafetler aldık valiz boşa çıktı bizim :)))
Annemlerde kalın gelmiş burda yandılar 😄

Çok yoruldum burda ya bittim yNi kayınvalide çok titizdir emrede her 3 yaş çocuğu giibi dağınık olunca habire peşinde koşuyorum cuma günü bir hasar tespit raporu çıkartırz ama şimdilik durum fena kornişler flaan yerinden söküldü okadarcık o_O
Amanıın 🙊 evlat cevizin kabuğu, torun içi derler. Babaanne olarak katlanır heralde biraccık 😄
Evet o da gözükmüyo kuzenleriyle vakit geçiriyo sanırım

Back
X