Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam Arkadaşlar,
Benim de bugün eliptik yalan oldu ama 5 gündür üst üste yaptım sürekli. Tabii en fazla 20 dk yapmışlığım var ama ilk hafta için yorucuydu. Eşim bu akşam da yap 5 dk dedi. Fazla spor insanı yaşlandırıyor deyince koptu. Yaptığın spor 5 dk yaa diyor ama ben de koptum.😂😂😂 Bana fazla tabii....🙈😂🤩 Bugün eliptik yapmadım ama adım sayarım 8 bin adım saymış. Hareketli birgün geçirdim. Yediklerimi yakmışımdır. Bir tek sabah kahvaltım biraz karışıktı.
Sabah:
-peynir, zeytin, yumurta, domates, salatalık dışında ekstra 1 kuru incir ve 1 çay kaşığı kaymak yedim.
-1 dilim de ekmek

Öğle:
-1 kase çorba
-1 tavuk but
-Cacık

Akşam:
-2 kase lahana çorbası
-2 adet trabzon hurması (ballı değil sert ve küçüktü ikisi de.)

Benim bu aksam yemegi bi garip olucak. Sinemaya gidiyoruz, bu salona da uyeligimiz var surekli bedava patlamis misir getiriyolar. Bedava misira hayir diyebilicek kadar cebim ya da gonlum zengin degil sanirim :KK70: Aksam yemegim misir olucak yani:))
Kalorisi de çok güzel kendisi de 😂 afiyet olsun 🙈

Selam Arkadaşlar,
Benim de bugün eliptik yalan oldu ama 5 gündür üst üste yaptım sürekli. Tabii en fazla 20 dk yapmışlığım var ama ilk hafta için yorucuydu. Eşim bu akşam da yap 5 dk dedi. Fazla spor insanı yaşlandırıyor deyince koptu. Yaptığın spor 5 dk yaa diyor ama ben de koptum.😂😂😂 Bana fazla tabii....🙈😂🤩 Bugün eliptik yapmadım ama adım sayarım 8 bin adım saymış. Hareketli birgün geçirdim. Yediklerimi yakmışımdır. Bir tek sabah kahvaltım biraz karışıktı.
Sabah:
-peynir, zeytin, yumurta, domates, salatalık dışında ekstra 1 kuru incir ve 1 çay kaşığı kaymak yedim.
-1 dilim de ekmek

Öğle:
-1 kase çorba
-1 tavuk but
-Cacık

Akşam:
-2 kase lahana çorbası
-2 adet trabzon hurması (ballı değil sert ve küçüktü ikisi de.)
Hafif bi menu olmus gayet:KK9: Spora da o kadar ara olur canim, hareket etmissin zaten:)

Dün temizlik misafir falan koşuşturmam vardı, bugün de gezmeye çıktık pert olmuşum 🙇🏻‍♀️ Sen nasılsın?
Ben de mantı yaparken yoruldum epey. Büyük kızım çok sever. Sürekli istiyordu. Yapayım dedim. Saatlerce uğraştım. Biraz da dondurucuya koydum. Akşam yemekte az bişey yedim ben de tabi.

Bugunku menum:

Oglen: 5 yemek kasigi haslanmis yesil mercimek, 200 gr izgara tavuk, ikiser kasik firinda pismis kuskonmaz, brokoli ve kabak

Aksam: 4 kasik yogurt ustune bi olcek protein tozu

Sinema: 4-5 avuc patlamis misir, bi kadeh beyaz sarap

Spor Cherry Mom Cherry Mom 30 dk yoga, 30 dk pilates, 35 dk yuruyus

Ben de mantı yaparken yoruldum epey. Büyük kızım çok sever. Sürekli istiyordu. Yapayım dedim. Saatlerce uğraştım. Biraz da dondurucuya koydum. Akşam yemekte az bişey yedim ben de tabi.
Eline sağlık 🌸 afiyet olsun arada olur öyle minnak kaçamaklar

günaydınlar kızlar dün sabahtan beri felaket bir bel ağrısı ile mücadele ediyorum şimdi kurum hekimine gidip iğne mi yaptırsam ona bakacağım canım çok yanıyor
dün tüm gün yattım ama yok işe yaramadı sıcak falan da bakalım kurum dr u ne diyecek
Çok geçmiş olsun bel ağrısı çok kötü

Back
X