- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #320.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düzelttim canım
Şimdi yazabildim kaptanım ama tartım parlak değil maalesef.. evde değilim kuzenimde tartıldım sabah ama doğrudur çünkü beslenmem haliyle iyi değilarkadaşlar denizin cenazesi var bildirimde bulunamayacak diye düşünüyorum libas ı de izne ayırıyorum eğer akşam 7 ye kadar bildirim yaparsa eklemeye çalışırım son bildirim saatimiz 12 olmasına rağmen bu saat oldu hala bildirimde bulunmadı l,bas
Gerçekten sıkıntın çok olmalı,düzelttim canım
Resmen döküldük sürünüyoruzzKızlar
Kilom 70,7 maalesef.. Düzenli yiyemiyorum, su içemiyorum, spor yok.. bu hafta + geldim ister istemez
çok normal tatlım cenazeniz var sorun değilKızlar
Kilom 70,7 maalesef.. Düzenli yiyemiyorum, su içemiyorum, spor yok.. bu hafta + geldim ister istemez
aboww pawlover ı uçurmuşum
emnis yolda bende evde doğru dürüst çalışmayan bir pcden yapmaya çalışıyorumÇok özür dilerim ama dennisgo nun yüzdeside kilosuda eksi olmalıtoplight
Sana acil yardım lazımda ben hiç yapamıyırum bu işleriCherry Mom nerdesin
Ah canımÇok özür dilerim ama dennisgo nun yüzdeside kilosuda eksi olmalıtoplight
Hayırlı yolculuklar canım belki varmışsındır. Diye dedimAh canımyoldayız dün yazmıştım ya şimdi mola verdik afyondayız eşimin tansiyonu mu çıktı ne çok kötü başı ağrıyor arabayı ben kullanıyorum mecbur özür dilerim kaptanım ya
toplight
kuzum aman dikkatli kullan ben hallettimAh canımyoldayız dün yazmıştım ya şimdi mola verdik afyondayız eşimin tansiyonu mu çıktı ne çok kötü başı ağrıyor arabayı ben kullanıyorum mecbur özür dilerim kaptanım ya
toplight
Yok kzuum ya 7 saaten fazla molası falan anca akşama tatlımHayırlı yolculuklar canım belki varmışsındır. Diye dedim
kuzum aman dikkatli kullan ben hallettim
canım sen sadece şu toplama işine bakabilirmisin ben kontrol ettim ama kafam karıştı iyiceÇok özür dilerim ama dennisgo nun yüzdeside kilosuda eksi olmalıtoplight