- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #320.281
Selamlar hanımlar nasılsınız,?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim ben sen nasılsın?Selamlar hanımlar nasılsınız,?
sakın haa sakın kızlar motivasyonu bozmayalım bakın benim nurtopu gibi fıtıklarım olmuşAma yalnız başına olmuyo yaaa
Nerde motivasyonn.
Bu gidişle sonuncu olacağım, olacağızz
,
Daha ne motivasyon olsun, masallahCherry Mom 75 dk.yürüyüş 1 saat pilates
Muhtemelen bende de var yasakın haa sakın kızlar motivasyonu bozmayalım bakın benim nurtopu gibi fıtıklarım olmuş
Cooook kotu ya, bu sabah az biraz suya karistirdim. Nefes almadan yuttum sonra, oyle gitti gibiKuzenim de almıştı ben de onda denemiştim gerçekten hiç bi türlüsü gitmiyo baya kötü bi tadı var![]()
Ben çok fena hamlamışım ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum bi ayın acısı çıkıyoAma yalnız başına olmuyo yaaa
Nerde motivasyonn.
Bu gidişle sonuncu olacağım, olacağızz
,
Hayırlı yolculukların olsun sağ salim varınSelamm herkese biz yolculuğa yarın sabah çıkacağıztoplight kaptanım burda baskül yok maalesef bildirim yapamayacağım
![]()
Ne kadar da temiz bir beslenme duzeni:))İyi akşamlar
menüm
Sabah
Peynir
Domates
Yumurta
Ceviz
Papatya çayı
öğlen
Ispanak
akşam
Çorba
Hamsi(fırın)
salata
Spor 10520 adım yürüyüş, 500 zıplama @emnis
Su 2 litre
Bugün güzel geçti darısı diğer günlereNe kadar da temiz bir beslenme duzeni:))
Vardır illaki ama biz kahvaltı yapıp çıkacağız zaten kıyafetle faaln gözüm yemiyor tartılmayı kapalı olduğum için incede olmuyor hani üstümdekileer kat katHayırlı yolculukların olsun sağ salim varıneczane falan var mı yakınlarda
Evet doğru, o zaman yapcak bişey yok sağlık olsunVardır illaki ama biz kahvaltı yapıp çıkacağız zaten kıyafetle faaln gözüm yemiyor tartılmayı kapalı olduğum için incede olmuyor hani üstümdekileer kat kat
Bende 3 tane kaptanım sende kaç tanesakın haa sakın kızlar motivasyonu bozmayalım bakın benim nurtopu gibi fıtıklarım olmuş