Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kayınvalidem rahatsızdı cuma iş çıkışından ber oradayım. Bu akşam şükür kavuştum evime 🤩 köpeciği çişe çıkardığım için yürüyüş mecburi oluyodu ama dün ve bugün iyi ayaklarım geçti çok şükür🤗
Geçmiş olsun canım

canım 1-2 tane fıtık ve belde düzleşme varmış:KK43:
hareket ordaki kasları güçlendirmek için iyi de geliyo, ama kilo vermenin etkisini henüz yaşayamadım galiba sanki yağlarım destek oluyodu da artık bacağıma daha çok vuruyo gibi geliyo,yanlış bi sanrıdır herhalde.

Avokado hem bir çok açıdan çok faydalı hem de sağlıklı yağ olarak yağ grubu niyetine kullanıuorum.
Avokadonun olmusunu almak onemli, yumusacik olmasi lazim. Olgun degilse de bi hafta falan disarida bekleyince olgunlasiyo:) Ben cok seviyorum tadini, ezip icine azicik limon, tuz, biber, kimyon koyuyorum oooh mis :kk77:

Salatanin olayi da suydu: uzakdogu restorani bu salatayi yapan yer. Sushi gibi bisey yani. Altta pirinc var, ustunde yesillik, ustunde de somon baligi, avokado, salatalik vs. Bi de avokado teknik olarak meyve olsa da domates de meyve, ama salataya onu da koyuyoruz sonucta:)) Ki burda salatalara ananas falan da koyuyolar:))
Bence sen de tuz-peynir ve zeytinyağıyla karıştırıp ezerek sos gibi yemeyi denemelisin. Tek başına zaten çok tatsız bir şey. Benim annem de balla ezerek yemeyi sever mesela. Öyle de güzel oluyor.
Bugün çok yorgun ve geceden uykusuzum. Yarın yapacağım. Bugünü atlıyorum.
Eyvahlarim olsun ben gene avokadolu salata yedim Leyl-i-fer Leyl-i-fer kizicak bana :KK70:
Bugunku menum

Oglen: tavuklu, kinoali veeee avokadolu salata:))
Aksam: 4 kasik kiymali karnibahar, 2 kasik yogurt, 150 gr izgara tavuk

Spor Cherry Mom Cherry Mom 20 dk yoga, 20 dk bisiklet, 25 dk jillian
Hahahah Leyl-i-fer Leyl-i-fer bu kız ne diiiii ya :)) cidden bana da ilginç geliyor ama yemek kültürü bu değişir tabi afiyet olsun :))
Afiyet olsun kızlar tuzlu tatlı soslu şekilleriyle yenebilir belki

Selamlar
Spor un ertesi günü tartıda fazla çıktığımı gördüm bugün.işin kötüsü perşembe sporu cumayı etkiliyo.az yiyip yürüyüş yapıp tartılmam 3-4 ü buluyo ve çok acıkıyorum cumadan dolayı kaçamak A yöneliyorum ve haftasonunu da tetikliyo.zincirleme kaxa gibi.ne yapucağumı düşğnüyorum şu an

Selamlar
Spor un ertesi günü tartıda fazla çıktığımı gördüm bugün.işin kötüsü perşembe sporu cumayı etkiliyo.az yiyip yürüyüş yapıp tartılmam 3-4 ü buluyo ve çok acıkıyorum cumadan dolayı kaçamak A yöneliyorum ve haftasonunu da tetikliyo.zincirleme kaxa gibi.ne yapucağumı düşğnüyorum şu an
Perşembe sporunu hafif tutsan nasıl olur?

canım 1-2 tane fıtık ve belde düzleşme varmış:KK43:
Ah geçmiş olsun kaptanım fıtığı ilerletmeyin sakın dikkat edin babam ameliyata kadar gitti fıtık yüüznden ama tabi onun işi ağırdı dükkan kolilerini indir kaldır fıtık oldu adam. Çok çok dikkkat edin evde iş yaparken bile ani kalkma eğilme ekstra yük bindiriyor bele

hareket ordaki kasları güçlendirmek için iyi de geliyo, ama kilo vermenin etkisini henüz yaşayamadım galiba sanki yağlarım destek oluyodu da artık bacağıma daha çok vuruyo gibi geliyo,yanlış bi sanrıdır herhalde.
Ay yağların neye faydası var kuzum ona olsun hiç sanmam.

Back
X