Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şahane menü 🤦
Sbah 2 dilim ananas ve peynir
Ara 10 fındık ve ayran
Öğle yok
Akşam 1 parça tavuk göğsü ve 2 dilim ananas
Yulaf yoğurt muz 🙈
Sütlü filtre kahve ve 5 6 fındık daha 🙈
Form Çay beni kötü etkiliyor o yüzden içmedim
Yeşil çay 2 fincan içtim

Spor
Yarım saat yürüyüş
1 saat bisiklet

Gunaydiiiin:KK200: Bugunku menum

Oglen: 150 gr izgara tavuk, haslanmis ispanak, firinda yaglayip pisirdigim patates ve kabaktan yaklasik 5 kasik
Aksam: 1 tane pirincsiz yagsiz kiymali biber dolmasi, 3 kasik yogurt, zeytinyagli ve sirkeli yesil salata, bir yudum sarap :)

Spor Cherry Mom Cherry Mom 20 dk bisiklet, 24 dk hiit, 30 dk tempolu yuruyus

Evet kızlar bugün perşembe sanırım herkes spor yapıyor kimse takıma uğramamış :KK53: :KK53:
Yarın hepimiz için güzel bir gün olur umarım geçen hafta fenaydık.. ben geçen hafta aldığımı verdim ama üstüne bir şeyler koyamadım sanki. Yarın sabah umarım bir sürpriz olur tartıda. Spor yaptım bu hafta ama yediğim için ancak bu kadar olabildi.

Bugünkü menüm

sabah; 4 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf ezmesi 2 kaşık cranberry tarçın

öğlen ; 2 haşlanmış yumurta 1 Kk peynir domates salatalık 2 dilim ekmek

ara: sade kahve 2 ceviz

akşam ; 120 gr biftek 1 tk ile salata

ara; 1 bardak kefir

-3 lt su
-spor : 10 bin adım, 20 dakika bölgesel, 1000 ipsiz atlama, Cherry Mom Cherry Mom 1 saat stepper yapmak istiyorum ama henüz yapamadım. Olursa ilerleyen saatlerde yazarım. Fakat saatler ilerledikçe mazeretim de olmaya başladı, sabah ödem olabilir diyor vazgeçiyorum. Babamı hastaneye götüreceğim ve oradan İstanbul’a geçeceğim için çok geç tartılma şansım olmayacak yarın

Evet kızlar bugün perşembe sanırım herkes spor yapıyor kimse takıma uğramamış :KK53: :KK53:
Kaptanım kendi adıma geçen haftanın acısını çıkartacağım merak etmeyin :)))
Bugün de banyoda tadilatımız var 😑 eski bina olunca düzelt düzelt bitmiyor hep bir sıkıntı çıkıyor o yüzden giremedim foruma

Back
X