Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlaaar 🌸
Menüm

sabah
Domates
Peynir
1 dilim ekmek
Salatalık
3 zeytin

öğlen
Bi avuç üzüm
Bi mandalina

akşam
Hamsi (buğlama)
Salata

su
2 litreyi geçtim bu sefer 🥳🥳
spor 🤭
1500 zıplama, 8680 adım tempolu yürüyüş, 100 mekik, 50 squat, 60ta bacak ve kalça hareketi ama adını bilmiyorum 🤣

düzeltme: 60 tek taraftı, 120 tane adını bilmediğimden 🙈 @emnis

kendimi çitilemeye gidiyorum 🤪

İyi akşamlaaar 🌸
Menüm

sabah
Domates
Peynir
1 dilim ekmek
Salatalık
3 zeytin

öğlen
Bi avuç üzüm
Bi mandalina

akşam
Hamsi (buğlama)
Salata

su
2 litreyi geçtim bu sefer 🥳🥳
spor 🤭
1500 zıplama, 8680 adım tempolu yürüyüş, 100 mekik, 50 squat, 60ta bacak ve kalça hareketi ama adını bilmiyorum 🤣

düzeltme: 60 tek taraftı, 120 tane adını bilmediğimden 🙈 @emnis

kendimi çitilemeye gidiyorum 🤪
Süper süper bir kaç gün böyle giderse cuma güzel bir eksi olur canım

yarışalım hadi😂 1-2-3 başla! 😃 ne zamandan itibaren sayıyoruz? Başlangıç kilomuz ne olacak yarın mı tartılalım?
Hemen baslayalim:)) Ister gecen cumayi baz alalim ister bugunkunu, farketmez benim icin zira her gun tartiliyorum:D
Canım spor sonrası kas kazanmak için bu tarz birşeyler tüketmeli miyiz sence bende okumuştum bir yerde spor sonrası eğer protein almıyorsanız o spordan kas alamazsınz gibi bişey aama detaylı hatırlamıyorum
Yaa emnisim aslinda kilo vermek vs. icin hic bir supplement gerekli degil. Bunlar hep saglikli bi diyet ve spora ek seyler. Ben bi tek protein tozu kullaniyorum, onu da proteinimin yetersiz oldugu gunlerde. Dun mesela protein tozundan once proteinim 90-100 gr civariydi, onu 130 gr'a tamamlamak icin protein tozu aldim. Ama sen zaten yuksek proteinli bi diyet yaptigini dusunuyosan hic gerekli degil:)
Power yoga vııııışşşşşşş :KK14: kaçtan hesaplıyacağız :KK70:
Benceee pilates gibi hesaplayalim, neticede yoruyo ama bi cardio degil:)

Ay bu dun gittigim yoga cok eglenceliydi size de anlatiyim. Cumartesi aksami etkinligi gibi yapmislar, herkese fosforlu yuz boyasi verdiler salonu da mor isikla aydinlattilar. Hepimiz yuzumuzu kollarimizi vs renk renk boyayip oyle yoga yaptik. Cok degisik bi goruntuydu yaa sanki boyle 30-40 tane uzayliyi bi odaya tikmislar onlar da spor yapiyo :KK70: Bi de hayatimda hic fosforlu terlememistim, ilginc bi tecrubeydi:))

Ay bu dun gittigim yoga cok eglenceliydi size de anlatiyim. Cumartesi aksami etkinligi gibi yapmislar, herkese fosforlu yuz boyasi verdiler salonu da mor isikla aydinlattilar. Hepimiz yuzumuzu kollarimizi vs renk renk boyayip oyle yoga yaptik. Cok degisik bi goruntuydu yaa sanki boyle 30-40 tane uzayliyi bi odaya tikmislar onlar da spor yapiyo :KK70: Bi de hayatimda hic fosforlu terlememistim, ilginc bi tecrubeydi:))
Yaa boyalı şeylere bayılırım yaşasın kova ruhu 🤘🏻😂 bi daha olursa benim yerime de eğlen 🥳

Veee bu sabah yag olcumume gittim ama sonuctan hic memnun degilim:işsiz: Yag oranim %25 cikti moralim bozuldu. Tahmin ettigim gibi en iyi durumdakiler bacaklarim, hem yag miktarlari dusuk hem kas miktarlari yuksek. En kotusu de govdem, hem yagli hem az kasli:işsiz: Buna biraz sasirdim acikcasi cunku gobegim falan yok aslinda. En buyuk sorun popom, belki popoyu da "govde"nin icinde sayiyodur... Anlayamadigim bi sekilde kemik kutlem de idealin altinda cikti, ona canim sikildi. Sut urunlerine yuklenip daha cok agirlik calisicam sanirim. Aletin bana onerisi: yarim kilo yag ver, 7 kilo da kas al. Oldu canim:KK70:

Veee bu sabah yag olcumume gittim ama sonuctan hic memnun degilim:işsiz: Yag oranim %25 cikti moralim bozuldu. Tahmin ettigim gibi en iyi durumdakiler bacaklarim, hem yag miktarlari dusuk hem kas miktarlari yuksek. En kotusu de govdem, hem yagli hem az kasli:işsiz: Buna biraz sasirdim acikcasi cunku gobegim falan yok aslinda. En buyuk sorun popom, belki popoyu da "govde"nin icinde sayiyodur... Anlayamadigim bi sekilde kemik kutlem de idealin altinda cikti, ona canim sikildi. Sut urunlerine yuklenip daha cok agirlik calisicam sanirim. Aletin bana onerisi: yarim kilo yag ver, 7 kilo da kas al. Oldu canim:KK70:
7 kilo kas nasıl alcakmışsın 😱

Vallahi acayip eglendim ziyaretime gelin sizi de gotureyim:)) Tam uzayliydik ya:KK70:
Ay ne çok isterim hayal çokta imkan yok 😄 eğlenilmez mi ben şuan yüzüme mavi bi maske yaptım yaldızlı onunla bile acayip eğleniyorum 😂😂

Back
X