- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #320.941
Bu saate kadaaaarrr mmmm şeeeyyyşimdi tramboline çıkıyorummm

Bende çktım şimdi benim düldüle :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu saate kadaaaarrr mmmm şeeeyyyşimdi tramboline çıkıyorummm
Sağol canım benim
Sağol canım benim ♥
Süper süper bir kaç gün böyle giderse cuma güzel bir eksi olur canımİyi akşamlaaar
Menüm
sabah
Domates
Peynir
1 dilim ekmek
Salatalık
3 zeytin
öğlen
Bi avuç üzüm
Bi mandalina
akşam
Hamsi (buğlama)
Salata
su
2 litreyi geçtim bu sefer
spor
1500 zıplama, 8680 adım tempolu yürüyüş, 100 mekik, 50 squat, 60ta bacak ve kalça hareketi ama adını bilmiyorum
düzeltme: 60 tek taraftı, 120 tane adını bilmediğimden@emnis
kendimi çitilemeye gidiyorum![]()
Hedefim o yönde bakalım hedefimde emin adımlarla gidebilecek miyimSüper süper bir kaç gün böyle giderse cuma güzel bir eksi olur canım
Hemen baslayalim:)) Ister gecen cumayi baz alalim ister bugunkunu, farketmez benim icin zira her gun tartiliyorumyarışalım hadi1-2-3 başla!
ne zamandan itibaren sayıyoruz? Başlangıç kilomuz ne olacak yarın mı tartılalım?
Yaa emnisim aslinda kilo vermek vs. icin hic bir supplement gerekli degil. Bunlar hep saglikli bi diyet ve spora ek seyler. Ben bi tek protein tozu kullaniyorum, onu da proteinimin yetersiz oldugu gunlerde. Dun mesela protein tozundan once proteinim 90-100 gr civariydi, onu 130 gr'a tamamlamak icin protein tozu aldim. Ama sen zaten yuksek proteinli bi diyet yaptigini dusunuyosan hic gerekli degil:)Canım spor sonrası kas kazanmak için bu tarz birşeyler tüketmeli miyiz sence bende okumuştum bir yerde spor sonrası eğer protein almıyorsanız o spordan kas alamazsınz gibi bişey aama detaylı hatırlamıyorum
Benceee pilates gibi hesaplayalim, neticede yoruyo ama bi cardio degil:)Power yoga vııııışşşşşşşkaçtan hesaplıyacağız
![]()
İtekleriz biz seni merak etme kendini bize emanet et yeter kiHedefim o yönde bakalım hedefimde emin adımlarla gidebilecek miyim![]()
Yaa boyalı şeylere bayılırım yaşasın kova ruhuAy bu dun gittigim yoga cok eglenceliydi size de anlatiyim. Cumartesi aksami etkinligi gibi yapmislar, herkese fosforlu yuz boyasi verdiler salonu da mor isikla aydinlattilar. Hepimiz yuzumuzu kollarimizi vs renk renk boyayip oyle yoga yaptik. Cok degisik bi goruntuydu yaa sanki boyle 30-40 tane uzayliyi bi odaya tikmislar onlar da spor yapiyoBi de hayatimda hic fosforlu terlememistim, ilginc bi tecrubeydi:))
Ettim gitti et kemik hepsi sizinİtekleriz biz seni merak etme kendini bize emanet et yeter ki![]()
Vallahi acayip eglendim ziyaretime gelin sizi de gotureyim:)) Tam uzayliydik yaYaa boyalı şeylere bayılırım yaşasın kova ruhubi daha olursa benim yerime de eğlen
![]()
7 kilo kas nasıl alcakmışsınVeee bu sabah yag olcumume gittim ama sonuctan hic memnun degilimYag oranim %25 cikti moralim bozuldu. Tahmin ettigim gibi en iyi durumdakiler bacaklarim, hem yag miktarlari dusuk hem kas miktarlari yuksek. En kotusu de govdem, hem yagli hem az kasli
Buna biraz sasirdim acikcasi cunku gobegim falan yok aslinda. En buyuk sorun popom, belki popoyu da "govde"nin icinde sayiyodur... Anlayamadigim bi sekilde kemik kutlem de idealin altinda cikti, ona canim sikildi. Sut urunlerine yuklenip daha cok agirlik calisicam sanirim. Aletin bana onerisi: yarim kilo yag ver, 7 kilo da kas al. Oldu canim
![]()
Ay ne çok isterim hayal çokta imkan yokVallahi acayip eglendim ziyaretime gelin sizi de gotureyim:)) Tam uzayliydik ya![]()
Kilo al diyo kisacasi manyak makina. Yani 2-3 kilo kas aliyim da 7 kilo niye aliyim ustume iyilik saglik7 kilo kas nasıl alcakmışsın![]()
7 kilo da baya al demiş bence de manyak dicem ama onun da bi bildiği vardırKilo al diyo kisacasi manyak makina. Yani 2-3 kilo kas aliyim da 7 kilo niye aliyim ustume iyilik saglik![]()
Kendi capinda bi bildigi vardir ama kendisini dinlemeyecegim ne yazik ki7 kilo da baya al demiş bence de manyak dicem ama onun da bi bildiği vardır![]()