- Konu Sahibi Cherry Mom
- #320.981
Bi kaçamak ayarlayın bi iki gün bile rahatlatır benceartık çok yoruldum kızlar inanın çöktüm resmen imdattt diye bağırmak istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kaçamak ayarlayın bi iki gün bile rahatlatır benceartık çok yoruldum kızlar inanın çöktüm resmen imdattt diye bağırmak istiyorum
Çok geçmiş olsun kaptanımartık çok yoruldum kızlar inanın çöktüm resmen imdattt diye bağırmak istiyorum
Bi kaçamak ayarlayın bi iki gün bile rahatlatır bence
eşim yurtdışında ankarada kimse yok çocukları bırakabileceğim nereye kaçayımÇok geçmiş olsun kaptanım
eşim yurtdışında ankarada kimse yok çocukları bırakabileceğim nereye kaçayım
Aslında kilonun fazlasını vermeden ağır spor yapmak eklemlere filan yük bindiriyor en uygunu bence yürüyüş veya leslie. Bir de önce bi 5 kilo versen sonra sporu artırsan daha iyi olur , psikolojini değiştirmelisin spor yoksa veremem diye düşünmemeye çalış. Yine de seni anlıyorum belki düzenli leslie ziplamaktan iyidir çünkü ziplamak dizlere de zarar verebilir gibi geliyor banaSelam kızlar
Bu aralar katılım gösteremiyorum kusura bakmayın. 6 gündür topuk ağrısından yürüyemiyorum. İp atlarken mi sakatladım kendimi bilemiyorum ama spor istesem de yapamıyorum. Feci bi ağrı, bacağımdan belime kadar gidiyo. Spor olmayınca benim diyet de gidiyo. Bi de bu sabah aksilik işte, banyoda kızım tartının köşesine basmış yanlışlıkla tartı yerinden hoplayıp yere vurunca kırıldı tuzla buz oldu. Allahtan ayağı kesilmedi. Yarın da annem ve erkek kardeşim geliyo. Sonuç olarak biraz toparlanana kadar izne ayrılmak istiyorum. Tabi izin hakkım varsa @toplight
geçmiş olsun tatlım hem ayağına hem de tartı içinSelam kızlar
Bu aralar katılım gösteremiyorum kusura bakmayın. 6 gündür topuk ağrısından yürüyemiyorum. İp atlarken mi sakatladım kendimi bilemiyorum ama spor istesem de yapamıyorum. Feci bi ağrı, bacağımdan belime kadar gidiyo. Spor olmayınca benim diyet de gidiyo. Bi de bu sabah aksilik işte, banyoda kızım tartının köşesine basmış yanlışlıkla tartı yerinden hoplayıp yere vurunca kırıldı tuzla buz oldu. Allahtan ayağı kesilmedi. Yarın da annem ve erkek kardeşim geliyo. Sonuç olarak biraz toparlanana kadar izne ayrılmak istiyorum. Tabi izin hakkım varsa @toplight
Kesinlikle çok haklısın canım. Başlarda leslieyle yürüyüşle 80e inmeliydim. Bu ağırlıkla zorladım galiba.Aslında kilonun fazlasını vermeden ağır spor yapmak eklemlere filan yük bindiriyor en uygunu bence yürüyüş veya leslie. Bir de önce bi 5 kilo versen sonra sporu artırsan daha iyi olur , psikolojini değiştirmelisin spor yoksa veremem diye düşünmemeye çalış. Yine de seni anlıyorum belki düzenli leslie ziplamaktan iyidir çünkü ziplamak dizlere de zarar verebilir gibi geliyor bana
geçmiş olsun tatlım hem ayağına hem de tartı için
canım izin hakkın olması lazım haftasonuna doğru bakarız ama yeni bir tartı alman lazım
Geçmiş olsun canım salma kendiniSelam kızlar
Teşekkürler şokola güzel yazmışsın@kremsokola tatlım az önce alıntılamayı unutmuşum ama muhteşem bir yazı yazmışsın ellerine emeklerine sağlık
Geçmiş olsun kaptanımgünaydınlarrrr
kızlar maalesef yorgun argın ben geldim dünden beri büyük oğlan kusup duruyor gece acile götürdüm serum takıldı uykusuzum keyifsizim
Canım az önce kısa kesmek zorundaydımSelam kızlar
Geçmiş olsun kaptanımartık çok yoruldum kızlar inanın çöktüm resmen imdattt diye bağırmak istiyorum
Geçmiş olsunSelam kızlar
Gönülden katılıyorummCanım az önce kısa kesmek zorundaydım
Bence izne ayrılma,sen ban hep söylersin unuttunmu bi kere koyverdinmi arkası geliyor diye.ayrılma bölgesel yaparsın yemene dikkat edersin.yoksa sonu nasıl bitiyo sen benden daha iyş biliyosun.bak gidenler hala dönemedi daha burdan onlarrada mesaj gnderelim.kaç haftadır resmen sürünüyorum aynı kiloda. Tam elimgidiyo ben ayrılıyorum yazmaya , cesaret edemiyorum. Sinirimden ağlıycam yediremiyorum gururuma susuyorum.sinirleniyorum üzülüyorum kaçamak yapıyorum , kaçamak kaçamapı doğuruyo,telafi edip spor yapıyorum sadece artılar gidiyo, detoks yapıyorum 73ü görüyorum geri geliyo,tam bir kısır döngünğn içindeyim şu an bile dolu dolu yazıyorum artık hedefime ulaşmak ve korumak istiyorum.
Ama bırakmıyorum kaptan kovana kadar burdayım başka bişey olmazsa.![]()
Aaa ben neden yalnız bırakayım kuzum sadece misafirler var ya çok elime tel alamıyorum özlemişim.bazen giriyorum okuyorum tam birşey yazıcam emre elimden telefonu kapıyor
Ah canım benim oğlanda doğduğundan beri direnir 3 yaşına girecek hala her uyku bir sabır sınavı benim içinBöyle durumlarda gene en uygunu aile oluyor bi yere kaçamasanız da anneanne babanne dede filan gelebilirse biraz yükünüzü alır ama herkesin durumu farklı, mümkün mü bilemiyorum. Ben de yurtdışında çocuk bakıyorum günde yarım saat bile bırakabileceğim kimse yok, insan önce zihnen yoruluyor. Bazen akşam olduğunda çok yorulmuş oluyorum ve uyku faslı gözümde büyüyor, çünkü kolay uyumuyor benimki direniyor. Ne zaman yatağa yatınca sakince uykuyu kabullenecek çok merak ediyorum...