Cherry Mom
oğlunun doğum günü kutlu olsun nice yaşlara
Hanımlar grupta çok olumlu bir hava var, spor diyet doğru beslenme kaslanma herşeyi yapasım var, ama bir yandan da hicbirseye yetisemiyorum onu yarattığı hayal kırıklığı var

dil kursuna kayitliyim ama eşim eve gelemediği için gidemiyorum. Oğlundan zaman ve enerji kalmıyor ne sınava çalışabiliyorum ne spor yapabiliyorum.
Bizim evde kriz hali mevcut, eşim kac günlerdir yoğun çalışıyordu tek başına çocuğa tam zamanlı bakmak yormuştu. bir de yeni diş mi artık bir şeyler oldu 3 gündür gece sık sık uyanıyor uykusuzum, esim eve uyumaya geliyor sadece. bel ağrısı vardı üstüne doktor istirahat vermiş 4 gün evde ama ne ise yarar
Akşam akşam dertlendim, afedersiniz kendine acımanın alemi yok. Birseyler yoluna girsin, oğlanın uykusu düzelsin, şu sınav bi geçsin vesaire vesaire derken zaman geçecek ben hedeflerimden uzak ve mutsuz olucam. Bu hafta biraz öyle geçti o nedenle karar verdim bu gece uykumdan çalıp plan yapicam, önceliklerim arasına beslenme düzenimi de ekleyeceğim sonrada eşimden muhtemelen haftasonu için 1 veya 2 gün spor salonu vb izni isteyeceğim. Haftaiçi işten erken çıkmak zor oluyor kursa gidemiyorum ama haftasonu sabah erken spora gitsem herhalde çocukla ilgilenebilir.