- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #321.421
Geçmiş olsun canımTam geçmese de azaldı canım. Yarın yürüyüş düşünüyorum ya da leslie..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımTam geçmese de azaldı canım. Yarın yürüyüş düşünüyorum ya da leslie..
Bence tünelin ucu her türlü zorluğa rağmen sevgi dolu da du bakalım ne zaman tadabilcemTunelin ucu nasi bi yere cikiyo soyle pawcim, ona gore belki ben de cocuk fikrine biraz isinirim zira su an cok uzagim:))
Geçmiş olsunTam geçmese de azaldı canım. Yarın yürüyüş düşünüyorum ya da leslie..
Çocuklar işi biliyolarYa çok yoruldum ben dinlenelim diyorum koşmadan oynarız diyor şapşik.. biraz itiraz edince de ama gitmene az kaldı diye damardan giriyor :)
Çocuklar çok tatlı ya 3 saat oynayıp dinlenmek isteyince sen benimle hiç oynamıyorsun ki diyorlar ya bazen diyorum hayali arkadaşım var ben onunla kan ter içinde kalıyorum herhalde :)Bence tünelin ucu her türlü zorluğa rağmen sevgi dolu da du bakalım ne zaman tadabilcem
Geçmiş olsun
Çocuklar işi biliyolarbenim ufak olan da yaklaşık 3 saat oynadıktan sonra ama sen beni sevmiyosun teyzeler böyle mi yapar sevsen işim var demezdin benle hep oynardın diye epey ağlamıştı geçenlerde
![]()
Olabilitesi var onlardan iyi bilecek değilizÇocuklar çok tatlı ya 3 saat oynayıp dinlenmek isteyince sen benimle hiç oynamıyorsun ki diyorlar ya bazen diyorum hayali arkadaşım var ben onunla kan ter içinde kalıyorum herhalde :)
Merhaba hoşgeldin hedef yakınmış umarım en kısa zamanda ulaşırsınİyi akşamlar kızlararanıza katılmak istiyorum. Kuralları okudum kabul esiyorum.
29 yaşındayım, bekarım, bankacıyım çalışıyorum.
62 kiloyum, 57 olmak istiyorum. Boyum 164 cm.
Kilo almama ve verememe konusunda çok başarılıyım.60-62 kilo arası gidip geliyorum sürekli. Yılbaşına kadar inşallah vermek istiyorum.
sağol canım yaa onun sevdiği şeyleri hazırlama telaşındayım bi taraftan da fizik tedavi ve büyük oğlanı özel bir psikiatr a getirdim şimdi onun koşturmacasıİyi akşamlar kaptanım yaa kendi eşim geliyormuş gibi sevindim adınıza:))))
İnşallah güzel oluur
Kolay gelsin kaptanımsağol canım yaa onun sevdiği şeyleri hazırlama telaşındayım bi taraftan da fizik tedavi ve büyük oğlanı özel bir psikiatr a getirdim şimdi onun koşturmacası
Gözünüz aydıınsağol canım yaa onun sevdiği şeyleri hazırlama telaşındayım bi taraftan da fizik tedavi ve büyük oğlanı özel bir psikiatr a getirdim şimdi onun koşturmacası
Kötü olmuş, hafifte olsa bişeyler atıştırsan mı ki acabaSelam kızlar
Bugün resmen aç geziyorum. Sabah kahvaltı ettim sonrası yok bende. Yeğenimin okuldan arkadaşı ile buluştuk. Tansiyon nedeniyle annesi diyet yaptığı için, çocuklar yedi ama biz kahve içtik..çünkü o yemeyince biz de yemek istemedik. Şimdi de yoldayım ve midem sırtıma yapıştı sanırım :) eve ulaşınca geç olacak süt yoğurt bir şeyler yiyeceğim artık bakalım.
Cherry Mom spor 2000 ip 7 bin adım
Su 1,5 lt
Selam canım daha erken ye bence normal yemeğini biraz geç yatar hazmedersinSelam kızlar
Bugün resmen aç geziyorum. Sabah kahvaltı ettim sonrası yok bende. Yeğenimin okuldan arkadaşı ile buluştuk. Tansiyon nedeniyle annesi diyet yaptığı için, çocuklar yedi ama biz kahve içtik..çünkü o yemeyince biz de yemek istemedik. Şimdi de yoldayım ve midem sırtıma yapıştı sanırım :) eve ulaşınca geç olacak süt yoğurt bir şeyler yiyeceğim artık bakalım.
Cherry Mom spor 2000 ip 7 bin adım
Su 1,5 lt
Bu etiketler neden çalışmıyor acaba uzun zmndır öyle :/İyi akşamlaaar
menüm
Küçük bi sandviç
öğlen
Pırasa yemeği
Yoğurt
ara
bi portakal
Yarım avokado
akşam
Yoğurtlu-cevizli kereviz salatası
Su 2 litre
Spor 3200 zıplama, 120 bacak-kalça, 100 mekik, 30dk pilates @emnis
Sanırım yarın yürüyemicem![]()
Koşturma devam diyorsunuz Allah sağlık güç kuvvet versin iyi ki izinlisinizsağol canım yaa onun sevdiği şeyleri hazırlama telaşındayım bi taraftan da fizik tedavi ve büyük oğlanı özel bir psikiatr a getirdim şimdi onun koşturmacası
Du bakem deniyimBu etiketler neden çalışmıyor acaba uzun zmndır öyle :/
Nasıl bu kadar zıplıyorsunuz ya ben yeni başladım ama çok zorlanıyorum 50 şerli setler halinde yapıyorım ama baya bitiyorum zamanla performans artar mı bilmem 600 yaptım günü 1500 le bitirirsem ne ala :))