Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım olumlu veya olumsuz bi durum oluyo dikkatimiz dağılıyor. Kafalar başka sıkıntılarla meşgulken buraya yoğunlaşmak da zorlaşıyor. Senin de Eşin geldi dikkatin dağıldı, öncesinde çocukların sağlık sorunları, senin sağlık sorunların, iş hayatındaki zorluklar derken odağın değişti.
Yapmamız gereken aslında sağlıklı beslenmeyi sporu yaşam tarzı haline getirmek, inşallah başarıcaz
Katılıyorum ama hayat normal akışına döndüğünde 1 saniye bile kaybetmeden yola devam etmekk gerek.bu yol oyalanmaya gelmiyor odak noktasından ayrılmamak lazım. sonra Günler aylar geçiyor bir bakıyorsun hiç kilo gitmemiş hatta gelmiş vs motivasyon puff :)) he şimdi konuyu nereye getireceğm :))) Leslie ye başlayacağım diyordun başladın mı :sinirli: :KK70:

günaydınlarrr
Cherry Mom Cherry Mom tatlım al eline sopayı hatta o sopayı benim başımda kır deli gibi opldum acilen toparlamam lazım kendimde hayr olmayınca size kızamıyorum utancımdan
Kaptanım sizden de yürüyüş bekliyorum bu hafta menülerinizede dikkat edin lütfen listeye girmeniz lazım acilen yoksa ara gitgide açılacak 😣

Selamlar

Bizde durum vahim ilaç yaptı herhalde ishal oldu 3 gündür, bir de 4. azı dişi şişti patlamak üzere diğerleri de hee gün daha fazla görünür oluyor. Uyku yüzü göremiyorum beni arıyor sık sık, kucağımda olmak istiyor. Dün gece çok moralim bozuldu hiç öğrenmeyecek kendi başına uyumayı galiba diye, emzirmeyi mi bıraksam dedim ama iştahı da yok aç olduğu için galiba emmek istiyor.

Buraya giremiyorum pek, okuyamıyorum da ama bugün menümü yazarım takip etmeyince ucu kaçıyor. Çok özür diliyorum, herhalde kısa süre sonra normale döneriz ben de daha fazla katılım sağlarım. Yürüyüş yapamıyorum pek.
Allah kolaylık versin canım çok zor çok :( çocuklar ne zor büyüyorlar böyle valla:/
Diş çıkarma dönemlerinde de ishal olabiliyorlar belki o neden olmuş olabilir. Kısa zamanda düzelsin inş

Bende dün akşam hariç sadece yürüyüş var ama bir müsait olup yazamıyorum. Akşam evde olacağım biraz stepper yapacağım. İki gündür ciddi bir baş ağrısı mide bulantısı şikayetim var. Hatta dün zehirlendim mi acaba diye düşündüm. Fakat bugün de devam edince farklı bir nedenle olduğunu düşünmeye başladım. yine de hareket halindeyim. Belki yorgunluktandır belki çok fazla kahve içmektedir bilemiyorum. Eve dönünce güzelce dinleneceğim.
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın geçti mi üşütttün mü acaba

Katılıyorum ama hayat normal akışına döndüğünde 1 saniye bile kaybetmeden yola devam etmekk gerek.bu yol oyalanmaya gelmiyor odak noktasından ayrılmamak lazım. sonra Günler aylar geçiyor bir bakıyorsun hiç kilo gitmemiş hatta gelmiş vs motivasyon puff :)) he şimdi konuyu nereye getireceğm :))) Leslie ye başlayacağım diyordun başladın mı :sinirli: :KK70:
Çok haklısın canım bak hala sürünüyorum. Bu arada iyi bağladın konuyu ama maalesef daha başlayamadım. Yarın sabah bişey çıkmazsa 30dk yapıcam sana söz veriyorum. Söz verdim tutmak zorundayım artık 😂

Çok haklısın canım bak hala sürünüyorum. Bu arada iyi bağladın konuyu ama maalesef daha başlayamadım. Yarın sabah bişey çıkmazsa 30dk yapıcam sana söz veriyorum. Söz verdim tutmak zorundayım artık 😂
Tmm canım aldım sözümü :))
Bende yarın başlıyorum spor ve menü paylaşımlarına 😍

Oh iyi gözün aydın. Gezmek tozmak iyi, yine de insanın evi gibisi yok.
Aynen canım daha çok Emre'nin orda fazlasıyla şımarması beni yordu ,🙄 eve gelir gelmez sakinledi çocuk oturup sakin sakin oynamayı kltap okumayı özlemişim o neydi öyle ya ısırmalar tokat atmalar saldırmalar 💆benzetmek gibi olmasın ama kuduz köpek gibiydi resmen :KK70:

Aynen canım daha çok Emre'nin orda fazlasıyla şımarması beni yordu ,🙄 eve gelir gelmez sakinledi çocuk oturup sakin sakin oynamayı kltap okumayı özlemişim o neydi öyle ya ısırmalar tokat atmalar saldırmalar 💆benzetmek gibi olmasın ama kuduz köpek gibiydi resmen :KK70:
Öyle oluyor canım. İnsan çocuğunu tanıyamıyo öyle ortamlarda. Bizde de aynı durumlar oluyo. Kuzenleriyle bir araya geldimi bambaşka bi çocuk oluyo Cemre de. Ne yapalım aman sağlıklı olsunlar da.

Bugunku menum:

Oglen: bol biftekli ve meksika fasulyeli salata
Aksam: 1 dusuk karbonhidratli lavas icine iki kasik yogurt, 150 gr kadar haslanmis tavuk, biraz yesillik ve 2 kucuk kornison tursusu, 1 bardak ayran
Sinema: bikac avuc patlamis misir, 1 bira

Spor: 20 dk yoga, 20 dk bisiklet, 50 dk agirlik, 12 bin adim Cherry Mom Cherry Mom

Kaptanım olumlu veya olumsuz bi durum oluyo dikkatimiz dağılıyor. Kafalar başka sıkıntılarla meşgulken buraya yoğunlaşmak da zorlaşıyor. Senin de Eşin geldi dikkatin dağıldı, öncesinde çocukların sağlık sorunları, senin sağlık sorunların, iş hayatındaki zorluklar derken odağın değişti.
Yapmamız gereken aslında sağlıklı beslenmeyi sporu yaşam tarzı haline getirmek, inşallah başarıcaz
Canım eşim geldi gitti büyük oğlan endeskopi olacaktı sabah 8 den beri hastanedeyiz öğleden sonraya kaldı işimiz oğlan aç olunca bende yemek istemedim ama migren tuttu şimdi

Back
X