Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Belki böyle daha iyi olmuştur sonuçta rutin yeme düzenin de vücutta alışkanlık yapıyor ya bir şekilde onu da değiştirmiş gibi oldun. Şimdi eski beslenmenden daha çok fayda görebilirsin bence
Hiç öyle düşünmemiştim olabilir valla :) inş öyle olur canım bakalımm

bence mezun ol gider ayak keyfine bak gidince de 1 kg eksik olacaksın nasıl olsa
Tamam o zaman mezun olayım kebapçıya gideyim :) ama buralardan gideceğimi sanmayın, tedaviye kadar aktif spor ve dikkat etmeye devam.. tedavi sürecinde de atlama zıplama olmasa da yürüyüşe devam etmeyi düşünüyorum. 20 bin adım yürüyüşün baş edemeyeceği kilo yok bence :)

Tamam o zaman mezun olayım kebapçıya gideyim :) ama buralardan gideceğimi sanmayın, tedaviye kadar aktif spor ve dikkat etmeye devam.. tedavi sürecinde de atlama zıplama olmasa da yürüyüşe devam etmeyi düşünüyorum. 20 bin adım yürüyüşün baş edemeyeceği kilo yok bence :)
zaten istesen de göndermeyiz bir yerlere seni

zaten istesen de göndermeyiz bir yerlere seni
Bir daha gitmeye niyetim yok. Tedavi sürecinde burada olsaydım belki yine kilo alırdım ama kesinlikle bu kadar fazla olmazdı. Tekrar aynı hayatı yapmayacağım. Bir de spor yarışması olsun, menü yazmanın motivasyonu olsun bir şekilde dengeli beslenmeye itiyor beni.. liste dışı takılıp inebildiğim kadar aşağıya inmek istiyorum..

pawlover pawlover senden de bir kilo bildirimi alalım mı :KK70: durumlar nasıl :)
Bence almayalım artılardayım 🤭😂 bu sabah başladım ama eski kahvaltı düzenime menülerimi de yazcam artık. Yoksa cozutuyorum şundan da yiyim bundan da yiyim aa şunun hatrı kalır şeklinde sonu gelmeyen bi hafta geçirdim 🙈

Bence almayalım artılardayım 🤭😂 bu sabah başladım ama eski kahvaltı düzenime menülerimi de yazcam artık. Yoksa cozutuyorum şundan da yiyim bundan da yiyim aa şunun hatrı kalır şeklinde sonu gelmeyen bi hafta geçirdim 🙈
Ama kilo bildirimi yapacaksın biz seni rencide edeceğiz sonra freni patlamış araba gibi yemeye niyet ederken aklına biz geleceğiz yiyemeyeceksin. Bu açıdan bildirim çok önemli bence :)

Ama kilo bildirimi yapacaksın biz seni rencide edeceğiz sonra freni patlamış araba gibi yemeye niyet ederken aklına biz geleceğiz yiyemeyeceksin. Bu açıdan bildirim çok önemli bence :)
+1.3 🙈 Evet doğru söylüyosun belki deli gibi yemekten vazgeçerim 😄

+1.3 🙈 Evet doğru söylüyosun belki deli gibi yemekten vazgeçerim 😄
Benim hayal ettiğim 1500 kalorilik menüler sende vücut bulmuş bence.. -1,3 olmak için kendimizi nasıl hırpalıyoruz unutmamak lazım. Haftalık değişimlerde bir kaç +\- önemli değil ama kontrollü olmak kalıcı kilo almanı engelleyecektir canım. Şu an dengelemek için eski düzenine dönmen iyi olmuş. Sana mı diyorum bunları yeni mezun olarak kendime mi bilmiyorum :)

Benim hayal ettiğim 1500 kalorilik menüler sende vücut bulmuş bence.. -1,3 olmak için kendimizi nasıl hırpalıyoruz unutmamak lazım. Haftalık değişimlerde bir kaç +\- önemli değil ama kontrollü olmak kalıcı kilo almanı engelleyecektir canım. Şu an dengelemek için eski düzenine dönmen iyi olmuş. Sana mı diyorum bunları yeni mezun olarak kendime mi bilmiyorum :)
Senin de mezuniyetini tebrik ederimm 🥳 beni bile geçebilirsin bu azimle bence 😄 bakalım umarım sorumluluk olmayınca aralarda kaçamaklar yapmam yine 🙄

Selamlar
Zor bir hafta oldu, son günlerde gece yarım saatte bir filan uyandı bizimki. Dün gece 2 saat uyuyamadı geri, tam uyumuşken kıvranarak uyanıyor ağlıyor anlayamadık karnı mi ağrıyor başka bir şey mi... eşim ise gidiyor gündüz zombi gibiyim üstüne ocak bozuldu diye yeni fırınlı ocak aldık aslında sadece sigorta atmıştı ama eşim indüksiyonlu ocak beğenmiş :D kahrolsun kara cuma, onda da her tencere çalışmıyor bazıları boşa çıktı şimdi iki tencereyi döndürüp döndürüp kullanıyorum mecburen.

Kiloya gelince hiç şu içemiyorum gece 10da yemek yiyorum çok olağan dışı bir durumdayım. Haftasonu için anlaştık eşimle biraz uyursam tekrar toparlayabilirim, buradaki herkesten özür dilerim.

dennisgo dennisgo tebrikler ama ayrilma buralardan çok guzel bir enerjin var ;)

Selamlar
Zor bir hafta oldu, son günlerde gece yarım saatte bir filan uyandı bizimki. Dün gece 2 saat uyuyamadı geri, tam uyumuşken kıvranarak uyanıyor ağlıyor anlayamadık karnı mi ağrıyor başka bir şey mi... eşim ise gidiyor gündüz zombi gibiyim üstüne ocak bozuldu diye yeni fırınlı ocak aldık aslında sadece sigorta atmıştı ama eşim indüksiyonlu ocak beğenmiş :KK70: kahrolsun kara cuma, onda da her tencere çalışmıyor bazıları boşa çıktı şimdi iki tencereyi döndürüp döndürüp kullanıyorum mecburen.

Kiloya gelince hiç şu içemiyorum gece 10da yemek yiyorum çok olağan dışı bir durumdayım. Haftasonu için anlaştık eşimle biraz uyursam tekrar toparlayabilirim, buradaki herkesten özür dilerim.

dennisgo dennisgo tebrikler ama ayrilma buralardan çok guzel bir enerjin var :KK66:
Biran okuyunca geriye döndüm:/ çok birşey değişti mi dersen kötünün iiyisi aslında bizimde hala geceleri uyanıp durmalar devam eskiden 20 idi şimdi 5 falan bunada şükür 🤷
O aralar hiç kilo gibi bir derdim yoktu ( görselde tabiki vardı ama kafama hiç dert etmemiştim) o yüzden sen şimdiden önlemini almaya çalıştığın için seni çok takdir ediyorum :)
Diş dönemi bittikten sonra çoğu arkdaşım rahatladı belki sende o zamana kadar kendine çok baskı yapmadan bu dönemi geçirebilirsin. İnsanın kafasına birde kilo verme baskısı yerleşti mi zor olıyor işler :(

merhaba
Kuralları okudum kabul ettim .
Başlangıç kilom 72
veeee şuan başladım şu saniye başladım , gidip su şişemi doldurayım :)
Herkese merhaba
Boy: 1.58
Kilo: 72
Hedef: 60
Hedef tarihi: en kısa süre
Spor: hergün yürüyüş yapacağım evde
Oturarak çalışıyorum ve bu kilolardan nefret ediyorum ,

Herşey ve kilolarım geride kalacak :)

Hadi yapalım artık

merhaba
Kuralları okudum kabul ettim .
Başlangıç kilom 72
veeee şuan başladım şu saniye başladım , gidip su şişemi doldurayım :)
Herkese merhaba
Boy: 1.58
Kilo: 72
Hedef: 60
Hedef tarihi: en kısa süre
Spor: hergün yürüyüş yapacağım evde
Oturarak çalışıyorum ve bu kilolardan nefret ediyorum ,

Herşey ve kilolarım geride kalacak :)

Hadi yapalım artık
Merhaba
Süpersin ne güzel bir motivasyonla geldin ❤️ bu iş kafada başlıyor ve bitiyor umarım kısa zamanda hedefine ulaşırsın :)

evet çünkü uzun zamandır bir grup arıyordum kendime benim gibi birilerini arıyordum başka bişey bakmak için gelmiştim kadınlar kulübüne birde baktım burdayım .

bi huzur geldi sadece başlamaya karar verdiğimde birde kilo versem dans danns :)
Verirsin tabi ki yeterki kararlı olalım farzelim birşey oldu bozduk hmenn yeniden diyetimize devam edebilelim. Bu gibi takımlar moral ve motivasyon için çok faydalı birde listede olunca sorumluluk duygusuda ekleniyor faydası artıyor :) tekrardan hoşgeldin ❤️

Back
X