- 23 Mart 2016
- 29.787
- 90.185
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #322.481
Süpersin çok sevindim menüleri yazmadın ama dikkat ettin demekki88 arkadaşlar. Haftalık hedef tuttu çok şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpersin çok sevindim menüleri yazmadın ama dikkat ettin demekki88 arkadaşlar. Haftalık hedef tuttu çok şükür
Harikasın canım. MaaşallahOfff bir an hedefi tutturamayacağım sandımm
emnis ( 71,1/69,9/1,2/%1,69)
Ağzından bal damlıyorVerilen ilk kilolar motivasyon için çok çok iiyi geliyor ve sende şahane verdin tebrik ederim canım haftaya 69 görürsün bence
Dikkat etmeye çalıştım canım. Tam anlamıyla spora başlayabilsem daha iyi motive olacağıma inanıyorumSüpersin çok sevindim menüleri yazmadın ama dikkat ettin demekki![]()
Offf bir an hedefi tutturamayacağım sandımm
emnis ( 71,1/69,9/1,2/%1,69)
Evet Allah tekrar o istği versin içine :)bizim dememizle olmuyorDikkat etmeye çalıştım canım. Tam anlamıyla spora başlayabilsem daha iyi motive olacağıma inanıyorum
Sana rakip geliyorumooo süpersin @emniscim 7’lerr vedaaaa![]()
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar ufaklık hasta olduğu için giremedim nefes almama izin vermiyor kilom 72.5
Sıkma canını canım. Sen sağlıklı beslen bu süreçte yeter. Kilo işini sonra yine halledersin. Bi kere yaptın yine olur.Yine artıyım hemde baya![]()
Şimdiki nesil gümbür gümbür geliyoAy Mehmet emreyle çorapdan kukla yaptık merhaba benim adım timsah mahmut diyorum o da merhaba benim adım kurbağa Toms diyor![]()
utandım hahahaha
Çok az katılım sağlıyorsun canım hatta kilo bidirimi hariç hiç yoksun .geçici bir yoğunluğun mu var oyüzden mi hiç girmiyorsun acabaBenim sabit maalesef 65.5
3 kiloya yakın almışım ya sıkayım bence canımı vercem diye kaç hafta süründümÇok geçmiş olsun canım
Sıkma canını canım. Sen sağlıklı beslen bu süreçte yeter. Kilo işini sonra yine halledersin. Bi kere yaptın yine olur.
Ya evet sorma anne lemingleri kapatma sakın diyor.yemekleri mi ? Tmm kapatmam oğlum diyorum offf yemek demedim leming dedim diyor ( TV de çizgi film)Şimdiki nesil gümbür gümbür geliyotomsunu yesinler
![]()
3 kilo mu amanınnnn evlere şenlik hahahaahja3 kiloya yakın almışım ya sıkayım bence canımı vercem diye kaç hafta süründüm![]()
Aa çizgi film bende izlerim ama onu ilk kez duydum neymiş ki oYa evet sorma anne lemingleri kapatma sakın diyor.yemekleri mi ? Tmm kapatmam oğlum diyorum offf yemek demedim leming dedim diyor ( TV de çizgi film)![]()
3ün yanından sıyırmışım 2.83 kilo mu amanınnnn evlere şenlik hahahaahja
Kilo ne nankör birşey verirken çok cimri alırken bonkör maşallah ,![]()
Grizzy ve Lemmingler :))) bende artık mecbur izliyorum kendi sevdiklerimi açıyorum ama bu kız çizgi filmi diyorAa çizgi film bende izlerim ama onu ilk kez duydum neymiş ki o![]()
Bide bu kız erkek ayrımı var bizim bebelerde de var çok dikkatimi çekiyo geçen müzik açtım ama bu kız müziği diyo dedim müziğin kızı mı olur kırdırtma kafanıGrizzy ve Lemmingler :))) bende artık mecbur izliyorum kendi sevdiklerimi açıyorum ama bu kız çizgi filmi diyor![]()