- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #322.801
Amin canım inşallah,harikasinnnKızlar günaydın. Inşallah güzel bi hafta olur hepimiz için. Ben 1.600 gram vermişim bu hafta daim olsun inşallah
Ama ben tirt

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah,harikasinnnKızlar günaydın. Inşallah güzel bi hafta olur hepimiz için. Ben 1.600 gram vermişim bu hafta daim olsun inşallah
Hahahaha gaza gelmediniz mi yaaaaKim aldi bu kizi bu gruba bakiyimmmne isi var onun kiloyla..
moralleri m yerlerde
![]()
Olsun olsunn start veriyoruz sıkıntı yok bende +100 deyim dün gece kendimi paraladım ona ragmen böyle demekki haftasonu verimli geçmiş benimde maşallah
Geçmiş olsun dikkat et kuzum kol bacak bırakıp gelmeSultanlardan biri belini sahada birakti amabi topa da ucarken dizimi yardim, adrenalinle hicbisey anlamadim ama bu hafta biraz acili olucak belli ki
![]()
Aslında spor yapabilseydin verirdin rejimde daha ilk haftalar sonuçta ama olsun yüksek hedef insanı hep el çektiriyor yiyeceklerden bir bakımada iyi yaptın :))Kizlar pazartesi kg kontrolüm.
Cuma 92.40
Pazartesi 92.30
Tartinin resmini cekmeyi unuttum. -100gr. Galiba cuma hedefime yani 91kg ya ulasamicam. -1.40kg nasil gaza geldiysem.![]()
Yaa ne güzelKızlar günaydın. Inşallah güzel bi hafta olur hepimiz için. Ben 1.600 gram vermişim bu hafta daim olsun inşallah
Misssssss içiim açıldıııııEki Görüntüle 2563191
Günaydın cicek kizlar size sardunyalarimla selam veriyorum.kardelelen321 sana ayrica gelsin hayat renkli
![]()
Kızlar adım adım ilerliyoruz
kardelelen321 hedefini söylemediğin için ben yazdım bence gayet insaflıyım
umarım herkes haftalık hedefini yakalar ❤❤
Eki Görüntüle 2563196
Bence de gelmişsin çok imrendimTesekkurler pawcim:) yag yakmaya calisiyorum, bacaklarda pek kalmadi ama popo ve gobekte var hala:) geldim sayilir zaten hedefe de
Yaa çok güzel çiçeklerin bayıldıımEki Görüntüle 2563191
Günaydın cicek kizlar size sardunyalarimla selam veriyorum.kardelelen321 sana ayrica gelsin hayat renkli
![]()
Şişman yok içimizde balık etliyizMasallah en yuksek hedefte bendeymis. Bu arada grubun en sismaniyim. Cok fena gaza geldim![]()
Şişman yok içimizde balık etliyiz
Ama gaza gel evett :)) hemen 8 lere düşmeli![]()
çok iyi yaaa ben şu ara belimden dolayu spor yapamıyorum çok ağrım oluyor1 saat top havuzunda debelenme bence spor sayılmalıı çok yoruldum![]()
Evet anestezi etkisinden çıkmaya çalışıyorum nedense ağlayarak geldim. Yeni odaya getirdilerpawlover hastaneye bugün gideceksiniz değil mi
Çok geçmiş olsun canım. Ben de fenayım. Çocuklar 1 haftadır hastaydı lar zaten onları iyi ettim kendim oldum. Her yerim ağrıyorİyi akşamlar kızlar yazamıyorum çok fena hastayım 2 gündür boğazlarım yara oldu resmen su dahi içemiyorumuzun zamandır işk defa böyle hasta olup yataklara düştüm
![]()
Harika görünüyorsun şokolaaamm.Sporda bugun oldum desem yeridir. Sabah 30 dk yoga, aksam da plaj voleybolunda arka arkaya yari final ve final oynadik toplam 100 dk. Veeee filenin sultanlari sampiyon :)
Eki Görüntüle 2563164