- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #322.821
Çok teşekkür ederim leyliimm. Çok güzellerEki Görüntüle 2563191
Günaydın cicek kizlar size sardunyalarimla selam veriyorum.kardelelen321 sana ayrica gelsin hayat renkli
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim leyliimm. Çok güzellerEki Görüntüle 2563191
Günaydın cicek kizlar size sardunyalarimla selam veriyorum.kardelelen321 sana ayrica gelsin hayat renkli
![]()
Geçmiş olsun canım inşallah sonucuda güzel haberlerini alıcazEvet anestezi etkisinden çıkmaya çalışıyorum nedense ağlayarak geldim. Yeni odaya getirdiler
İnşallah öyle olur çok ederimGeçmiş olsun canım inşallah sonucuda güzel haberlerini alıcaz
canım inşallah güzl haberler olacakEvet anestezi etkisinden çıkmaya çalışıyorum nedense ağlayarak geldim. Yeni odaya getirdiler
İnşallah kaptanım çok teşekkür ederimcanım inşallah güzl haberler olacak
Normal canım oluyor öyleEvet anestezi etkisinden çıkmaya çalışıyorum nedense ağlayarak geldim. Yeni odaya getirdiler
Teşekkür ederimmNormal canım oluyor öyle
Rabbim yardımcın olsun tüm dualrımız sana gitsin
Ayyy şahane bütün haberlrr sonuna kadar böyle güzel olsun herşey yolunda gitsinn inşallahTeşekkür ederimmdoktorum geldi az önce haftasonu transfer yapabiliriz rahim durumu çok güzel dedi
![]()
Ayyy şahane bütün haberlrr sonuna kadar böyle güzel olsun herşey yolunda gitsinn inşallah
Amiin inşallahAllahım analık daha başlamadan zor be![]()
Ohooo daha neler nelerAmiin inşallah
Eşimle yolda onu konuşuyoruz, sana bi sürü para harcadık diyip bi kaç maaşına el mi koysak napsak maddi manevi yıprattı bizi gelmeden diye![]()
Yaa keşke olsa ne güzel olur çok olumlu konuştu ama bakalım nasıl olacakBir yerde okudum neredeydi bilmem doktorlar transfer yaparken anlıyormuş tutar tutmaz diye doğru mu acaba.
Maşallah canımYaa keşke olsa ne güzel olur çok olumlu konuştu ama bakalım nasıl olacak![]()
Yaa keşke olsa ne güzel olur çok olumlu konuştu ama bakalım nasıl olacak![]()
çok iyi yaaa ben şu ara belimden dolayu spor yapamıyorum çok ağrım oluyor
Evet canım söyle seni de ekleyeyim kusura bakma liste veya dışı aktif girenleri eklemiştim :)Cuma hedefi mi koyuyoruzCherry Mom listede değilim ama bende koyayimmiki
Teşekkür ederimm inşallahCanim saglikla gelsin bebisin/bebişlerin.