Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bugün spor yapmayacaktım yine yaptım :KK53: eroin gibi içime işlemiş Allah herkese bu bağımlılıktan nasip etsin 😂😂
Zıplamalardan sanırım ayağımın üst kısmı ağrıyor sanki morarırda basarsın ya öyle bir ağrı.bugün kasları dinlendircektim güya 🙄
Menüm
Sabah
1 haş yumurta,çörek otlu lor peyniri domates salatalık sade filtre kahve
Öğlen karnıbahar brokoli üstüne yoğurt ile bir tabak
Akşam tarhana çorbası salata
( Bugün dünkü bitmek bilmeyen araları hiç yapmadım 😂)

Spor
60 dk bisiklet
250 dambılla kol hareketi
Zıplarken spor ayakkabısı giymiyor musun canım ?

Mecburi dinleniyorum canım pek tatlı da değildir ama yürürken, yüksek sesli konuşurken, öksürürken falan epey ağrım oluyo. Teşekkür ederimm 💜
Normal sonuçta kazı çalışması yaptılar içinde :) bir de kendi döngümüze göre daha fazla yumurta geliştiği için yumurtalıklar da biraz zorlanıyor haliyle..

Aynı şeyi düşünüyorum ve her havuç salatası yediğimde ama A vitamini yağda çözünür diyerek eşimin salatasına zeytinyağı ekliyorum🙈 Kendim içinse bu hafta sabrediyorum çünkü özellikle uyardı yağ miktarına devam etmem için. Geçen hafta yağdan verememiştim, ödemim gitti. Ama regl yakın olduğu için yanıltmışta olabilir tabii de, şimdi sözünden çıkmıyorum ki bir görelim ne olacak. Belki de vücudu şaşırtmak iyi gelir ama halsizim resmen spor yapamıyorum.

Bu sorunun cevabını bu Cuma kontrole gidince verebilirim:) Ben de göreceğim bakalım nasıl verliyormuş.

Salatada hiç yağ yok ama kapuskayı normal yağlı yemek yaptım tabii de suyunu süzüyorum yerken.

Belki bünyenin alışkın olmasıyla alakalıdır. Ben de yağsız beslenemem hiç. Ama kolesterolüm sınıra yakın çıktı. Sanırım bu sebeple de yağsız beslenmem konusunda özellikle uyardı. Yağları stok yapmışım.😂 Ki taş çatlasa %24’ün üzerine hiç çıkmayan yağ oranım %27 olmuş. Hayatımda ilk defa...
Sanırım bu yağ deposunu da sabahları doyasıya yediğim avokado ve yumurtaya, akşamları yediğim abur cuburlara borçluyum.😂
Akşam yediğin abur cuburlar seni epey yağlandırmış olmalıla. Sabahkiler kaliteli yağ ama onların da sağlıklı olsa bile fazla tüketilmesi sorun olabiliyor. Ailenizde kalp damar sorunları yaygınsa genetik olarak da yatkın olabiliyorsun ve kolestrol kolay yükselebiliyor. ben kendimi bildim bileli çok yağlı yiyemem. Ama ben de abur cuburdan patlarım.. Bir de insülin direnci de kolestrol sorunlarını tetikliyor diye söylüyor aile hekimimiz.

Dün hep bi ağlamaklıydım eşim annesini üzdü ben ağlıyorum falan ama bugün neşem yerinde 😍😍

Çok akıllılar gerçekten 😄 cidden ekonomikmiş ben de bekledim belki bi kıyak geçer bize diye ama yok geçmedi 😄 teyzeler dayanamıyo ki hiç onlara ben de öyleyim 🙄
Çok ilginç yöntemleri var, şimdiki çocuklar cidden mucize.. ben de hem keyifle izliyorum, hem izin veriyorum ikna etmesine :)
Senin de neşen eksik olmasın canım..

Çok sağolun canlar. İlaç aldım yattım. Terle hastalığın büyük bi kısmını attım sanırım.
Küçük kızım gece çok su içmişti 4te tuvalete kalktı. Şimdi uyumuyor cimcime. yatmak uyumak istiyorum yaa
Geçmiş olsun canım hastalıkta insan rahatça uyumak istiyor haklı olarak. Ama ufaklık kendi dünyasında ne yapsın :)

yok canımyaaa maalesef üstelik buün küçük sıpa hastalandı gene dr a getirdim şimdi işyerinde yanımda o_O o_O
Geçmiş olsun kaptanım.. bir an önce geçse de rahat bir hayata kavuşsan ya.. benim çalışırken bel fıtığı atağa geçtiğinde yüzmeye ağırlık verirdim çok iyi gelirdi. Ama sende durum nedir bilmiyorum. Fakat fizik tedavi ile iyileşen de pek olmuyor sanırım

Yaptım çayımı içiyorum 😄 az önce aradılar 11den, 9u olgunmuş, 8i döllenmiş. Perşembe cuma yada cumartesi olacak. Hazır bekleyin biz aradığımızda gelmeniz gerek dedi süprizli 😄
Sayı gayet iyi beş günlük upuzun bir yolculuğa başladılar.. bu aradaki performansları transfer gününü belirleyecek sanırım.. güzel haberler alırsınız umarım.

Sağol canım sen nasıl oldun

Ah şu çocukların bıraktıkları.. Bi ara ben de yiyordum. Mide çöp kutusu oluyo. Bişey yememiş gibi görünsen de çok şey yemiş oluyorsun. Dikkat et tatlım.

Çok geçmiş olsun kaptanım.

Ben de çok istiyorum kaptanım. Sanki bi yatsam günlerce uyurmuşum gibi geliyo. Cemreyi okula gönderip küçüğü uyutunca yatmayı düşünüyorum.

Aynen canim dikkat etmeli azicik ondan azicik bundan derken dünyayi yiyoruz

Evet dün fenaydı ama bugün geçti 🥳

Canim hadi hayirli sonuclarla gel insallah. Cuma transfer olsan bir dahaki cumaya mujdeli haberi insallah aliriz. Tek embriyomu konulacak. Benim diged topikte bir arkadas vardi 25 veya 26 yasindaydi ozel hastanede transfer oldu doktora rica ettiler 2 embriyo kondu ikizleri dogdu. Yasada 35 yas üstü diyorlar ama klifina uyduran var

Canim hadi hayirli sonuclarla gel insallah. Cuma transfer olsan bir dahaki cumaya mujdeli haberi insallah aliriz. Tek embriyomu konulacak. Benim diged topikte bir arkadas vardi 25 veya 26 yasindaydi ozel hastanede transfer oldu doktora rica ettiler 2 embriyo kondu ikizleri dogdu. Yasada 35 yas üstü diyorlar ama klifina uyduran var
Ben de rica etcem ama koyarlar mı bilmiyorum bakalımm 🤗 bi haftada belli olur mu kii? Çatlatma iğnesi iolduğum için çok güvenemiyorum

Senin menüler bana çok ilginç geliyor hiç yemek yok 😬 eşinde mi böyle alışkın yoksa yapıp yapıp yemiyor musun merak ettim 🙄 çocuktan yapamıyorda olabilirsin tabi yüksek ihtimal :/
Uyku konusu bize çok benziyor allah benzetmesin sabah 8 de kalktı öğlen hiç uyumadı 20:45 de uyudu 5 dk önce ilk uyanması ile biizm döngü başladı bile :KK43:( 1 saat olmadan uyandı bakalım sabahı nasıl edeceğiz
Yapıyorum ama son yaptiklarim kremalı somunlu makarna, tavuklu pilav bana uymuyor. Eşim geçen hafta 3 4 yere davetliydi akşam sadece kendime yapmıyorum çocuğun yemekleri hazır buzluğa.zaman olsa yemem yapmaktansa spor yaparım ama olmuyor.

Uyku konusunu ayrı yazacağım yeni bebek yapacaklara da faydası olur sanırım.

Yapıyorum ama son yaptiklarim kremalı somunlu makarna, tavuklu pilav bana uymuyor. Eşim geçen hafta 3 4 yere davetliydi akşam sadece kendime yapmıyorum çocuğun yemekleri hazır buzluğa.zaman olsa yemem yapmaktansa spor yaparım ama olmuyor.

Uyku konusunu ayrı yazacağım yeni bebek yapacaklara da faydası olur sanırım.
Ayy yapıp yememek çok zor olsa gerek bi kaşıkta olsa tadardım herhalde çok iradesizim 🙈

Amiin inşallah 💜

Eşimle yolda onu konuşuyoruz, sana bi sürü para harcadık diyip bi kaç maaşına el mi koysak napsak maddi manevi yıprattı bizi gelmeden diye 😂
O da bana mi sordunuz yaparken dicek.. sadece maddiyat değil çok konuda insan elinden gelenin en iyisini yapmak için kendini zorluyor ;)

Back
X