Aynı şeyi düşünüyorum ve her havuç salatası yediğimde ama A vitamini yağda çözünür diyerek eşimin salatasına zeytinyağı ekliyorum

Kendim içinse bu hafta sabrediyorum çünkü özellikle uyardı yağ miktarına devam etmem için. Geçen hafta yağdan verememiştim, ödemim gitti. Ama regl yakın olduğu için yanıltmışta olabilir tabii de, şimdi sözünden çıkmıyorum ki bir görelim ne olacak. Belki de vücudu şaşırtmak iyi gelir ama halsizim resmen spor yapamıyorum.
Bu sorunun cevabını bu Cuma kontrole gidince verebilirim:) Ben de göreceğim bakalım nasıl verliyormuş.
Salatada hiç yağ yok ama kapuskayı normal yağlı yemek yaptım tabii de suyunu süzüyorum yerken.
Belki bünyenin alışkın olmasıyla alakalıdır. Ben de yağsız beslenemem hiç. Ama kolesterolüm sınıra yakın çıktı. Sanırım bu sebeple de yağsız beslenmem konusunda özellikle uyardı. Yağları stok yapmışım.

Ki taş çatlasa %24’ün üzerine hiç çıkmayan yağ oranım %27 olmuş. Hayatımda ilk defa...
Sanırım bu yağ deposunu da sabahları doyasıya yediğim avokado ve yumurtaya, akşamları yediğim abur cuburlara borçluyum.