Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ooo koklasam öyle aşk yaşasam affetmem yerim ben enginar muamelesi yapıyorum 🙈😒😒😒
Olsun o da bi bakış açısı 😁 şu 60lara bi düşsem annem sabah sabah bi ton kızıyor yesene kızım bak ağzının tadı varken yiyeceksin öyle bir zaman geliyor ki istesende yiyemiyorsun falan bende düşünüp durdum nereye kadar ne zaman bitecek 2 gün yiyeyim 3 gün tutayım havası of of bunalım hep bu havalardan

Olsun o da bi bakış açısı 😁 şu 60lara bi düşsem annem sabah sabah bi ton kızıyor yesene kızım bak ağzının tadı varken yiyeceksin öyle bir zaman geliyor ki istesende yiyemiyorsun falan bende düşünüp durdum nereye kadar ne zaman bitecek 2 gün yiyeyim 3 gün tutayım havası of of bunalım hep bu havalardan
E daha genç yaşımda isteyipde giyemediğm yakışmayan kıyafetler ne olacak anne deseydinn. Çok yanlış yerrden bakıyor anneciğnn ellerinden öperim 😂

Yazayimda durdurun beni
Uyaninca incir zeytin kürü
Sabah 1 yumurta 1 d.ekmek biraz peynir
Oglen yarim yufka gozleme
Ara 1/4 ananas,2 cennet hurma
Aksam kuru fasulye,yogurt olucak
Ara limonlu cay
Yatmadan once incir seytin kürü
Yine antibiyotik basladim
30 dk yurudum

Hurma biraz fazla olmuş. Gerisi iyi bence.

Hoşbulduk.

Çok iyi ,👍
Spor listemiz var senide ekliyorum canım 1. Sayıdaki spor puanlarına göre puanlama yapıp yarışıyoruz :))

Olur canım.
Beni de motive eder .

Sabah 10.30 1 yumurta sahanda dometes salatalık 3 adet kaju 2 adet fındık 1yk. Tulum peyniri 1 dilim tam buğday ekmeği
Ögle yok geç kahvaltı yaptığım için yemedim
Ara 15.30 1 fincan sütlü türk kahvesi şekersiz 1 mandalina 5 adet çi badem
Akşam 19.15 1 kase yoğurt çorbası 4 kasık susuz kıymalı ıspanak yemeği
1 tıkım 😁 yani nasıl anlatsam sadece minicik bir lokma katmer oda eşim inatla yedirdi yok neymiş nefsim körelsin mis kokmuşdur falan diye. Mideme bile indiğine şüpheliyim gerçi 😁 O yüzden moralim yerinde battı balık yan gider yok henüz cuma gününe ne kaldı şurda 😁
Ara 1 avuç kabak çekirdeği tuzsuz

Süper menü afiyet olsun.

Bugünkü menüm

sabah; 2 dilim ekmek 2 Kk peynir 5 zeytin, domates salata roka

ara; sade kahve 1 avuç cranber

öğlen ; 1 dilim ekmek 3 köfte kadar haşlanmış tavuk ile yağsız salata

ara; 1muz 1 bardak süt

akşam; 1 dilim ekmek 8 kaşık taze fasülye 1 kase yoğurt

ara; 1 bardak kefir

-3 lt su
- 1500 ip 15 dakika cardio 20 dakika bölgesel Cherry Mom Cherry Mom

Menü spor harika.

15010 adım yürüyüş, 10 adımımı heba etmeye içim el vermedi 🤣 100 mekik, 300 zıplama Cherry Mom Cherry Mom

Süper valla.
Sıkı bir takımdayım.

Bilmem cozdum mu ki acaba :KK70: Havalar soguk ya, sort-etek falan giymeyince de gozume batmiyo olabilirler. Aksam eve gidince size detayli bi selulit raporu veriyim en iyisi:))

Ah o selülitler.
Bende de fazla su ile var.

Ben bugün oruçtum
Sahur yaptım
1 yumurta tavada pişirdim ekmek yok şekersiz çay
İftar
6 7 yk etli nohut
1 tane kuru patlıcan
1 tane kuru biber dolması
1 dilim ekmek salata
Şekersiz kahve ve çay
2 dilim ayva
Bugünlük bu kadar su sahurda içemedim ama 2 Litreyi tamamladım 😉

Allah kabul etsin canım.
Gayet güzel menü.

İyi akşamlar kızlar bende gelen giden bitmiyor misafirim vardı şimdi gittiler 🤷🏻‍♀️
Sabah kepek ekmeğine tost/şekersiz çay
Ara yarım portakal
Öğle 7-8 adet lahana sarması yoğurt ile
Akşam tavuklu patates yemeği 5 kaşık 1 dilim ekmek /yarım kase yoğurt
Ara şekersiz çay/1 avuç kuru erik

Ahhh o gelen giden bende de hiç bitmiyor.
Normalde de gelen gidenim çoktu.
Bir de taşındım ama taşımalı da 1 yılı geçtıi. Ama gelen giden bitmedi.
İnsanlar kendi keyfine göre hareket ediyor. Bende şimdi çok kabul etmiyorum. Darılıyorlar. Hem kendim çalışıyorum. Hem de küçük kızım 1. Sınıf. Ben ona zaman ayırmak istiyorum. Ama anlatamıyorum maalesef.

Yaa benim de üst bacakta depolanıyor kilom. Herkes neyine diyetisyene gidiyorsun falan diyor bana ama üst bacağın kalınlaşmasını hiç sevmiyorum. kollarımın da üst kısmı tombişleşir hemen. Hayatım boyunca üstten hep small giydim en kilolu zamanımda bile üstüm smalldan şaşmaz ama üst koldan toparlıyorum hemen ve üst bacakta yağ yerleşiyor.
Aynı kaderi paylaşıyoruz.
Benim de üst bacak kalınlaşıyor.
Oda gitmiyor kuzum. En azından bende ki

E daha genç yaşımda isteyipde giyemediğm yakışmayan kıyafetler ne olacak anne deseydinn. Çok yanlış yerrden bakıyor anneciğnn ellerinden öperim 😂
Inanki o aklıma gelmedi Bir daha derse muhakkak aklımda 😁 kendi hanfendi zayıfya ben ondan yürüdum oda sende kararında ye az ye istediğin den ye boyutuna getirdi .

Alllahhh ne etttin sen öyle 🙈🙈🙈 ne güzel bütün hafta durmuştun yaa son anda çoştun. Bu arada sana attığım liste ile ablam bu hafta 2 kilo vermiş 1,5 kg si yağdan gitmiş. Ölüyordu kız 😂

valla bende ölüyoruuummmm😂 Ya emniscim şaka değil cidden dün parmağımı oynatamayacak haldeydim gözlerim kapanıyordu resmen. Bakalım brnden ne kadar gitti ama bugün de regl oldum şişliğim heen de inmez. Bu haftaki tartı ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum açıkça...

Alllahhh ne etttin sen öyle 🙈🙈🙈 ne güzel bütün hafta durmuştun yaa son anda çoştun. Bu arada sana attığım liste ile ablam bu hafta 2 kilo vermiş 1,5 kg si yağdan gitmiş. Ölüyordu kız 😂

he bide şunu söylemeyi unuttum dün deli gibi sevdiğim tahinli kurabiyeden yaptım lohusa biri için ama küçücük bile tadına bakmadım. Sadece sağlıklı olan yiyeceklerin miktarını arttırarak bozmuş oldum. En azından şekerle-kurabiyeyle değil. Büyük gelişme😃

Yaa benim de üst bacakta depolanıyor kilom. Herkes neyine diyetisyene gidiyorsun falan diyor bana ama üst bacağın kalınlaşmasını hiç sevmiyorum. kollarımın da üst kısmı tombişleşir hemen. Hayatım boyunca üstten hep small giydim en kilolu zamanımda bile üstüm smalldan şaşmaz ama üst koldan toparlıyorum hemen ve üst bacakta yağ yerleşiyor.
Benim bu sefer her yerde depolanmisti valla yalan yok :KK70: Gobegimde de vardi, bacagimda da, kolumda da. Hic ayrim yapmamis vucut yagi nerde depolicagi konusunda:)) Ilk gobekten gitti, sonra kol ve bacak, en sona popo ve simitler kaldi.

Aynı benimde öyle istediğim kafar kilo verwyim alt taraf hep bi tık kalın.üst kolda ben geçen sene inceltici jel kullandım ondan sonra kollarım kalınlaştı kiloyu orası aldı bidaha bedava verseler ne zayıflama çayı ne de jel belki bilirisiniz pelininçayı ondan kullanmıştım

Ay anam çoştu biizm kızlar buyrun burdan yakın :KK53:
Yarın çok hafif geçircem inşallah 🙈
Hurma biraz fazla olmuş. Gerisi iyi bence.

Hoşbulduk.

Olur canım.
Beni de motive eder .

Süper menü afiyet olsun.

Menü spor harika.

Süper valla.
Sıkı bir takımdayım.

Ah o selülitler.
Bende de fazla su ile var.

Allah kabul etsin canım.
Gayet güzel menü.

Ahhh o gelen giden bende de hiç bitmiyor.
Normalde de gelen gidenim çoktu.
Bir de taşındım ama taşımalı da 1 yılı geçtıi. Ama gelen giden bitmedi.
İnsanlar kendi keyfine göre hareket ediyor. Bende şimdi çok kabul etmiyorum. Darılıyorlar. Hem kendim çalışıyorum. Hem de küçük kızım 1. Sınıf. Ben ona zaman ayırmak istiyorum. Ama anlatamıyorum maalesef.

Aynı kaderi paylaşıyoruz.
Benim de üst bacak kalınlaşıyor.
Oda gitmiyor kuzum. En azından bende ki
Takımımız muhtemeşemdiiir 😍 motivasyonunu çok yükseltir hoşgeldin 🌸

Evet menülerin çok iyi ama sporsuz kısır döngü :KK43: kendini çok yormadan zorlamadan bir dene istersen canım

Bugünden itibaren hafiften 10 dakikayla denicem yürüyüş bandini. eger 3 4 gün sıkıntı cıkmazsa 15 20 25 diye arttirarak devam edicem.

günaydınlarrr
kızlar dün okuldan telefon geldi koştur koştur oğlanı alıp hastaneye gittim orda muayene oldu ordan fizik tedaviye oğlanı da götüğrdüm üstümden tır geçmşiş gibiydi kendime gelemedim haa yorgun hissediyorum geçmişi okudum yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmiş bu arada Cherry Mom Cherry Mom tatlım 1-2 gün yeni üye çağırmayalım 13. takımın ihtiyacı varmış paylaşıma ladyline kaptanım yazmış ama söylemeyi unuttum

Kızlar 2 aydır diyetisyene gidiyorum ama hep aynı şeklde listeler. Kilo veremiyorum devam edeceğiz diyor. Şunu deneyelim demiyor. Mesaj yazıyorsunuz 2 gün sonra yazıyor. Bıraksam burayla devam etsem sizce nasıl olur. Fikrinizi merak ettim.

Kızlar 2 aydır diyetisyene gidiyorum ama hep aynı şeklde listeler. Kilo veremiyorum devam edeceğiz diyor. Şunu deneyelim demiyor. Mesaj yazıyorsunuz 2 gün sonra yazıyor. Bıraksam burayla devam etsem sizce nasıl olur. Fikrinizi merak ettim.
Kaç kilo fazlan var ki? Bende diyetisyene gitmeyi düşündüm sonra burayı fark ettim . Grup olarak zayıflamak daha da bi etkili oldu bende . Ama kabn tahlillerini yaptırmanı öneririm çünkü bende bi ara hiç kilo verememiştim meğer demir eksikliğim varmış gram oynamamıştı zaten pkolu olduğumdan hiç öyle bir şey tahmin etmemiştim

Back
X