- 3 Ağustos 2011
- 356
- 653
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #323.101
Olsun o da bi bakış açısıOoo koklasam öyle aşk yaşasam affetmem yerim ben enginar muamelesi yapıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun o da bi bakış açısıOoo koklasam öyle aşk yaşasam affetmem yerim ben enginar muamelesi yapıyorum![]()
E daha genç yaşımda isteyipde giyemediğm yakışmayan kıyafetler ne olacak anne deseydinn. Çok yanlış yerrden bakıyor anneciğnn ellerinden öperimOlsun o da bi bakış açısışu 60lara bi düşsem annem sabah sabah bi ton kızıyor yesene kızım bak ağzının tadı varken yiyeceksin öyle bir zaman geliyor ki istesende yiyemiyorsun falan bende düşünüp durdum nereye kadar ne zaman bitecek 2 gün yiyeyim 3 gün tutayım havası of of bunalım hep bu havalardan
Yazayimda durdurun beni
Uyaninca incir zeytin kürü
Sabah 1 yumurta 1 d.ekmek biraz peynir
Oglen yarim yufka gozleme
Ara 1/4 ananas,2 cennet hurma
Aksam kuru fasulye,yogurt olucak
Ara limonlu cay
Yatmadan once incir seytin kürü
Yine antibiyotik basladim
30 dk yurudum
Hoşgeldiniz
Çok iyi ,
Spor listemiz var senide ekliyorum canım 1. Sayıdaki spor puanlarına göre puanlama yapıp yarışıyoruz :))
Sabah 10.30 1 yumurta sahanda dometes salatalık 3 adet kaju 2 adet fındık 1yk. Tulum peyniri 1 dilim tam buğday ekmeği
Ögle yok geç kahvaltı yaptığım için yemedim
Ara 15.30 1 fincan sütlü türk kahvesi şekersiz 1 mandalina 5 adet çi badem
Akşam 19.15 1 kase yoğurt çorbası 4 kasık susuz kıymalı ıspanak yemeği
1 tıkımyani nasıl anlatsam sadece minicik bir lokma katmer oda eşim inatla yedirdi yok neymiş nefsim körelsin mis kokmuşdur falan diye. Mideme bile indiğine şüpheliyim gerçi
O yüzden moralim yerinde battı balık yan gider yok henüz cuma gününe ne kaldı şurda
Ara 1 avuç kabak çekirdeği tuzsuz
Bugünkü menüm
sabah; 2 dilim ekmek 2 Kk peynir 5 zeytin, domates salata roka
ara; sade kahve 1 avuç cranber
öğlen ; 1 dilim ekmek 3 köfte kadar haşlanmış tavuk ile yağsız salata
ara; 1muz 1 bardak süt
akşam; 1 dilim ekmek 8 kaşık taze fasülye 1 kase yoğurt
ara; 1 bardak kefir
-3 lt su
- 1500 ip 15 dakika cardio 20 dakika bölgeselCherry Mom
Bilmem cozdum mu ki acabaHavalar soguk ya, sort-etek falan giymeyince de gozume batmiyo olabilirler. Aksam eve gidince size detayli bi selulit raporu veriyim en iyisi:))
Ben bugün oruçtum
Sahur yaptım
1 yumurta tavada pişirdim ekmek yok şekersiz çay
İftar
6 7 yk etli nohut
1 tane kuru patlıcan
1 tane kuru biber dolması
1 dilim ekmek salata
Şekersiz kahve ve çay
2 dilim ayva
Bugünlük bu kadar su sahurda içemedim ama 2 Litreyi tamamladım![]()
İyi akşamlar kızlar bende gelen giden bitmiyor misafirim vardı şimdi gittiler
Sabah kepek ekmeğine tost/şekersiz çay
Ara yarım portakal
Öğle 7-8 adet lahana sarması yoğurt ile
Akşam tavuklu patates yemeği 5 kaşık 1 dilim ekmek /yarım kase yoğurt
Ara şekersiz çay/1 avuç kuru erik
Aynı kaderi paylaşıyoruz.Yaa benim de üst bacakta depolanıyor kilom. Herkes neyine diyetisyene gidiyorsun falan diyor bana ama üst bacağın kalınlaşmasını hiç sevmiyorum. kollarımın da üst kısmı tombişleşir hemen. Hayatım boyunca üstten hep small giydim en kilolu zamanımda bile üstüm smalldan şaşmaz ama üst koldan toparlıyorum hemen ve üst bacakta yağ yerleşiyor.
Inanki o aklıma gelmedi Bir daha derse muhakkak aklımdaE daha genç yaşımda isteyipde giyemediğm yakışmayan kıyafetler ne olacak anne deseydinn. Çok yanlış yerrden bakıyor anneciğnn ellerinden öperim![]()
Alllahhh ne etttin sen öylene güzel bütün hafta durmuştun yaa son anda çoştun. Bu arada sana attığım liste ile ablam bu hafta 2 kilo vermiş 1,5 kg si yağdan gitmiş. Ölüyordu kız
![]()
Alllahhh ne etttin sen öylene güzel bütün hafta durmuştun yaa son anda çoştun. Bu arada sana attığım liste ile ablam bu hafta 2 kilo vermiş 1,5 kg si yağdan gitmiş. Ölüyordu kız
![]()
Benim bu sefer her yerde depolanmisti valla yalan yokYaa benim de üst bacakta depolanıyor kilom. Herkes neyine diyetisyene gidiyorsun falan diyor bana ama üst bacağın kalınlaşmasını hiç sevmiyorum. kollarımın da üst kısmı tombişleşir hemen. Hayatım boyunca üstten hep small giydim en kilolu zamanımda bile üstüm smalldan şaşmaz ama üst koldan toparlıyorum hemen ve üst bacakta yağ yerleşiyor.
Aynı benimde öyle istediğim kafar kilo verwyim alt taraf hep bi tık kalın.üst kolda ben geçen sene inceltici jel kullandım ondan sonra kollarım kalınlaştı kiloyu orası aldı bidaha bedava verseler ne zayıflama çayı ne de jel belki bilirisiniz pelininçayı ondan kullanmıştımYaa benim de üst bacakta depolanıyor kilom. Herkes neyine diyetisyene gidiyorsun falan diyor bana ama üst bacağın kalınlaşmasını hiç sevmiyorum. kollarımın da üst kısmı tombişleşir hemen. Hayatım boyunca üstten hep small giydim en kilolu zamanımda bile üstüm smalldan şaşmaz ama üst koldan toparlıyorum hemen ve üst bacakta yağ yerleşiyor.
Yarın çok hafif geçircem inşallahAy anam çoştu biizm kızlar buyrun burdan yakın![]()
Takımımız muhtemeşemdiiirHurma biraz fazla olmuş. Gerisi iyi bence.
Hoşbulduk.
Olur canım.
Beni de motive eder .
Süper menü afiyet olsun.
Menü spor harika.
Süper valla.
Sıkı bir takımdayım.
Ah o selülitler.
Bende de fazla su ile var.
Allah kabul etsin canım.
Gayet güzel menü.
Ahhh o gelen giden bende de hiç bitmiyor.
Normalde de gelen gidenim çoktu.
Bir de taşındım ama taşımalı da 1 yılı geçtıi. Ama gelen giden bitmedi.
İnsanlar kendi keyfine göre hareket ediyor. Bende şimdi çok kabul etmiyorum. Darılıyorlar. Hem kendim çalışıyorum. Hem de küçük kızım 1. Sınıf. Ben ona zaman ayırmak istiyorum. Ama anlatamıyorum maalesef.
Aynı kaderi paylaşıyoruz.
Benim de üst bacak kalınlaşıyor.
Oda gitmiyor kuzum. En azından bende ki
Evet menülerin çok iyi ama sporsuz kısır döngükendini çok yormadan zorlamadan bir dene istersen canım
esra cım bu listeyi bana da atsanaAlllahhh ne etttin sen öylene güzel bütün hafta durmuştun yaa son anda çoştun. Bu arada sana attığım liste ile ablam bu hafta 2 kilo vermiş 1,5 kg si yağdan gitmiş. Ölüyordu kız
![]()
Nasılmış o liste bizede atsana bizde bilelim:)Alllahhh ne etttin sen öylene güzel bütün hafta durmuştun yaa son anda çoştun. Bu arada sana attığım liste ile ablam bu hafta 2 kilo vermiş 1,5 kg si yağdan gitmiş. Ölüyordu kız
![]()
Kaç kilo fazlan var ki? Bende diyetisyene gitmeyi düşündüm sonra burayı fark ettim . Grup olarak zayıflamak daha da bi etkili oldu bende . Ama kabn tahlillerini yaptırmanı öneririm çünkü bende bi ara hiç kilo verememiştim meğer demir eksikliğim varmış gram oynamamıştı zaten pkolu olduğumdan hiç öyle bir şey tahmin etmemiştimKızlar 2 aydır diyetisyene gidiyorum ama hep aynı şeklde listeler. Kilo veremiyorum devam edeceğiz diyor. Şunu deneyelim demiyor. Mesaj yazıyorsunuz 2 gün sonra yazıyor. Bıraksam burayla devam etsem sizce nasıl olur. Fikrinizi merak ettim.