Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin millet❤ Bugunku menum
Oglen: tavuklu ve meksika fasulyeli salata
Aksam: 200 gr ton baligi fileto (konserve degil taze), bol yesil salata, 5 kasik yogurtlu kabak sote
Spor sonrasi: 10 findik, yarim olcek protein tozu.

Spor: 20 dk bisiklet, 20 dk hiit cardio, 12500 adim Cherry Mom Cherry Mom
Menü spor harika

günaydınlarrr
kızlar dün okuldan telefon geldi koştur koştur oğlanı alıp hastaneye gittim orda muayene oldu ordan fizik tedaviye oğlanı da götüğrdüm üstümden tır geçmşiş gibiydi kendime gelemedim haa yorgun hissediyorum geçmişi okudum yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmiş bu arada Cherry Mom Cherry Mom tatlım 1-2 gün yeni üye çağırmayalım 13. takımın ihtiyacı varmış paylaşıma ladyline kaptanım yazmış ama söylemeyi unuttum
Geçmiş olsun canım. Yoktur inşallah önemli bir şey.

Kaç kilo fazlan var ki? Bende diyetisyene gitmeyi düşündüm sonra burayı fark ettim . Grup olarak zayıflamak daha da bi etkili oldu bende . Ama kabn tahlillerini yaptırmanı öneririm çünkü bende bi ara hiç kilo verememiştim meğer demir eksikliğim varmış gram oynamamıştı zaten pkolu olduğumdan hiç öyle bir şey tahmin etmemiştim
Canım ekimin başında 102.3 kg ile başladım. Şu anda 93 kg mım. Yani 2.5 ayda 9 kg ve listenin dışına da çıkmadım. Hala da bir 25 kg var.
Tahlllerimi yaptırdım. Hiçbirinde sorun yok.

Canım ekimin başında 102.3 kg ile başladım. Şu anda 93 kg mım. Yani 2.5 ayda 9 kg ve listenin dışına da çıkmadım. Hala da bir 25 kg var.
Genede iyi vermişsin canım ya yavaş yavaş verdiğinde daha kalıcı oluyor. Ama eğer kilo vermen durduysa muhakkak detoks yapmanı tavsiye ederim. Ya kabak çorbası yada ananas detoksunu tavsiye ederim tabi genede doktoruna danışmanda fayda var

Bu arada bunca yağsız beslenme sonucunda dün kendimi yağa vermiş ve doymuş bulunuyorum.🙈 Bugün regl oldum meğer onun atağıymış ama size söylediğim gibi yağsızlık beni çok halsiz bıraktı. Dün artık parmağımı oynatacak gücüm kalmamıştı ki, yeter artık bu kadar da öldüremem kendimi deyip 2 avuç kaju yedim ara öğünümde. Yetmedi, üstüne 1 poğaça, 5 zeytin, 2 kk peynir yedim. Akşam da sebze yemem gerekiyordu ama brn yine köfte yedim ve 4 köfte yemem gerekirken 6 tane yedim. İnanın ancak kendimi topladım, gözüm açıldı resmen.🙈😂 Akşam diyetisyene mesaj attım ben bunları yedim artık yerlerde sürünmek üzereydim mecburdum bunu yapmaya desim😂😂😂 Akşam bana bir şeyler yazmış.
Dayanamamış sabah yine yazmış. Sabah sabah seni düşünüyorum ne yapıp, nasıl toparlarız diye demiş.😂
Bana gelene kadar gündüz sebze ye, akşamda sadece çorba iç, 1 dilim ananas ve yoğurt ye birde yeşil çay iç demiş. Bu hafta Cuma sabah 10.30 da gideceğim diyetisyene. @emnis cim biraz geç bildirim yapabilirim bu sebeple. Dünden sonra ki icraatlarımın üzerine bugünün ifşasını da yapayım bari!😂

Bugünkü menüm:

Sabah:
-1 rafadan yumurta
-Domates, salatalık.

Öğle:
-Yok

Ara:
-1 elma

Akşam:
-1 tabak etli bezelye

Ara:
-1 dilim ananas
-3 yk yoğurt
menün gayet güzel inşallah da diyetisyene kadar toparlarsın

baya iyi zayıflamışssın sen azimlisin demekki sen o 25 kiloyu verirsin 6 7 ayda verirsin:KK76:

Gunaydin millet❤ Bugunku menum
Oglen: tavuklu ve meksika fasulyeli salata
Aksam: 200 gr ton baligi fileto (konserve degil taze), bol yesil salata, 5 kasik yogurtlu kabak sote
Spor sonrasi: 10 findik, yarim olcek protein tozu.

Spor: 20 dk bisiklet, 20 dk hiit cardio, 12500 adim Cherry Mom Cherry Mom
menü mikemmmeeelllll spor desen oda öle şu spor sevdasından bana da geçsin kolumu bile kaldırmak istemiyorum:110::110:

Genede iyi vermişsin canım ya yavaş yavaş verdiğinde daha kalıcı oluyor. Ama eğer kilo vermen durduysa muhakkak detoks yapmanı tavsiye ederim. Ya kabak çorbası yada ananas detoksunu tavsiye ederim tabi genede doktoruna danışmanda fayda var

Bu ara bir detoks yapmam lazım.
Uzun süre sabit kalınca motivsyon gidiyor.
Uygun detoks bulmam lazım.

hoşgeldin bende daha geleli bir hafta oldu ama yazamadığım zamanlarda aklımda oluyor ayyy yazmalıyım ertelememeliyim diyorum :halay:
Hadi bakalım hep birlikte verelim.
Fıstık olalım.

baya iyi zayıflamışssın sen azimlisin demekki sen o 25 kiloyu verirsin 6 7 ayda verirsin:KK76:

Ahhh ramazan bayramında bomba olmak istiyorum.
İnşallah azmin ve azmimiz daim olur.

menü mikemmmeeelllll spor desen oda öle şu spor sevdasından bana da geçsin kolumu bile kaldırmak istemiyorum:110::110:
Alışırsan zaten duramıyorsun.
Bir eksiklik hissediyorsun.
Ben de boş vakit bulunca yapmaya gayret ediyorum.

Back
X