Bu arada bunca yağsız beslenme sonucunda dün kendimi yağa vermiş ve doymuş bulunuyorum.

Bugün regl oldum meğer onun atağıymış ama size söylediğim gibi yağsızlık beni çok halsiz bıraktı. Dün artık parmağımı oynatacak gücüm kalmamıştı ki, yeter artık bu kadar da öldüremem kendimi deyip 2 avuç kaju yedim ara öğünümde. Yetmedi, üstüne 1 poğaça, 5 zeytin, 2 kk peynir yedim. Akşam da sebze yemem gerekiyordu ama brn yine köfte yedim ve 4 köfte yemem gerekirken 6 tane yedim. İnanın ancak kendimi topladım, gözüm açıldı resmen.

Akşam diyetisyene mesaj attım ben bunları yedim artık yerlerde sürünmek üzereydim mecburdum bunu yapmaya desim

Akşam bana bir şeyler yazmış.
Dayanamamış sabah yine yazmış. Sabah sabah seni düşünüyorum ne yapıp, nasıl toparlarız diye demiş.

Bana gelene kadar gündüz sebze ye, akşamda sadece çorba iç, 1 dilim ananas ve yoğurt ye birde yeşil çay iç demiş. Bu hafta Cuma sabah 10.30 da gideceğim diyetisyene. @emnis cim biraz geç bildirim yapabilirim bu sebeple. Dünden sonra ki icraatlarımın üzerine bugünün ifşasını da yapayım bari!
Bugünkü menüm:
Sabah:
-1 rafadan yumurta
-Domates, salatalık.
Öğle:
-Yok
Ara:
-1 elma
Akşam:
-1 tabak etli bezelye
Ara:
-1 dilim ananas