- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #323.221
Canim benim o agliycak sen de agliycaksin,ama bunun tam terside olabilr arkasina bile donup bakmadan sinifa kosabilirAynen canım hiç ayrılmadık ya özlerim diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim o agliycak sen de agliycaksin,ama bunun tam terside olabilr arkasina bile donup bakmadan sinifa kosabilirAynen canım hiç ayrılmadık ya özlerim diye![]()
Evet okudum kabul ediyorum. Hedef kilom 68Merhaba canım hoşgldin aramıza :) 1. Saydaki kurallarımıza göz gezdirdin mi ? Okudum ve kabul ettim diye bize döner misin :) yazmadın sanıuorum ? Birde hedef kilon nedir
Evet biliyorum daha iyidir muhakkak şu yaşta bile yetemiyorm çocuğu devamlı etkinlik istiyor :)) arkadaş çok istiyor boş parkta oynamıyor bile o yüzden iyi olur diyorum bakalım inş ikimizde alışırız :))
Evet ortim. Uygulayacağım tavsiyeniYanına kuru içerik, hurma, çiğ badem, fındık gibi şeylerden bir poşet hazırla ve her zaman yanında onu taşı canım. Acıktıkça tatlı niyeti ona saldır :) şaka bir yana tabiki toplam bir avuç kadar ye.. mesela 2 erik 7 badem gibi.. benim nasıl ilerleyeceği belli olmayan günlerde en büyük kurtarıcım bu oluyor biliyorsun
Oturtmaya çalışıyorum ama saçma sapan zamanlarda yediğim için menü paylaşamadan iki gündür. Yine de uğraşıyorum. Hedefimi 100 gramla kaçırdım.Nasılda kendini biliyor :) aynen menü çok dengesiz ve sağlıksız olmuş canım zamanla oturrursun eminim çok güzel bir geri dönüş yaptın devamı gelecek gibi![]()
82.8 ile başlamıştım bugün 81.1 %2.053
Harikasın iz kizlar ne gusel sonuclar bunlar96.9 başlangıç şimdi 94.7![]()
Olacak tabiki canımm sen motivasyonunu hiç bozma yeter ki
Şimdilik liste dışı alt liste dediğimiz grupta olacaksın ama aynen liste gibi takip edip yüzde hesaplayacağız o yüzden cuma mutlaka kilo bildirimi yap canım
2 haftayı böyle geçirdikten sonra da düzenli bildirim vs olursa asıl listedesin![]()