Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet ya malesef benim pazarlar genelde böyle hep birileri gelir yada biz gideriz ama tutamadım kendimi demeyim elimde bunlar vardı poğaça börek falan kek serbetli tatlılar en masumları seçtim :) şu su işini halletmem lazım gerçekten ama yok midem bulanıyor sonra da hep ödem
Olsun yarın yeni bir hafta başlıyor dengelersin. Haftasonu böyle beslenmek kaçınılmazsa en az zararla atlatmak ve ekstra mutlaka spor yapmak iyi olacaktır..

Bu hafta her akşam eşimle 1 saat yürüyüş yapmaya niyetlendik inşallah dönmeyiz 😁
A süper dönmeyin dönmeyin. :))
Bende şuan bisiklet kuyruğundayım eşimde yapmaya başladı :)) baktı eşi fit oluyor kıskandı beni hahaja şaka bir yana o zayıf ama kolestrol yüksek çıktı o yüzden yapıyor :)

Bende şuan bisiklet kuyruğundayım eşimde yapmaya başladı :)) baktı eşi fit oluyor kıskandı beni hahaja şaka bir yana o zayıf ama kolestrol yüksek çıktı o yüzden yapıyor :)
Biz ikimizde ideal kilomun üstündeyix tabi eşim benim kadar değil ama bende bi kıskanma sezdim😂

Ne güzel birlikte daha iyi motive olacaksınız bence :) kuyruğa girdiğinde boş durma sen de cardio egzersizlere başla bence.. şu bizim ölümcül videolar vardı ya.. hala o hafta neden öyle oldu anlamadım ama ya :)

Ay ne güzel heyecanlar bunlar.. ilk gününüz çok güzel geçer umarım..
Sorma sorma dün vesikalık bile çektirrdik ilk vesikalığı ❤️
Fotoda gülsün diye Fotoğrafçının kafasında ayıcık oynattım bana mısın demedi adam bana bak diyor tavana bakıyor. Bana bak diyor yere bakıyor hahaha neyseki bir tane yakaladı da iyi çıktı :) hepsi bize hatıra işte

Ben de bugün koşu bandıyla bakışıyorum ama hiç içimden gelmiyor. Bana en çok ip yarıyor ama ben atladıkça eşim yoruluyor yarın o işteyken 5 bin atlamayı hedefliyorum :)
Sanırım artık bende atlayamayacağım ayakkabıyla çok ses çıkıyor ama şöyle olabilir oğlum okuldayken alt kat gündüz karı koca çalışıyor zaten o ara iyi olur .bakalım önce bir okula alışsında sporları arttırım inş . Eşimde dün demez mi ohh artık oğlun okulda bize daha çok hamur işi yaparsın dedim yokk yaaa :)))

Sanırım artık bende atlayamayacağım ayakkabıyla çok ses çıkıyor ama şöyle olabilir oğlum okuldayken alt kat gündüz karı koca çalışıyor zaten o ara iyi olur .bakalım önce bir okula alışsında sporları arttırım inş . Eşimde dün demez mi ohh artık oğlun okulda bize daha çok hamur işi yaparsın dedim yokk yaaa :)))
Bu erkeklerin hamur işiyle ne alıp veremedikleri var acaba benimki de istikrarlı bi şekilde mantı açmamı istiyo 😂

Ay sakın öyle bir şey yapma.. ya da yap yeme.. ama tehlikeli sular bunlar :)

Kizlar selam 2 gundur giremiyorum, tasinmam yaklastikca ev telasesi sardi gunlerdir bi emlakciyla bi bankayla gorusup duruyoruz. Kacamak yapmadim, ama sporum da sadece yuruyus...
Sen de mi taşınacaksın canım kolay gelsin.. bence yürüyüş de gayet iyi etkiliyor.. belki kas yapamazsın ama yine de fayda görürsün.

:))))
Det anası yapsın 😂😂biizimki çayı kuru kuru içemezmiişş :)
Ben de aynısını diyorum 😂😂 çay kültürümüz yok iyi ki ama çok sağlam yiyici onun yediği yemeği yesem cidden top niyetine yuvarlarlar beni 😂😂😂
Hamur işi yemeden doymuyorlar bence :) ben içli köfteyle kocam olmasa acaba hiç muhattap olur muydum ? Hiç sanmıyorum :)
İçli köfteyi ben de seviyorum ona bişi diyemicem ama benimkinde onun lazanya versiyonu var bi sürü uğraşıyosun ve bi sürü yağ alıp oturuyosun hiç hoş değil 🤣

Merhaba arkadaşlar ben bugünkü menümü bırakayım hemen
Sabah 12.00
1 yumurta omlet domates salatalık şekersiz çay 1 dilim ekmek
Akşam 19.00
Fırında tavuk kanat 2 tane
Pirinç pilavı 3 yk salata
Elemek yok
Ara
Bir mandalina şekersiz çay
Su 2 litre olmadı bugün 😫
Birde baya yürüdüm bugün benden bu kadar bakalım yarın tartı kaç gelicek kendimi çok şiş hissediyorum 😬

Ben de aynısını diyorum 😂😂 çay kültürümüz yok iyi ki ama çok sağlam yiyici onun yediği yemeği yesem cidden top niyetine yuvarlarlar beni 😂😂😂

İçli köfteyi ben de seviyorum ona bişi diyemicem ama benimkinde onun lazanya versiyonu var bi sürü uğraşıyosun ve bi sürü yağ alıp oturuyosun hiç hoş değil 🤣
Ben sevmiyorum pek.. yani daha doğrusu olsa yerim olmasa kırk yıl aklıma gelmez.. benim zevklerim pastalar :)

Back
X