Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm toplamda fena değil ama bir öğünüm var ki tam bomba.. neyse ki erken yedim o saatten sonra bir şey yemedim, yarın öğlene kadar da yemem herhalde :)

sabah;2 dilim ekmek, 2 üçgen peynir domates salata, 5 zeytin

akşam; et şiş ( normalde 2 şiş bir porsiyon ediyor ben 4 şiş yedim) yarım lavaş, 2 kaşık közlenmiş patlıcan, 2 kaşık ezme, 2 kaşık humus, 5 zeytin, yeşil salata

2 lt su
-12 bin adım yürüyüş 20 dakika bölgesel 500 ip Cherry Mom Cherry Mom
+ 2 mandalina yedim 1 sütlü filtre kahve içtim..

Merhaba arkadaşlar ben bugünkü menümü bırakayım hemen
Sabah 12.00
1 yumurta omlet domates salatalık şekersiz çay 1 dilim ekmek
Akşam 19.00
Fırında tavuk kanat 2 tane
Pirinç pilavı 3 yk salata
Elemek yok
Ara
Bir mandalina şekersiz çay
Su 2 litre olmadı bugün 😫
Birde baya yürüdüm bugün benden bu kadar bakalım yarın tartı kaç gelicek kendimi çok şiş hissediyorum 😬
Selam canım e hani yürüyüş ne kadar tutuyorım onları sen bir dahakine tam söyle yazalım :))

Neyse şişman ama her istediğini yiyen biri olmaktansa fit ama yemeyen biri olmayı tercih ederim eminim hepimiz bunu tercih ederiz :)
Öbür türlüsü sadece anlık yerken bir mutluluk veriyor sonrası dram 😂
Bence yiyip fit olan kesimde olmalıydık 😂

😬Allah'ım doyuyor musun peki ? Hayattan zevk alıyon mu 😂😂
Vallaha pek zevk aldığımız söylenemez.sali günü bitiyor. Salıdan itibaren 1 öğün normal beğenebileceğim. Bugün 6. Günümdü ama hiç deli gibi açlık çekmedim. Regl döneminde olmama rağmen tatlı bile istemedi canım. Bir lokma dahi kaçamak yapmadım yemeklerin tuzuna bile bakmadım. Karabuğday gerçekten tok tutuyor en az bir öğüne eklemenizi tavsiye ederim 😀😀 Salı gününü iple çekiyorum nasıl ödüllendirsem kendimi bilemedim.

Vallaha pek zevk aldığımız söylenemez.sali günü bitiyor. Salıdan itibaren 1 öğün normal beğenebileceğim. Bugün 6. Günümdü ama hiç deli gibi açlık çekmedim. Regl döneminde olmama rağmen tatlı bile istemedi canım. Bir lokma dahi kaçamak yapmadım yemeklerin tuzuna bile bakmadım. Karabuğday gerçekten tok tutuyor en az bir öğüne eklemenizi tavsiye ederim 😀😀 Salı gününü iple çekiyorum nasıl ödüllendirsem kendimi bilemedim.
Zaten senin bir bitsin bakalım nasıl kilo verme vs bende deneyeceğim :)
Salı gün sen yine temkinli ol bu tarz diyetlerden sonra vücut başka birşey buldu mu drek yağa dönüştürüyor biraz oturmasını beklemek en iyisi :)
Güzel ama tebrik ederim demek iradeli bir yapın var ve canının birşey istememesi de ondan kararlısın maşallah

Salı gün sen yine temkinli ol bu tarz diyetlerden sonra vücut başka birşey buldu mu drek yağa dönüştürüyor biraz oturmasını beklemek en iyisi :)
Güzel ama tebrik ederim demek iradeli bir yapın var ve canının birşey istememesi de ondan kararlısın maşallah

😬Allah'ım doyuyor musun peki ? Hayattan zevk alıyon mu 😂😂
Bir de kaynanam gelecek eşim
Dikkat edeceğim 😀😀 ıyi sonuç verirse o gazla devam ederim zaten. Diyet yaparken çok disiplinliyim. Ama sonu bir türlü getiremiyorum. Duraklama donemine gelince artık daha fazlasına gücüm yetmiyir😢😢

Back
X