- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #323.601
Benimki de beni görünce anne evimize gidelimmmYok benimkiler o kadar da degildi ev kusuyuz biz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de beni görünce anne evimize gidelimmmYok benimkiler o kadar da degildi ev kusuyuz biz![]()
Dogumgunleriniz kutlu olsunHerkese selam. Maalesef hem reglimin hem de kızımın doğum günü partisinin azizliğine uğrayarak sabah tartıldığımda 86,4 çıktım.400-500 gramı ödem olsa cumaya kadar hallederim diye düşünüyorum. Cuma hedefim 85
Cherry Mom ve kaptaniçem @toplight
Herkese iradeli bir hafta diliyorum. Mesajlara çok bakıp okuyamadım kızlar kusura bakmayın. Artık bu hafta sonu oğlumun doğum gününü de atlattıktan sonra full aranıza katılacağım.![]()
Başı iyiydi sonu hüsran oldu kuzum :)) 1 hafta 10 günü atlatmadan rahatlamayacağım sanırımAhaha süper ama ya.. senin kafandan nasıl olacak diye geçen yüz bin sorunun cevabı bu kadar basit demek ki :)
Leyli kuzum sizde taşının ordan aynı apartmandı değil mi allh sabır versinBen zevkten degil sinirden kendimi mutfaga atiyorum hem yapiyorum hem yiyorum,ben bu es ailesinden ve yaşlandıkça cekemedihim esimle ilgili anıları mi yazsam bi kitap basarım herhalde.
Bekliyoruz canım. İyiki doğmuş minnoşlarHerkese selam. Maalesef hem reglimin hem de kızımın doğum günü partisinin azizliğine uğrayarak sabah tartıldığımda 86,4 çıktım.400-500 gramı ödem olsa cumaya kadar hallederim diye düşünüyorum. Cuma hedefim 85
Cherry Mom ve kaptaniçem @toplight
Herkese iradeli bir hafta diliyorum. Mesajlara çok bakıp okuyamadım kızlar kusura bakmayın. Artık bu hafta sonu oğlumun doğum gününü de atlattıktan sonra full aranıza katılacağım.![]()
Farkindayim o yuzden cabuk toplaniyorum ümit kesmemeye calisiyorum burasi sizin sayenizdeEş ailesine kızdıkça spora sarsan garanti 55 sin o zaman. Şaka bir yana bizim sorunumuz genel olarak duygusal sorunlara bağlı yemekten kaynaklanıyor genelde böyle zorlanman normal ama sonuçta toparlaman da hızlı oluyor. Bir süredir sabit olmakta seni yormuş ve sıkmış olabilir haklı olarak. Ama durduğun yer sabit kalmanın da başarı olduğu bir kilo. Senin olduğun yerde insanlar kilo alıyor ve kendini toparlayıp kilo vermeye başlayınca aynı yolu tekrar yürüyor sen en azından sabitsin. Buradan devam edeceksin bu çok önemli bir şey..
Bende oyle bi koca yokkiLeyli kuzum sizde taşının ordan aynı apartmandı değil mi allh sabır versin
Yok öyle deme birkac gun ben eve gitmiyorum kapida senin cikmani bekliyorum ama sen cikana kadar gorusemeyiz sen eglenmene bak sonra sarilicaz birbirimize çok cok .dersin onaBaşı iyiydi sonu hüsran oldu kuzum :)) 1 hafta 10 günü atlatmadan rahatlamayacağım sanırım
Geçmiş olsun yane oldu sana öyle
Yine ve yeniden sabahtan akşama kefir ile karabuğday yedim
1 sade türk kahvesi
3lt su
1 saat yürüyüş
Yine ve yeniden sabahtan akşama kefir ile karabuğday yedim
1 sade türk kahvesi
3lt su
1 saat yürüyüş
Baştan çok normal bunlar.Hah bunu da bildinağladı zaten sonradan gittiğimde ağlamaklı beni anneme götürür müsünüz lütfennnn diyordu aslında 1 saat 15 dk kaldı ben eve bile gitmedim yan tarafta pastanede oturdum :) ilk gün için fena değil yinede. :)
Başı iyiydi sonu hüsran oldu kuzum :)) 1 hafta 10 günü atlatmadan rahatlamayacağım sanırım
Selamlar kizlar. Cok kosturmacali bi 3 gunun ardindan bugun daha rahatim. Kilom gunlerdir bi inip bi cikiyo, su miktarima dikkat edemedim, dun de gece gece tursu atistirdim efkarimdan, o yuzden olabilirSalatali bi gun geciricem ama bugun:)
Ya iradeni gercekten tebrik ediyorum ama tek tip beslenmenin zarari yokmu uzun surdu sankiYine ve yeniden sabahtan akşama kefir ile karabuğday yedim
1 sade türk kahvesi
3lt su
1 saat yürüyüş
Inşallah canım yaHarikasın canım ya Inşallah faydasını görürsün
Bugün 7. Gün son gündü arttık karıştıracagimYa iradeni gercekten tebrik ediyorum ama tek tip beslenmenin zarari yokmu uzun surdu sanki
3 e yeni girdi canım sağolasın inş alışır babası bu hafta çok yoğun maalesef ama halledebileceğz gibi bakalım en azından gitmeyeceğim falan demiyorAlışır canım sıkma canını.
Çok minikler.
Kaç yaşında evladım.