- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #323.641
Hedeflerimizz
bu hafta hedefleri yakalamayı bırakın geçeceğiz inş haydi kızlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık 66,5 görmezsem her gün ekstra ip atlama cezası verin bana :)Hedeflerimizz![]()
![]()
Eki Görüntüle 2565908
Tmmdır kuzum bencede süpersin valla sen yarında dondurma yeCherry Mom 4 bin atladım son 1000.. biraz soluklanayım onu da atlayacağım sonra duşa.. bugün kol çalışmam artık ip ile de çalıştı yeter :)
Haydii katıl bana ben bisiklet üstündeyim sende kendine göre bişey yap :)
Kalori hesabı yapmıyorum canım. Bir kahvaltı iki ana öğün 2-3 ara öğün yapmaya çalışıyorum. Bir şey kaçırınca diğer besinlerle ve sporla dengelemeye çalışıyorum.
Dondurmayı meyveden önce yeseydim mesela meyve yemezdim. Gece ara öğününü pas geçeceğim şimdi.. iple de aldığım kaloriyi yakamaya çalışıyorum. Ben bütün kaçamakları spor ile yakınca daha az kaçamak yapıyorum. Şimdi bugun ip atladıktan sonra bir süre durulurum bence :)
Hadi inşallahHedeflerimizz![]()
![]()
Eki Görüntüle 2565908
Sana katılıyorum canım, 5 bin ip atlayacaksam yarın da yiyebilirim.. ama şu da var yemeden atlasam süper olurdu :) fakat artık kendimi o kadar yoracak bir şey de yok bence.. sadece yeni yılda 65 olayım bana yeter :) aslında direnç kilomda değilim iki hafta kaçamaksız beslensem inerim diye düşünüyorum, bakalım :)Tmmdır kuzum bencede süpersin valla sen yarında dondurma ye![]()
yürüyüşten bişeycik olmaz yaa yat yat içim şişiyoKız yat dinlen töbeee töbeeee![]()
Teşekkür ederimm inşallah hayırlısıyla nasip olurAyyy canım bilmiyordum.
Menü gayet güzel canım.
Yapmayıver bu süreçte birşey olmaz.
İnşallah hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın canım.
Ne kadar oldu transfer olalı.
Benim doktorum da ilk üç gün çok uzun süreli olmamak kaydıyla, sonrasında da tempolu olmamak kaydıyla izin verdi. Başımdakiler olmasa yüricem de darlandırdılar beniYürüyüş en güzeli canım. Sürekli oturmak veya yatmak da doğru değil.. bana burada ilk gün dinlen sonra normal hayata devam diyor sürekli doktorum. Sonuç alamadığım için belki yanlıştır ama herkese öyle diyorlar :)
Doktorum çok katı değil de evdekiler katıBence sen çok hareket etme bu süreçte cnım.
Benim çevremde transfer olan kişiler genelde 10 - 12 gün lavabo ve duş dışında kalkmadılar.
Muhakkak foktorun neyin doğru olduğunu biliyordur. Onu dinle sen gene.
En güzeli tedavi sürecini yalnız geçirmek sanırım :) çünkü her kafadan bir ses çıkıyor :)yürüyüşten bişeycik olmaz yaa yat yat içim şişiyo
Teşekkür ederimm inşallah hayırlısıyla nasip olurbugün iki gün oldu
Benim doktorum da ilk üç gün çok uzun süreli olmamak kaydıyla, sonrasında da tempolu olmamak kaydıyla izin verdi. Başımdakiler olmasa yüricem de darlandırdılar beni
Doktorum çok katı değil de evdekiler katıbakalım az kaldı teste
![]()
Yok canım kendi kendime bi türlü sağlıklı beslenme tarzı birşeyler yapmaya çalıyorum Bu hafta pek sıkıyım hedefim ortalama 1.5 kilo cumaya kadarPilav dışında güzel canım.
Spor olaydı pilav da göze batmazdı.
Süper canım.
Diyetisyen menüsü gibi.
Gidiyor musun diyetisyene.
Spor harika.
Tatlı birşeyi merak ettim.
Burası bunun için çok iyi.
Yoksa miskinlipe vuruyor.
Ama burada okuyunca mecbur hissediyorum.
Sporu görünce nutkum tutuldu.
Maşallah.
Benim 4 günlük spor.
Ah o kaçamakta tadı tuzu olsun o zaman menü süpermiş:)Menü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Öğle
6 7 tl barbunya
Bulgur pilavı 3 yk
Akşam
2 kepçe mercimek çorbası
8 yk taze fasulye susuz
3 yk yoğurt
Ara
Avuç içi kadar çekirdek bir tane oreo
Mandalina
Su 2 litre
Ya bende de ip var lakin alttaki sıkıntı yapar diye atlayamıyorum çok mu faydalı bende çıkıp balkonda mı atlasamCherry Mom 4 bin atladım son 1000.. biraz soluklanayım onu da atlayacağım sonra duşa.. bugün kol çalışmam artık ip ile de çalıştı yeter :)
İp kesinlikle çok faydalı cardio etksi var net ..ip ses yapıyorsa sadece zıplasanda etkili ama hayali ip var gibi kolları çevire çevire. Lakin benim yaptığımı yapma spor ayakkabı ile yapYa bende de ip var lakin alttaki sıkıntı yapar diye atlayamıyorum çok mu faydalı bende çıkıp balkonda mı atlasam
Ben çok faydasını görüyorum. Bir çok kişi de benzer şeyi söylüyor.. fırsatın varsa dememelisin benceYa bende de ip var lakin alttaki sıkıntı yapar diye atlayamıyorum çok mu faydalı bende çıkıp balkonda mı atlasam
Ay dunya kucuk ayvacicegi tanisiyo muyuz?:))
Aaaaa:)))bende ne şifreleşiyorlar diyorumAy dunya kucuk ayvacicegi tanisiyo muyuz?:))