Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay bir de stresten zayıflayanlara hastayım. Ben stresli olunca dolabın önüme masa atasın geliyor.. git gel zor olmasın diye :)

Aynı ben .
Kendimi gördüm bir anda.

Selam kızlar herkes iyidir inş bugün yazamadım emre bütün enerjimi alıyor :))
Ama bugün çok daha iyiydik okulda hatta öğretmenlerini öptü sarıldı ayrıldı bizim için büyük gelişme zaten onlara güvendi mi iş bitecek.7 de spora gideceğim az kalori yakayım yoksa yarın nanayy gülüm nanay 😖😖

Çok sevindim Cherry Mom Cherry Mom cim.
İnşallah daha da güzel olacak.

Kızlar merhaba ben dünkü menümü veremedim ana geçerli bir sebebim var acayip baş ağrısı vardı hatta akşam saat 8 de yattım o derece ağrıyordu şimdi tartımı bildireyim eden Cuma 56.3 bildirmişim
Pazartesi 56.00
Bugün 55.7 ama ben kızlar zayıflıyor hissetmiyorum kaslardan mı gidiyor acaba Eki Görüntüle 2567054
Herkese günaydınnnnnn

toplight toplight Cherry Mom Cherry Mom . Sözümü gramı gramına tutmuşum:KK48::KK48:
Eki Görüntüle 2567056 :rapci:
Gunaydin kizlar hayirli cumalar.
Gecen cuma tarti 92kg
Bugun tarti 91.40kg spor yapamadigimdan cok zor gidiyor.
Cuma hedefim 90.50kg

Cherry Mom Cherry Mom
Ilk hedefimi tutturamadım 😢
Geçen cuma 81.1
Bugün 79.6
Haftaya hedefim 78.5
Günaydın kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ederim.. benim için çok erken o nedenle tartılmadım henüz ama pantolonum diyor ki verdin, tabi giyerek esnetmediysem :)
Kızlar hepinizi tebrik ederim.
Süpersiniz.

Kızlar bende durumlar pek iç açıcı değil.
Artı değilim ama azıcık eksideyim.
Geçen hafta : 93.7
Bu hafta : 93.4 kg.
Fark : 300 Gr.
IMG_20191220_095855.webp

Günaydın kızlarrr süpersiniz erkenden bildirimler yapılmış :KK200: kilo veren herkesi tebrik ederim ben okuldayım listeyi yapayım çocuğu beklerken dedim ama burda telefon çok çekmiyor sinir etti beni sayfalar yüklenmiyor kırk saatte eve geçince kendi kilomla birlikte döneceğim size :KK53:sabah tartıldım gıcık oldum kendime ama muhtemelen dün akşamki sporun ödemi yani inş öyledir :cry:

Günaydın

Ben de durum kötü, gece uykusuz gecti sabah spora giderim diye hazirlandim ama esim uyanamadi sonra da acele ise cikti. Herhalde arkama bozmadan çıkmalıymışım o zaman uyanırdı belki. Bir miktar artidayim biraz daha aşağı çekip en azından sabit olana kadar uğraşıcam. 1 saate kadar yazarım l.

Iyi aksamlar kizlar benim oglan okulda ateslenmis doktora götürdük sinüzit dedi antibiyotik vs.verdi atesi birtürlü düşmedi dolven +calpol dönüsümlü verince düserdi aslinda.banyo yaptirdim yine düsmedi biranda 10kg zayifladi sanki canı çaresi kalmadi. Oglanla ugrasmaktan pek katilamiyorum. (Yaz gelsede rahatlasak)
menümu yazip kaçayim.

Sabah 1dilim ekmek 1haslama yumurta 4 zeytin peynir çay

Öğle 1yumurtayla menemen cay 1dilim ekmek
Ara 6 tane çubuk kraker
Aksam tonbalikli salata limonlu soda

Bugün yemek yapamadim.
2litre su Cherry Mom Cherry Mom
geçmiş olsun tatlım

Sevgili L Libas7 takım kurallarına hiç bir şekilde uymadın daha önce defalarca uyardık bize takım olarak zarar verdin yazdığımız yazılara kadınlar kulübüne girdiğin halde en son çarşamba 15,10 da girmişsin takıma hiç birşey yazmamışsın modaratör sebahar ın uygun görüşleri ile cuma yarışmalarından dskalifiye edileceksin tatlım

***5. Takım 653. Etap***

Leyl-i-fer(74,2/)
emnis ( 68,9/)
Libas7( 72,5/) takım kurllarına uymadığı için diskalifiye edilmiştir.
bluuee (65,5)

umutumut82(92/91,4/)
başlangıç tarihi 30 kasım,başlangıç kilosu 94,3, hedef kilosu 85
yağmurtugba(70,4/)başlangıç tarihi 30 Kasım,başlangıç kilosu 73,hedef kilosu 58
Bmnxx (94,7/)başlangıç tarihi 04 Aralık, başlangıç kilosu 96,9, hedef kilosu 78

5.Takım Ortalaması:%0, 312

ayvacicegi (53,9/)
617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86,8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (67,7/) 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
kremsokola (59,4/ )
fancynancy (85,6/85/
)606. etapta 84 kg ile izne ayrıldı
glsmhmt( 56,4/55,7/)başlangıç tarihi 01 Aralık,başlangıç kilosu 56,8 , hedef kilosu 50
Zynpelf(93,7/93,4/)baş kilo 93,bşlngç tar.11aralık,hdf kilo 68
Çagrihilal1(81,1/79,6/1,5/%1,84)baş.tar 12aralık,baş.kilo 82,8,hdf kilo 68
dennisgo (66,4

listeyi toparladım şimdi kiloları ekleyeyim

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr süpersiniz erkenden bildirimler yapılmış :KK200: kilo veren herkesi tebrik ederim ben okuldayım listeyi yapayım çocuğu beklerken dedim ama burda telefon çok çekmiyor sinir etti beni sayfalar yüklenmiyor kırk saatte eve geçince kendi kilomla birlikte döneceğim size :KK53:sabah tartıldım gıcık oldum kendime ama muhtemelen dün akşamki sporun ödemi yani inş öyledir :cry:

İnşallah canım.
Ben de akşam yemek olmayınca çiğ köfte yedim.
O herhal beni şişirdi.

Oley hedefimi tutturdum ama ben 65 li bir şeyler bekliyordum pantolon yalan söylemez dedim ama söyledi zalım :)

Ahhh zalım pantolon.
Bende öğle canım ya.
Sanki zayıflıyor um ama kilo eksilmiyor.
Çok ilginç.

günaydınlar kızlar sabah kan verdim geldim hastaneden şimdi listeyi br toparlayayım kalan kısmını emnis cim halleder

Hayrola geçmiş olsun kaptanım.

@glsmhmt
tatlım 553. etapta takım kurallarına uymadığın için diskalifiye edilmişsin hangi takımda idin daha önce bize bahsetmemiştin diskalifiye olduğunu diskalifiye durumlarında diğer kaptanlarn uygun görüşü alınarak yeniden yarışmaya dahil oluyorlar ama buna da hiç sıcak bakmıyorlar sende alt listeden takımda imiş gibi devam edersin

Evet canım bir gün önce spor varsa ödem kaçınılmaz oluyor sonuçta beklerken yürüyüş yapma imkanın varsa değerlendir. Yoksa eve gidince bakarsın hal çaresine :)

B bluuee tatlım sen bildirimlerini zamanında yapıyorsun ama takım kurallarına uymuyorsun bu konuda bugün bildirim yaptığında net fikrini söylermisin haftadan haftaya bildirim yapmakla olmuyor

İnşallah canım.
Ben de akşam yemek olmayınca çiğ köfte yedim.
O herhal beni şişirdi.

Ahhh zalım pantolon.
Bende öğle canım ya.
Sanki zayıflıyor um ama kilo eksilmiyor.
Çok ilginç.

Hayrola geçmiş olsun kaptanım.
Olsun tartıya çok takılma öncelikli hedefin incelmek olsun. Çünkü inceliyorsan tartı eksi göstermese de iyi bir şeyler oluyor vücutta. Bu hafta olmazsa gelecek haftalarda mutlaka karşılığını alıyorsun

Back
X