Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugunun sinirlerimi ziplatan sansli kisisi de erkek arkadasim. Ev bakiyoruz bu aralar malum, bizi temsil eden bi de emlakcimiz var. Ama erkek arkadasim emlakciya ayip olmasin diye kadini ev bakmaya gondermiyo, deliricem resmen. Isi bu kadinin diyorum, dunyanin komisyonunu alicak diyorum, laf anlatamiyorum adama. Kadinin narin ayaklari yorulmasin diye en son evi kendimiz bulup bi de emlakciya komisyon vericez heralde.
Hayır emlakçı narin de biz değil miyiz diye sorar haliyle insan :) bir de insanın işini yapmasında ne gibi bir sıkıntı var ki ayıp olmasın diye ev bakmaya gitmiyor kadın.. çok haklısın kızmakta..

Hayır emlakçı narin de biz değil miyiz diye sorar haliyle insan :) bir de insanın işini yapmasında ne gibi bir sıkıntı var ki ayıp olmasın diye ev bakmaya gitmiyor kadın.. çok haklısın kızmakta..
Ay bi anlasam ya:KK11: Kadin memnun degilse yeni emlakci buluruz yani, koca sehirde baska emlakci mi yok? Kaldi ki kadinin boyle bi imasi falan da olmadi. Valla tuylerim diken diken oluyo dusundukce, hey allahim ya.

Bugunun sinirlerimi ziplatan sansli kisisi de erkek arkadasim. Ev bakiyoruz bu aralar malum, bizi temsil eden bi de emlakcimiz var. Ama erkek arkadasim emlakciya ayip olmasin diye kadini ev bakmaya gondermiyo, deliricem resmen. Isi bu kadinin diyorum, dunyanin komisyonunu alicak diyorum, laf anlatamiyorum adama. Kadinin narin ayaklari yorulmasin diye en son evi kendimiz bulup bi de emlakciya komisyon vericez heralde.
Bize karşı bu kadar ince olsalar ya :KK12: kibarlık hep dışarıya

Bugunku menum:

Oglen: Etli ve makarnali bi vietnam corbasi soyle bisey
1576905855007.png
Aksam: buyuk bi kase sebzeli tavuk corbasi, 4-5 kasik mantarli tavuk sote
Ara: 2 kivi, 1 kare bitter

Aksam yemegini canimin istedigi bisey degil de evde ne bulduysam onlardan yaptigim icin pek tatmin etmedi. Oyle olunca yemekten sonra kivili cikolatali parti yaptim :KK70:

Spor: 20 dk bisiklet, 10.500 adim Cherry Mom Cherry Mom

Ayyyy simdi gordum sok sok sok😍 Cok tebrikler pawlovercim, saglikla kucagina al insalllah:)
Yaa inşallah teşekkür ederiim 🥰
pawlover pawlover tebrikler çok mutlu oldum.

Herkesin yapısı farklı ama başlarda kimlerle paylaştığına dikkat et bence. ben başta kimseye söylemedim babamlara bile 19. Haftada artık anatomi scan için ultrasona girecekken söylemiştim. Eşime rica etmeme rağmen o dayanamayıp test yapar yapmaz annesine söylemişti :KK43: Neyseki sonra konusunca bana hak verdi ve dikkat etti.
Herkesin yapisi farkli tabi ama kimse bilmezken ve bana birşey sormazken ben daha rahatım.
Aslında ben de aynı kafadayım ama eşimde diyoki eğer olursa söyleyelim bi yere gittiğimizde hizmet beklicekler yapmazsan bilmedikleri için tuhaf karşılanacak bilsinler sussunlar ama bilemiyorum tabi şimdilik ikilemlerdeyim. Söylersem de sadece birinci derece aileye söylerim sanırım
pawlover pawlover canim hayirli olsun saglikla sihatle devam eder insallah.
Teşekkür ederimm 🤗
Ben çatlardım. Zaten saçma sapan davranışlarımla kesin belli ederdim :)
Ben hep saçma davrandığım için ondan anlamicaktır 😂 olumlama olsun diye ben hamileyim diye gezdiğim süreç hamilelik süresinden uzundur sanırım totalde 🙈🤣🤣
Erken test yapınca böyle endişeler normal oluyor canım. Ama olabildiğince kendini rahatlatmaya çalış lütfen.. sonuçta güzel bir haber aldın tadını çıkar
Evet hem çok rahatladım çok sevinçliyim hem de devamlı test yapasım var hala pozitif mi diye 😂

Yaa inşallah teşekkür ederiim 🥰

Aslında ben de aynı kafadayım ama eşimde diyoki eğer olursa söyleyelim bi yere gittiğimizde hizmet beklicekler yapmazsan bilmedikleri için tuhaf karşılanacak bilsinler sussunlar ama bilemiyorum tabi şimdilik ikilemlerdeyim. Söylersem de sadece birinci derece aileye söylerim sanırım

Teşekkür ederimm 🤗

Ben hep saçma davrandığım için ondan anlamicaktır 😂 olumlama olsun diye ben hamileyim diye gezdiğim süreç hamilelik süresinden uzundur sanırım totalde 🙈🤣🤣

Evet hem çok rahatladım çok sevinçliyim hem de devamlı test yapasım var hala pozitif mi diye 😂
O farklı bir durum tabi bizde hizmet filan diye birşey yoktu. Zaten yurtdisinda olunca sadece telefon gorusmeleri oluyor. Tabiki kendini kolla, böyle bir beklenti oluyorsa da eşin haklı, söylersin ve yapmazsın :)

Ama şu bir gerçekki turkiyede kültür nedeniyle hamile kadına çok karışıyorlar, ne yiyor ne içiyor ne yapıyor cevrendikler anlayışlı mi yoksa seni boğar mi ni tartarsın. Sadece ailene söylesen bence en zayıf halka kimse ona dikkat et sonra bütün sülaleye anında yayılabilir...

Tabi bu guzel.birsey guzel seyler de paylastikca çoğalıyor, umarım soylediklerim seni sıkmamıştır.

Son düzenleme:
Acaba o evleri zaten beğenmiyor ve o anlamda kadını boşuna yormayayım mi diyor.. evi beğenmedim demektense emlakçıya ayıp olmasın :D

Kızlar gidicam biraz alışveriş yapacağım.
Yoksa üstüme giyecek eşyam yok.
1 yıl önce taşınırken çok kışlığımı vermiştim.
Yenisini alırım diye.
Ama gel zaman git zaman bu zaman oldu alamadım.
İndirimler başlamışken halledeyim.

Kendiniz niye bulamıyorsunuz canım.
Emlakçılar çünkü kimden çok komisyon alabileceklerdir onu öneriyorlar.
Çünkü sadece sizden değil satıcıdan da komisyon istiyorlar. Vermem diyeninkimi göstermiyorlar bile.
Tabi ev bakmak da zaman istiyor.
Zamanınız var mı bilmiyorum.

Canım ben ce de kendiniz bakın çevrenizde hep emlakçıdan satılıksa illaki komisyon alırlar ama kendiniz bakın ben de yeni sayılır bir yıl oldu bakmadık ev koymadım 😫😫😫

Iyi aksamlar kizlar bugunki menum

Sabah 4 cubuk kraker
Ara limonlu cay
Öglen 2 tane haslama yumurta cay peynir 5 6 zeytin1 cay kasigi tereyagi 2dilim k.ekmek
Cay
Aksam 1 bardakta haslama misir
2.5litre su .
Hala hastayiz ailecek yemek yapamadim kafam yerinden kalkmiyor
Cherry Mom Cherry Mom

Iyi aksamlar kizlar bugunki menum

Sabah 4 cubuk kraker
Ara limonlu cay
Öglen 2 tane haslama yumurta cay peynir 5 6 zeytin1 cay kasigi tereyagi 2dilim k.ekmek
Cay
Aksam 1 bardakta haslama misir
2.5litre su .
Hala hastayiz ailecek yemek yapamadim kafam yerinden kalkmiyor
Cherry Mom Cherry Mom
Canım meyve yemeye çalışsan vitamini nerden alıp iyileşeceksin güzel beslenmeye çalış güç kuvvetten düşersin düzelemezsin böyle :/

Bende yazayımda mutfağı kapatayım 😬
Sabah 1 haş yumurta 2 YK çörek otlu lor peyniri 1 domates salatalık 4 zeytin 1 dilim tam buğday
Öğlen yulaf yoğurt elma nar karışımı
Ara 1 mandalina
Akşam 1 tabak etli türlü 2 YK yoğurt

Spor 1 saat bisiklet 250 dambılla kol hareketi 15 dk park aletleri

Iyi aksamlar bugün kü menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek (ekmegi isteyerek yemedim 3 haftadır hiç yetmemiştim yemem gerektiğini düşündüm)
5 zeytin, maydanoz
Ara
1 kayısı
1 bisküvi
1 bardak kefir
Akşam
1.5 dilim pizza (pizzayı kendim yaptım ekmeği çok inceydi)
1 kase yoğurt
2.5 lt su
45 dk yürüyüş 20 dk pilates 200 ip

Back
X