Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya biz su an baska bi sehirdeyiz de, bizim yerimize bakicak birine illa ki ihtiyacimiz var:KK43: Internnetten bakip begendigimiz 1-2 tanesine gonderdik sadece emlakciyi
Zillowdan bulmuştum ben. Ilk 1-2 hafta geçici yer ayarlayıp kendiniz de bakabilirsiniz, genelde fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor.

Günaydın canım dün sıkıntı yoktu diye biliyorum perşembe sorun vardı,anlık birşeydir belki.
Sanada mutlu pazarlar iyi dinlenmeler ❤
Menü yazdım.
Bir türlü gönderemedim.
Oppppsssd bir hata oluştu yazdı.
Neyse dün alışverişten sonra bu gün daha motive geldim.
Çünkü istediklerimi çok alamadım.
Daha afill gösterişli kıyafetler almak istiyordum ama hep küçük beden.

Zillowdan bulmuştum ben. Ilk 1-2 hafta geçici yer ayarlayıp kendiniz de bakabilirsiniz, genelde fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor.
Biz de zillowdan bakiyoruz aynen. Onumuzdeki hafta ev turuna gidicez bi 10 gunlugune, o arada buluruz belki. En olmadi 1 ay benim, 1 ay erkek arkadasimin ucretsiz sirket vasitasiyla konaklama imkanimiz var, onu kullanabiliriz. Ama su anki mobilyalarin falan hepsini saticaz o durumda😕 Neyse ev bulamazsak yapicak bisey yok...

Valla bilmem ısıra ısıra 7 24 emmesinin karşılığını şimdi bana vermeli küçük bey 😂😂inş canım sağol

Benim oglan 3 yasinda emmeyi birakti 7 24 emzik niyetine kullandi beni ama pek bir faydasi olmadi gibi. En güzeli sakınmamak toprakla temas ettirmek

Cumu günü kreş etkinliğimiz 😍 insanlık iiçin küçük benim için çooook büyük bir şey 😂😂Eki Görüntüle 2567533
Tabiki senin için her şeyi çok özel.. benim yeğenimin ilk yazmayı öğrendiğimde post-it üzerine yazdığı yamuk yumuk “teyze seni çok seviyorum” yazısını cüzdanımda şaklıyorum.. bence güzel yazı derslerinde örnek gösterilecek kadar mükemmel :KK70:adeta bir sanat eseri :) çocuk ileride onu görünce neden bu tuhaf şeyi sakladın diyecek belki de :)

Yok o konudada serbest parkta herşeyle haşır neşir oluyor 🙄😂

Ozaman rahat edersin canim benim esim cok pimpirikli herseyden sakındırdı cocugu o yüzden okula basladi 1 hafta sonra hasta olmaya basladi. Rabbim acılarını göstermesin.

Herkese güzel pazarlar.
Arkadaşlar oyun oynamaya gelecek hazırlıklar tamam. Poğaça yasbpasta cipsler kuruyemişler meyveler tehlikeli bir ortam sadece çay içmeyi planlıyorum. Spor yapmaya vakit kalmaz herhalde ama temizlik ve hazırlık sırasında hareketliydim baya.

Ben olsam dayanamazdim .

Ozaman rahat edersin canim benim esim cok pimpirikli herseyden sakındırdı cocugu o yüzden okula basladi 1 hafta sonra hasta olmaya basladi. Rabbim acılarını göstermesin.
Amin amin biizm oğlanla 7 24 ben ilgilendiğim için babasının olumlu olumsuz pek katkısı yok 😂 biraz daha büyüyünce olacağı ümidindeyim 🤦😂

Amin amin biizm oğlanla 7 24 ben ilgilendiğim için babasının olumlu olumsuz pek katkısı yok 😂 biraz daha büyüyünce olacağı ümidindeyim 🤦😂

Zaten benim esimde sadece dırdır eder.daha agzina su vermis degildir. Milletde ne kocalar var

Back
X