Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen canım her fırsatta spor yap halledersin sen.kendine günün kalanı için hafif bir menü belirle onları da kat günlük aldığın kaloriye denk gelecek şekilde spor yap 🤷
Neyse afiyet olsun :))) bir daha olmasın ne zalım kocalarımız var yaaa git dışarıda ye demi 🙄
Aynen öyle git istediğini ye dışarda. Ama yok alıştırmışım ben de...
Dün 30dk leslie yapabildim sadece canım

Biz hastayız :KK43: emre gece çok ateşlendi şimdide çok halsiz ordan oraya yatıyor
Sendenn nbr canım
Çok geçmiş olsun canım. Okullarda salgın var bu ara zaten herkes hasta. Bi an önce toparlanır inşallah emrecim

Yaa kıyamam çok geçmiş olsun 😔 hemencecik toparlar inşallah soğan suyu içirebilirsen antibiyotik etkili toparlar belki

benim de kalçamın içi ceviz gibi sertleşti mosmor olmuş otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum debelenip duruyorum
Kolonyalı pamukla ovun diyorlar o sertlik ve morluk için canım.. Yavrucağını kucağına alınca çektiğin bunca eziyeti hiç hatırlamayacaksın bile. Ben iki doğumumu da normal yaptım. Çektiğim onca eziyeti kucağıma verdikleri an unuttum. Allahım sağlıkla o günleri görmek nasip etsin.

Selam kızlar
Dünkü menüm : sabah 2 dilim ekmek 5 zeytin 1 haşlanmış yumurta 1 Kk peynir domates salatalık

Öğlen; sade kahve 3 kare çikolata

akşam; 1 lahmacun 1 ayran

-1 lt su spor yok

bugün ;

sabah ; 2 dilim Ekmek, 1 Kk peynir, sucuklu yumurta ( 4 ince dilim sucuk tahmini 1 Yumurta)

öğlen ; 1 dilim ekmek 2 kepçe mercimek çorbası

akşam ; 1 kase yoğurt, 2 kepçe limonlu mercimek çorbası

- 1 lt su,spor yok

Nasıl olduğu konusunda bir fikrim yok ama dün bacağımı sakatladım, tüm gece ağrıdan uyuyamadım. Tam zamanıydı doğrusu.. şu an üstüne basınca artan dinlenince geçen bir ağrım var, krem sürmeye başladım. Bir de grip oluyorum boğazım cayır cayır yanıyor az önce ateşim vardı uzandım biraz şimdi daha iyiyim. Eşim de saolsun ilaçları diğer eve götürmüş bile, bir kaç saat sonra oraya gideceğim ilaç içmeye :)
Çok geçmiş olsun canım. Bacağın iyi olana kadar sporla zorlama dinlen. Daha kötü oluyo sonra. Gribal durumun için de bol bol dinlenmelisin canım.
Kendim kovayım, kendim dışında da kovaların özgürlükçü ruhlarına hayranım. En yakın arkadaşım da balık çoğu kişiden anlayışlıdır, iyi bi sırdaş ve dinleyicidir. Ondan ötürü ikisini çok istiyodum 😄 aslanların liderlikleri ürkütüyo birazcık beni. Yengeci de severim evcimen ve sakin olurlar 🤩
Benim kızlarımın biri aslan biri yengeç 😁
Azıcık bende de olsa bundan.
Ben de tam tersi evcimen.
Kuralların dışına çıkmayı sevmeyen.
Biraz deli ruhlu olmayı isterdim.
Ben de senin gibiyim. Ben de boğayım. Bazen ben de bi deli tarafım olsa derim. Ama eşimde o deli taraf fazlasıyla var iki cambaz da bi ipte oynamaz derler birbirimizi dengeliyoruz o yüzden.

Niye kova balık.
Merak ettim.
Şu anda aslan değilmi
Ben de ikinciyi aslan doğurmak istedim.
Ama 36 haftalık alındığı için aslan olamadı.
Yengeç oldu.

Sen o kadar hesapla ona göre seviş :D o gitsin yengeç olsun :P
Kendim kovayım, kendim dışında da kovaların özgürlükçü ruhlarına hayranım. En yakın arkadaşım da balık çoğu kişiden anlayışlıdır, iyi bi sırdaş ve dinleyicidir. Ondan ötürü ikisini çok istiyodum 😄 aslanların liderlikleri ürkütüyo birazcık beni. Yengeci de severim evcimen ve sakin olurlar 🤩

Hiç burclara takılma bence çünkü karakter biraz genetik biraz çevre etkisiyle gelişiyor. Çocukların doğal eğilimlerini küçükken farkedip olumsuz olanları törpülemek de anne babaların işi zaten. Bence burçlar insanlarda önyargı oluşturuyor ki bebeğe önyargısız yaklaşmak en güzeli. sonuçta hayal ettiğimiz bebeği de elimizdeki bebeği büyütüyoruz. Ilk yıl en çok konuşulan şey bebek iyi uyuyor mu ki bazıları gerçekten en baştan uzun uyuyabiliyor (Örnek eşim doğuştan gece 6 saat uyuyormuş) benimki öyle değildi ama o bile batmıyor uykusuzum diye şikayet ediyorum ama bebeğe karşı birşey hiç hissetmedim.

Benim eşim de oğlanın aslan olacağını öğrenince şakayla karışık biraz fazla tut da başak olsun derdi aslanı okuyunca narsist ilgi bekleyen gibi şeyler görmüş (beklenen tarih 16 ağustos olunca bir hafta sıksam başak oluyordu:) ) ama oğlum 5inde doğdu ve şimdi hiç aklına bile gelmiyor.

Sen o kadar hesapla ona göre seviş :KK70: o gitsin yengeç olsun :p

Hiç burclara takılma bence çünkü karakter biraz genetik biraz çevre etkisiyle gelişiyor. Çocukların doğal eğilimlerini küçükken farkedip olumsuz olanları törpülemek de anne babaların işi zaten. Bence burçlar insanlarda önyargı oluşturuyor ki bebeğe önyargısız yaklaşmak en güzeli. sonuçta hayal ettiğimiz bebeği de elimizdeki bebeği büyütüyoruz. Ilk yıl en çok konuşulan şey bebek iyi uyuyor mu ki bazıları gerçekten en baştan uzun uyuyabiliyor (Örnek eşim doğuştan gece 6 saat uyuyormuş) benimki öyle değildi ama o bile batmıyor uykusuzum diye şikayet ediyorum ama bebeğe karşı birşey hiç hissetmedim.

Benim eşim de oğlanın aslan olacağını öğrenince şakayla karışık biraz fazla tut da başak olsun derdi aslanı okuyunca narsist ilgi bekleyen gibi şeyler görmüş (beklenen tarih 16 ağustos olunca bir hafta sıksam başak oluyordu:) ) ama oğlum 5inde doğdu ve şimdi hiç aklına bile gelmiyor.
Tabiki aile çok etkili ona çok katılıyorum ama bence burçların da ufak dokunuşları oluyo sankii 🙈 önyargım olacağını sanmıyorum burç yüzünden bunca zaman beklemişim dünyanın en yaramaz bebesi de olsa kabulüm 😍 bakalım inşallah herşey güzel olur sağlıklıca alırım kucağıma 🤗

Çok geçmiş olsun canım. Okullarda salgın var bu ara zaten herkes hasta. Bi an önce toparlanır inşallah emrecim

Kolonyalı pamukla ovun diyorlar o sertlik ve morluk için canım.. Yavrucağını kucağına alınca çektiğin bunca eziyeti hiç hatırlamayacaksın bile. Ben iki doğumumu da normal yaptım. Çektiğim onca eziyeti kucağıma verdikleri an unuttum. Allahım sağlıkla o günleri görmek nasip etsin.

Çok geçmiş olsun canım. Bacağın iyi olana kadar sporla zorlama dinlen. Daha kötü oluyo sonra. Gribal durumun için de bol bol dinlenmelisin canım.

Benim kızlarımın biri aslan biri yengeç 😁

Ben de senin gibiyim. Ben de boğayım. Bazen ben de bi deli tarafım olsa derim. Ama eşimde o deli taraf fazlasıyla var iki cambaz da bi ipte oynamaz derler birbirimizi dengeliyoruz o yüzden.
Denedim kolonyayla ovmayı ama dağılması geç sürüyomuş sanırım bugün acısı daha az şükür ama sert ve mor 🤧

Aslan olan gerçekten lider mii?

Cherry Mom Cherry Mom Geçmiş olsun kreşten mi aldı acaba?
dennisgo dennisgo sabsnda geçmiş olsun dinlendir biraz bari.

Ben bugün doyamadım bir türlü, eşim de evde olunca sürekli mutfaktaydik.

Sabah kahve, 1dilim ekmek, 1 çay kaşığı bal
Öğle hindi füme, 100 gram çökelek, 1 haşlanmış yumurta
Ara 2 dilim tam buğday ekmeği üzerine fıstık ezmesi, 1 muz
Aksam yeşil mercimek yemeği

Su 1 litre
Spor 45 dk leslie Cherry Mom Cherry Mom
Kas ağrıları için kullandığım bir kremim var onun sayesinde bugün gayet iyiyim. Boğazım için de ilaç alıyorum o da toparladı canım..

Kocama göre psikolojik ama bence fiziksel :) bir şekilde devam ediyorum bakalım bu akşam yeni evimizde kalacağız muhtemelen.. yorgunluğa da hastalığa da deyecek
Aa eşyalar taşındı mı? Yeni evinizde bolca mutlu anlarınız olur umarımm 🤩

Back
X