Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi aksamlar
Kahvaltı
1 yk kasığı yulaf ve 1 yumurta ile omlet
Tam buğday ekmeğinden yarim tost
Ara
1 elma
Öğle
2 yk et kavurma
Ara
6-7 tane yer fıstığı
Akşam
1 kase kuru fasulye
4yk bulgur pilavi

2.5 lt su
400 ip
40 dk + 45 dk pilates
1 saat yürüyüş
Maşallah spor 1.liği sende bu hafta 😍😍

Hedeflerimizi hatırlayalım :KK25:
Screenshot_2019-12-25-18-28-48-111_com.microsoft.office.excel.webp

Kilomda gr oynama yok incelme yok boşuna kürek çektim bu hafta. Haftaya inşallah 😣
Canım çok moralini bozuyorsa bu durum yarın tek günlük bir detoks yap ben en çok hurma diyetinin faydasını gördüm tavsiye ederim :)) ama inan moral bozmak için daha erken ilerleyen aşamalarda yapman bence daha mantıklı

Canım çok moralini bozuyorsa bu durum yarın tek günlük bir detoks yap ben en çok hurma diyetinin faydasını gördüm tavsiye ederim :)) ama inan moral bozmak için daha erken ilerleyen aşamalarda yapman bence daha mantıklı
Detokslari duraklama dönemin e saklıyorum. Haftaya ne olacak bakalım ona göre detokslara başlarım artık. Her gören kaç kilo verdin diyor ben hiç diyorum . Ne yapacaklarsa kilomu 😈

Denedim kolonyayla ovmayı ama dağılması geç sürüyomuş sanırım bugün acısı daha az şükür ama sert ve mor 🤧

Aslan olan gerçekten lider mii?
Aslan olan büyük kızım. Çok dışa dönük. İletişimi kuvvetli. Hiç tanımadığı insanlarla sohbete tutuşur. Yolda giderken insanlara el sallar neden el salladın tanıyor musun diyorum, yoo tanımıyorum ama çok güzel bi insana benziyor diyo. Dediğinin olmasını ister hep, bu konuda da inatçıdır. İnatçılığı bazen beni çok zorluyo.

Uyaninca incir kürü
Sabah 2 d.ekmek, 1 yumurta, az peynir.
Oglen tam bugdayli yarim gozleme
Aksam 1 tabak corba,1 tabak kuru fasulye, karnıbahar salatası
Ara cay sonrasi incir kürü
Spor 30 dk yürüyüş,10 dk pilates hareketleri

Kocama göre psikolojik ama bence fiziksel :) bir şekilde devam ediyorum bakalım bu akşam yeni evimizde kalacağız muhtemelen.. yorgunluğa da hastalığa da deyecek
Gecmis olsun canım niye psikolojik olsun agriyorsa agriyordur hic yani.gule gule huzurla oturun insallah

İlerisi için evet çok güzel ama ben şuanlık benimle olacak çatışmalarını düşünüyorum 🙈 benim katı kurallarım var lider ruhlu bi çocukla çok çatışmayız inşallah 😄
31 Ağustos başak degilmi ,bizde basak dolu 🤬🤬
Ama aslandan iyidir🙈

Iyi aksamlar
Kahvaltı
1 yk kasığı yulaf ve 1 yumurta ile omlet
Tam buğday ekmeğinden yarim tost
Ara
1 elma
Öğle
2 yk et kavurma
Ara
6-7 tane yer fıstığı