- Konu Sahibi Cherry Mom
- #324.441
Yayları da severimOyun o günler sonra ya belli olmaz sağlıkla gelsin dediğin gibi ❤
Mehmet emre akrep olacaktı geç doğdu 4 gün yay olduama bana akrep gibi geliyor huyu suyu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yayları da severimOyun o günler sonra ya belli olmaz sağlıkla gelsin dediğin gibi ❤
Mehmet emre akrep olacaktı geç doğdu 4 gün yay olduama bana akrep gibi geliyor huyu suyu
![]()
Süper canım hadi bakalım başlıyor gel gitler yaa ben çatlardım her randevuda görmek içinYayları da severimhaftaya kese görmeye çağırdı doktor bakalım inşallah görebiliriz
![]()
Ben de çatlarım sanırım ayy çok heyecanlı gerçektenSüper canım hadi bakalım başlıyor gel gitler yaa ben çatlardım her randevuda görmek için![]()
Yuppiiiii eve geldim hemen senin msj baktım canım.Kızlaaarr değerim 186 olmuş![]()
3 ude varEşin mi![]()
Ne de guzel sporlarIyi aksamlar
Kahvaltı
1 yk kasığı yulaf ve 1 yumurta ile omlet
Tam buğday ekmeğinden yarim tost
Ara
1 elma
Öğle
2 yk et kavurma
Ara
6-7 tane yer fıstığı
Akşam
1 kase kuru fasulye
4yk bulgur pilavi
2.5 lt su
400 ip
40 dk + 45 dk pilates
1 saat yürüyüş
Ay bilmiyorum bulamadım da geçmişten yılbaşı kutlamaları falan olacak demişti o yüzden mi öyle + verdi yada ben salladm
kremsokola
Ay hangi kaafayla yapmışım Ozman :)))) hahahaAy emnis hedefim kilo almak degil vallahiRegl olcam anca sabit kalirim demistim, 58.3 yani. Ama onu da bikac gun erken oldum eksi cikicam bence
![]()
31 Ağustos başak degilmi ,bizde basak dolu
Ama aslandan iyidir![]()
Evet başak oluyoonu da pek istemiyorum
sondaki emojileri iyi yorumlamıyorum?
![]()
Evlat olarak aileye duskun olur sevinebilirsin,lakin es olarak yorucu bi karakter,kardes olarakta sessiz sakindir
Hahahaha31 Agustos dogumlular cok super muhtesem insanlardir bi kere![]()
.
Ay hangi kaafayla yapmışım Ozman :)))) hahaha
Ya bence o kadar zayıfsınki beynim öyle kabul etmek istemiş öyle yazmışBu kiz anca bu hedefi tutturur mu dedin acabaAma icine dogmus bu hafta olmasa da haftaya tatile cikiyorum, o zaman kilo alabilirim iste:))
Hahahah ay keske:)) Bu sabah begendigim mankenlerin olculerine baktim, her taraftan bi 10'ar santim incelmem lazim yaaaYa bence o kadar zayıfsınki beynim öyle kabul etmek istemiş öyle yazmış![]()
Nasıl mankenler onlarHahahah ay keske:)) Bu sabah begendigim mankenlerin olculerine baktim, her taraftan bi 10'ar santim incelmem lazim yaaaInsanin morali bozuluyo
İskelet nolcakNasıl mankenler onlarvalla biz öylelerini beğenmiyoruz
sıfır beden galiba