- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #324.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ölçülerine göre 10 cm fark mı var inanmam32-34 beden falanlar guzel de duruyolar bence. Su kizi cok begeniyorum mesela:
Eki Görüntüle 2569202
Beli 58 cm, kalcasi 84 cm falanmis.
Selam canım kolay gelsin zor fuar işi ya hiç yapmadım ama tahmin ediyorum :/Ara 16.00 1 adet kuru pasta 2 kasık sütlaç (dışarda olduğumdan)
Vallahi var, benim kalca 95 cm, bel de 67 falan. Bunye meselesi biraz da sanirim, ben ne kadar diyet ve spor yapsam da 84 cm kalcaya inemem heraldeSenin ölçülerine göre 10 cm fark mı var inanmam![]()
Ay sarımsağı ben de çok severim yaSelamlar dünkü doymak bilmez açlığım bugün de sürdü, pek parlak değil menum ama yazayım da utanayım biraz:
Sabah 20 gr peynir, yarım muz, iki yemek kaşığı elmalı yulaf lapası, 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi, 5 dilim hindi füme
Öğle kaçamak
Ara 1 mandalina ve 1 kacamak
Akşam yoğurtlu havuc/kabak sotesi, 2 dilim ekmek, 1 muz
Akşam yemeğini eşim yaptı basmış sarımsağı yoğurda. Ufaklık biraz yiyince bıraktı yemek istemedi başka şeyler istedi. Babası da ya bunu yersin ya da... diye rest çekince ben de biraz yakiyor mideyimdedim bizimki indi masadan sonra beni çağırdı "anne çüt" diyeakıllım en doğrusunu yaptı ben tabağımı bitirmiştim ama midem felaket yandı üstüne bastırsın diye ekmek ve sonra muz yedim
Babası da özür diledi ufaklıktan.
Selamlar dünkü doymak bilmez açlığım bugün de sürdü, pek parlak değil menum ama yazayım da utanayım biraz:
Sabah 20 gr peynir, yarım muz, iki yemek kaşığı elmalı yulaf lapası, 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi, 5 dilim hindi füme
Öğle kaçamak
Ara 1 mandalina ve 1 kacamak
Akşam yoğurtlu havuc/kabak sotesi, 2 dilim ekmek, 1 muz
Akşam yemeğini eşim yaptı basmış sarımsağı yoğurda. Ufaklık biraz yiyince bıraktı yemek istemedi başka şeyler istedi. Babası da ya bunu yersin ya da... diye rest çekince ben de biraz yakiyor mideyimdedim bizimki indi masadan sonra beni çağırdı "anne çüt" diyeakıllım en doğrusunu yaptı ben tabağımı bitirmiştim ama midem felaket yandı üstüne bastırsın diye ekmek ve sonra muz yedim
Babası da özür diledi ufaklıktan.
Ay sarımsağı ben de çok severim yaçüt mü diyo
tam ısırmalık
![]()
Ben de herşeye katıyorum geçenlerde dedem bi süre bende kaldı bu sarımsakla ne alıp veremediğin var sürekli sarımsak soyuyosun diyoBen de sarimsaga bayilirim ya, arkadaslarla aramizda geyik var hatta "cok sarimsakli yemek" diye bisey bizde tanimli degil diye:)) Yemekte ne kadar cok sarimsak olursa olsun, ideal olcude bizim icin:))
Evet suya da "çu" s sesini henüz çıkaramıyor ama tam ısırmalık gerçekten. Bu arada bur süredir yerde yatırıyoruz babası yanında, uyumaya başladı kerata, sabaha karsi 4 gibi birkez uyanıp sut iciyor. Montessori yatak yapicaz galiba. Umutlandım iyice gece sutunu kesip sonrada mar nisan gibi emzirmeyi bırakayım diye...Ay sarımsağı ben de çok severim yaçüt mü diyo
tam ısırmalık
![]()
Uykusunun düzene girmesine çok sevindim canım. Emmeyi bırakınca gece uyanması da biter. Ondan sonra rahat edersin.Evet suya da "çu" s sesini henüz çıkaramıyor ama tam ısırmalık gerçekten. Bu arada bur süredir yerde yatırıyoruz babası yanında, uyumaya başladı kerata, sabaha karsi 4 gibi birkez uyanıp sut iciyor. Montessori yatak yapicaz galiba. Umutlandım iyice gece sutunu kesip sonrada mar nisan gibi emzirmeyi bırakayım diye...
Günaydın canım.Gunaydiiin:) Bugunku menum:
Sabah: 5 kasik yogurt, 2 kasik yulaf, 1 olcek protein tozu, 1 tk chia tohumu, 1 tk keten tohumu, 1 avuc yabanmersini
Aksam: 400 gr kemikli biftek, 3-4 kasik piyaz, 3 kasik haslanmis brokoli, 5 kasik yogurtlu kabak sote
Bugun artik fazla fazla protein aldim, yediklerimi eritmek icin de hem sabah hem aksam yuruyuse ciktim:)
Spor: 16 bin adimCherry Mom
Günaydın canimGünaydın herkese![]()
Ben hedef yazmamıştım . hedefim 92 kg dı.
Ben dayanamadım tartıldım. Soyuna soyuna 78.9 gördüm.yoksa daha 79 lardayimGünaydınlar.
Tartıda önceki gün.
Çok heyecanlıyım.
Bu hafta hiç taryılmadım.
Cumaya sonucu merak ediyorum.
Benim kardeşim Başak ben de yayım.. hatta31 Ağustos başak degilmi ,bizde basak dolu
Ama aslandan iyidir![]()