Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla ben cok cadıyım bir iyileşeyim burunlarindan getiricem.
Bana da ogretirmisin cadiligi, gerçekten cadi olmak istiyorum kotu olmak istiyorum,boyle bile begenilmeyen biriysem oyle olurum daha iyi

Kuzum yillardir evime gelip pastalari börekleri yiyenler ben hasta olunca hic sesleri cikmiyor. K.v 5 dakika mesafede bir corba yapip göndermedi bile. Valla ne kadar ekmek o kadar köfte. Esimede söyledim ilerde annen yaslaninca bana bakarmisin diye sorma dedim.
Benimle ayni apartmandayken yapmiyor kv kopyasi,(kv yok) yapmasin zaten karsiliksiz duramaz o ille cikarir yaptigi iyilikleri maddi olarak,manende ayrıca ister zaten ,agzi iyi laf yapar.faydasindan coktur zarari

Benimki de vicdansız. Kavga etmek konusunda usta. Ben evlendiğimde kavga etmek nedir bilmezdim, kendimi bile savunamazdım. Kavga etmek bana seviyesizlik gibi gelirdi cevap dahi veremezdim. Hep içime attım. İçime attıklarım da böyle şişirdi işte.
Ben de edemiyorum, susturuyolar hemen birlik olup,cok ağlattılar zamaninda karsilarinda,halbuki ben kendi ni iyi ifade edebilen kibar ve dürüst konusan bir insanim ama firsat vermiyorlar islerine gelmiyor.bende esime konuşuyorum herseyi. Oda sıkılıyor tabi bundan. Ama is onda bitiyor beni savunmuyor hatta sucluyor kendi cevabini kendin veremiyorsun diyor

Bana da ogretirmisin cadiligi, gerçekten cadi olmak istiyorum kotu olmak istiyorum,boyle bile begenilmeyen biriysem oyle olurum daha iyi

Canim hersey kocalarda bitiyor. Benim esim hakli oldugumda kendini ezdirme der. Ama bazi erkekler aileleri haksizsa bile eşlerinin susan taraf olmasini isterler. Bende kötü degilim ama mesafe koyabilme ve istedigimle istedigim kadar görüşmeme esim ses cikartmiyor. Ailesi yüzünden asla esimle arami bozmam cünkü bu onlarin isine geliyor.inadina esimle daha iyi oluyorum çatliyorlar.

Canım
Öncelikle umarım bir an önce huzura kavuşursun. Dediğin gibi artılarımız en önemli nedenlerinden birisi de kesinlikle psikolojik.. ama şu an bence önemli olan bu değil. Konuyu bilmemekle birlikte, değiştiremeyeceğin şeyler söz konusu ise kabullenmek seni ne kadar rahatlatır bunu tartmak lazım sanırım, hayat çok kıymetli ve onu eh iyi şekilde geçirmek hepimizin hakkı. Sen de şimdi zor bir dönemden geçiyorsun. Duyduğun ve seni rahatsız eden, inciten cevap gerçek mi, yoksa tartışmaların etkisi ile duyduğun bir şey mi belki bunu ayırt etmek sana iyi gelecektir. Çünkü bazen ağzımızdan çıkanı da bilemiyoruz. Bazen de elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz. Ama burada önemli olan şey, sen değerlisin ve her şeyden önce ve her şeyden bağımsız, sen nerede durmak nasıl bir hayat yaşamak istiyorsun. Burada isteklerinin ne kadarından vazgeçmek senin için tölere edilebilir. Umarım cevaplar kolaydır ve sen de hızlıca bulur hak ettiğin huzura seni mutlu eden hayata ulaşırsın. Bunun eş kişisi ile olup olmayacağı ise sanırım ortak performansınıza bağlı olacaktır.. şimdilik diyeti düşünme derim ben, keyif almaktan hoşlandığın şeylere odaklanıp kendinle zaman geçirmek sana iyi gelir mi acaba?
Ben ailemle olmayi istiyorum hickimse mükemmel degildir esimi idare edebilirim beni ne kadar yorsada .ama ailesiyle olmuyor bu zamana kadar da hep toleranslarimla gitti.benim kotuyle basa cikabilmeyi ogrenmem lazim gerekirse kotuluk yapmayi da.yillardir kurslar hobiler le kendimi oyalamaya calisiyorum ama sadece ben yapiyorum onlarda bisey değişmiyor.
Sadece beni susturmak icin oyle soyledi biliyorum ama bunun ona geri donusu de olucak

Kendini nasıl mutlu ve iyi hissedeceksen öyle devam et bence hayatına, yaşım küçük ama önümde annem var iyi bi evlilik hayatı olmayan ve bence bizi düşünerek mutlu olmamayı tercih etmiş. Ben şuan anneme baktığımda kalbim burkuluyo keşke kendi mutluluğunu tercih etseymiş..
Keske boyle bir tercih yapmak zorunda kalmasa kimse.ama annen gibi düşünüyorum anne olunca sende farkli düşüneceksin

Canim hersey kocalarda bitiyor. Benim esim hakli oldugumda kendini ezdirme der. Ama bazi erkekler aileleri haksizsa bile eşlerinin susan taraf olmasini isterler. Bende kötü degilim ama mesafe koyabilme ve istedigimle istedigim kadar görüşmeme esim ses cikartmiyor. Ailesi yüzünden asla esimle arami bozmam cünkü bu onlarin isine geliyor.inadina esimle daha iyi oluyorum çatliyorlar.
Mesafeden anlamıyorlar,gitmiyorum onlar geliyo,yapmiyorum onlar istiyo,kucumseme,dalga gecme,yalan,kapi dinleme onlarda,kontrol altindayiz surekli,esim bilsede bilmezlikten geliyor,farkettirmek icin anlatiyorum beni payliyor
Ya ben 40 kusur yaşında kadinim yeni gelin gibi yillardir ayni sorunlari yasiyorum bi çözüm yok.

Sana kotu demek istemedim bu arada

Mesafeden anlamıyorlar,gitmiyorum onlar geliyo,yapmiyorum onlar istiyo,kucumseme,dalga gecme,yalan,kapi dinleme onlarda,kontrol altindayiz surekli,esim bilsede bilmezlikten geliyor,farkettirmek icin anlatiyorum beni payliyor
Ya ben 40 kusur yaşında kadinim yeni gelin gibi yillardir ayni sorunlari yasiyorum bi çözüm yok.

Cok zor canim Allah dirlik düzen huzur versin. Sakin onlar yüzünden esimle arani bozma sevinmesinler. Dırdırcı durumuna düsersin. Kötülerle başedilir ama yüzsüzle başedemezsin. Ben esimin yaninda k.v hicbirsey demem ama esim olmadigi yerde bütün biriktirdiklerimi tatlı sert ama kafasina dank edecek şekilde yüzüne vurarim. Birde benim k.v k.p görümce elalem neder den cok korkarlar.dişa karsi biz dünyanin en iyi ailesi gibi davranirlar. Ben arada onlarin utanacagi kişilere onlarin davranislarini ufaktan anlatirim.

Bende eşimin ailesine karşı dilim tutulur konuşamam hep eşime konuşuyorum bu yüzdende hep huzursuz mutsuz olan biz oluruz. Kimsenin haberi bile olmaz birbirimizi yeriz. Ama artık eşimi dışarda bırakıp kim canımı sıkıyorsa ona konuşacağım. Ben huzursuzsam herkes de huzursuz olsun kafasindayim artık. Son yasadiklarimindan sonra yeni taktiğim bu canımı sikanin canı sıkılsın

Ben de edemiyorum, susturuyolar hemen birlik olup,cok ağlattılar zamaninda karsilarinda,halbuki ben kendi ni iyi ifade edebilen kibar ve dürüst konusan bir insanim ama firsat vermiyorlar islerine gelmiyor.bende esime konuşuyorum herseyi. Oda sıkılıyor tabi bundan. Ama is onda bitiyor beni savunmuyor hatta sucluyor kendi cevabini kendin veremiyorsun diyor
Ben de aynı senin gibiydim canım ya. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Hatta ben evliliğinin ilk 2 yılı birlikte oturmak zorunda kalmıştım. Yaşadıklarımı ne sen sor ne ben anlatayım. Çok şükür benim eşim hep yanımdaydı beni korudu .
Allah yardımcın olsun leylim. Keşke eşin yanında durabilse. Onlar öyle, o şekilde kabul et boşver gitsin diyebilse. Onların bizi etkilemesine izin vermeyelim diyebilse en azından. Sen o zaman bir nebze daha kolay başa çıkarsın bu durumla.

Hanımlar hanımlar hanımlar

Kasımda girdiğim dil sınavını geçmişim :halay::halay:
:KK73: :KK73: :KK73: :KK71::KK71::KK71::KK71::KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK36:

Kutlamalar iki öğüne yayıldı eşimin teşvikiyle ben de hayır demedim ne de olsa artık sınavı düşünmeme gerek yok kilo vermeye odaklanabilirim.

Malûm pazar banyo işleri, akşam yatmadan mesajlari okuyup yorum yazacağım ama bugün menü paylaşmasam daha iyi olur.

Ben ailemle olmayi istiyorum hickimse mükemmel degildir esimi idare edebilirim beni ne kadar yorsada .ama ailesiyle olmuyor bu zamana kadar da hep toleranslarimla gitti.benim kotuyle basa cikabilmeyi ogrenmem lazim gerekirse kotuluk yapmayi da.yillardir kurslar hobiler le kendimi oyalamaya calisiyorum ama sadece ben yapiyorum onlarda bisey değişmiyor.
Sadece beni susturmak icin oyle soyledi biliyorum ama bunun ona geri donusu de olucak
Eşinin seni anlaması ve yanında durması hayatınızı aslında biraz daha güzelleştirecek gibi duruyor. Sana her aklına geleni söyleyemeyeceğini umarım anlar ve bir daha bu kadar canını sıkmaz. Yola nasıl devam edeceksin bilmiyorum ama hoşlanmadığın şeyleri değiştirebilme, değiştirmediklerini de kabullenme gücünü kendinde bulursun.. ama hiç bir şey senden önemli değil.

:KK73: :KK73: :KK73: :KK71::KK71::KK71::KK71::KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK36:

Kutlamalar iki öğüne yayıldı eşimin teşvikiyle ben de hayır demedim ne de olsa artık sınavı düşünmeme gerek yok kilo vermeye odaklanabilirim.

Malûm pazar banyo işleri, akşam yatmadan mesajlari okuyup yorum yazacağım ama bugün menü paylaşmasam daha iyi olur.
Süpersin canım 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Fazla hazırlanamamana rağmen geçtin helal olsun. Bundan sonra tam gaz diyet ve spora.

Bende eşimin ailesine karşı dilim tutulur konuşamam hep eşime konuşuyorum bu yüzdende hep huzursuz mutsuz olan biz oluruz. Kimsenin haberi bile olmaz birbirimizi yeriz. Ama artık eşimi dışarda bırakıp kim canımı sıkıyorsa ona konuşacağım. Ben huzursuzsam herkes de huzursuz olsun kafasindayim artık. Son yasadiklarimindan sonra yeni taktiğim bu canımı sikanin canı sıkılsın
Evet canım çok doğru yazmışsın bazı insanlar gerçekten kötü olmayı hak ediyor susup alttan aldıkça tepene çıkıyolar

Tebrikler canım 👏🏻

Back
X