Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Dikkat et kiz su çeker battaniye ağır olur maazallah beline yel atar daha kötü olursun

Sağ ol canım ya battaniye ağır normalde de şu an yıkama fırsatı buldum eşim çocuğu havuza götürdü. Fırsat bu fırsat hallettim suyunu süzsün güzelce yarın eşime derim o mermere asar benden bu kadar😂

Ben bu hafta aşırı ev işi yaptım ev işi yerine spor yapsam daha çok kilo verir miydim acaba çünkü ev işi insanı yoruyor acıktıryor. Allah'tan su içmeyi hobi haline getirdim

Ben de öyle yaza hazırlık verirsin ben saat taktığımda güzel kalori veriyordum. O yüzden kalori verdirir kalori verdiğin için de kilo verirsin. Benim de bir tek camlar falan silinecek bir de koltuklarım silinecek Onun dışında evde hiçbir iş kalmadı ama bu hafta onları yapamayacağım😂😂

Ben de öyle yaza hazırlık verirsin ben saat taktığımda güzel kalori veriyordum. O yüzden kalori verdirir kalori verdiğin için de kilo verirsin. Benim de bir tek camlar falan silinecek bir de koltuklarım silinecek Onun dışında evde hiçbir iş kalmadı ama bu hafta onları yapamayacağım😂😂
Bayrama kadar iki kilo gitseydi ev işi bayram hazırlığı bizim burda bayramlar kalabalık oluyor biraz daha toparlanmış olarak görünmek isterim bakalım

Bayrama kadar iki kilo gitseydi ev işi bayram hazırlığı bizim burda bayramlar kalabalık oluyor biraz daha toparlanmış olarak görünmek isterim bakalım

Gider gider Sen güzel kilo veriyorsun. 😍 h Ben de bayrama 77-76 bandında girmek istiyorum ne kadar zayıflamışsın desinler bana 😂😂

Bayrama kadar 2 kiloyu rahat verirsin canım. Böyle devam edelim, hareket ve çok su. Yarın gitmiş gibi görünür
İçtiğim suyun haddi hesabı yok 3 lt su içerim içtiğim ikindi çay sabah çay şekersiz tabi onlarda iyi geliyor her oturusumda 4 bardak çayı devririm aram iyidir kendileriyle

Hadi inşallah canım. 2 haftadır bozmadım. 1 ayı devirsek sırtımız yere gelmez Allahın izniyle. Alışıyoruz artık. Komşularım bana biraz zayıflamışsın dedi 🥰
Ay çok sevindim💕 Ben de omadı bozmadım bugün iki öğün yiyeceğim çünkü eşim evde ama zorlanmadım. Evde olunca ağzım boş durmak istemiyor🙁 ama bu haftayı verimli geçirdim inşallah doğum günüme kadar 70 72 bandını görürüm zaten ondan sonra hedefime 4 ile 6 kilo falan kalıyor😅😅😅

Back
X