Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar okuyamıyorum çoğu mesajlarınızı özür dilerim bu çarşambadan sonra evdeyim Bi aksilik olmazsa daha çok sizlerle olucam bu arada + geçmişim bu hafta berbat hep bi bahane ne diyim vazgeçmedim pes etmedim ama diyette de değilim gibi 😥
Bugün kü menüm
Sabah 08.30 kaşarlı tost
Öğle 13.00 1 adet sütlaç
Akşam 17.30 iskender tereyağsız sossuz ve ekmeksiz şeklinde 1 yudum kola
Su 1 litre Spor 17.00 adım

Deneyeyim ama bu üçkağıtçı başta yicem diyor zaten sonra bu sıcak soğutuyorum bu soğuk. Tuzlu tuzsuz .. deli deli bahane buluyor :)) sabrımı deniyor işte parmağında oynattı beni geçecek inş 🙄
Aa ne uyanık tuzluyu tuzsuzu da biliyo 🤩 elime geçse yicem senin oğluşu ben 😄 geçer geçer annesi 🌸

Bugünkü menüm
Sabah; 2 dilim ekmek 2 Kk peynir domates salatalık

öğlen ; 2Dilim ekmek 3 ince dilim kaşar ile yağsız tost

ara; 2 mandalina bir çay bardağı ayran

Ara

akşam ; 1 dilim ekmek, 1 yumurtalı menemen

ara; 1 kase yoğurt

-2 lt su
-10 bin adım, 20 dakika bölgesel 500 jamping jack E emiNis

Merhaba hoşbuldum aslında köfte yememde ne sıkıntı var acaba ha yumurta yemişim ha köfte protein sonuçta mısırda ne sıkıntı olduğunu anlayamadım karatay diyeti yapmıyorum sonuçta belirli bir diyete bağlı değilim şu anda kaldı ki çok aşırı miktarda tüketmedim.
Benim için kaçamak demek tatlı, abur cubur ya da hamur işi yemektir.
Benim yediklerim fazla gelebilir ama farkındaysan kilom 109 benim günlük alacağım kalori miktarıyla sizinki aynı değil aynı zamanda emziriyorum.
Canım tekrar hoşbuldum.
Bencede menü diyet yada sağlıklı bir menü gibi değil canım.
Köfte ile yumurta bir demişsin ama bence çok çok ayrı Sbah yenen köfteyi vücut hazmetmekle uğraşıyor ve yağ yakmaya geçemiyor bir kere. Sabah için ağır geldi bana şahsen.
Kaçamak hamur işi olur demişsin mücverde hamur işi :) tabi bilmiyorum başka bir teknikle yapmadıysan unsuz yulafla yapılanlar falan oluyor mesela öyle değilse hamur işidir.
Kilon evet bize göre fazla ama bu bizden daha yağlı beslenebilirsin demek değil ki . Atıyorum ben 3 kaşık yoğurt yiceksem sen 5 yiyeceksin. Ben günde 1 avuç tavuk yiyorsam sen 2 yiyeceksin. Yani sağlıklı besinlerin gramajı artmalı.
Ammavelakin bu bir pazar günü menüsü 😂 o yüzden normal olabilir diyip kapatayım :))) hafta sonları hep biraz daha yüksek kalori gidiyoruz

Merhaba hoşbuldum aslında köfte yememde ne sıkıntı var acaba ha yumurta yemişim ha köfte protein sonuçta mısırda ne sıkıntı olduğunu anlayamadım karatay diyeti yapmıyorum sonuçta belirli bir diyete bağlı değilim şu anda kaldı ki çok aşırı miktarda tüketmedim.
Benim için kaçamak demek tatlı, abur cubur ya da hamur işi yemektir.
Benim yediklerim fazla gelebilir ama farkındaysan kilom 109 benim günlük alacağım kalori miktarıyla sizinki aynı değil aynı zamanda emziriyorum.
Canım tekrar hoşbuldum.
Afiyet olsun hezeyan
Mısır cok kalorili bir besin,yediklerin fazla degil ama kalorili, emziriyorsan daha sık,kilo vermek istiyorsan daha saglikli beslenmelisin,
Arada bir kaçamakta olabilir.demek istemiştim

Hanımlar hanımlar hanımlar

Kasımda girdiğim dil sınavını geçmişim :halay::halay:
:KK73: :KK73: :KK73: :KK71::KK71::KK71::KK71::KK9::KK9::KK9::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK36:

Kutlamalar iki öğüne yayıldı eşimin teşvikiyle ben de hayır demedim ne de olsa artık sınavı düşünmeme gerek yok kilo vermeye odaklanabilirim.

Malûm pazar banyo işleri, akşam yatmadan mesajlari okuyup yorum yazacağım ama bugün menü paylaşmasam daha iyi olur.
Süpersinnnnn kendine hiç şans tanımıyordun bravo valla aradan çkkmış oldu şahane 👍

Bugünkü menüm

Ara

ara; 1 kase yoğurt

-2 lt su
Eminis he 😂😂😂😂

V
Bugünkü menüm

Ara

ara; 1 kase yoğurt

-2 lt su
Bir ara yazmıyor kahve iki kare çikilat vardı biraz da fıstık yedim.. kabuğunu soymak öldürdü beni sıkılıp bıraktım :)

Pazar menü.
Sabah 10.30
1 haş yum
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
2 ceviz

Akşam 14.30
2 kepçe ezogelin çorba.
1 kase yoğurt
Salata

2 litre su
30 dk yürüyüş
[/QUO
Menünün gerisi nerde acep aksam 14,30 mu
Gercekten

Üst eşimin Türkiye’den arkadaşı alt değil ama onu da kendine benzermişler.. komşular ev yerleştirmeye de yardım ettiler ama çok güzel şeyler yapıyorlar bu hiç iyi değil.. ama dünkü tatlılara rağmen - deyim.. öncesi aşırı artı bence ödemdi suyu düzgün içince biraz attım bence..
Komşunun iyisi candır olsun sevindim adına.
Ekside olman konusunda ise aynen sana katılıyorum :)))

Evet öyledir oğlumda aç aç yattı valla nereye kadar açlığına müdahale etmemeli ki yarın tekrar götürcez galiba hastaneye günü 1 bardak süt bir kutu kefir bir bisküvi ile geçirdi
Stres yapmamaya calis istahi geri gelince senden bişeyler istiycek ozaman yaparsın cesit cesit simdilk vitaminlerle ve sivilarla idare et

Back
X