- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #325.061
Çıkarmaktan yiyemiyorum ki![]()
Canim seversen misir ekmegide bastiriyor. Ben yogurda dograyip yerdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkarmaktan yiyemiyorum ki![]()
Çok isterdim seninle birebir yarışmak ama şu anda epey uzağımBir rehavet cöktü sanki gruba.canlanalim biraz yaris yapalim motive olalim. Varsa benim kilomda biri yarişalim.
Yo yo çökemezBir rehavet cöktü sanki gruba.canlanalim biraz yaris yapalim motive olalim. Varsa benim kilomda biri yarişalim.
Süper vermiş ve incelmişsin canım çok sevindim dedimm bu kız kesin bıraktıArkadaşlar Merhaba,
Cherry Mom bir görünüp kaybolur gibi oluyorum ama geçen 2 hafta çok dalgalandım. Kaçamaklarım oldu zaman zaman. Bu da beni biraz demoralize etti. Bugün diyetisyene ancak gidebildim biraz diyetisyeni de erteledim moralim bozulup modum düşünce. Hatta diyetisyen de kaçak oynama öyle yaparsan daha çok demoralize olursun dedi ki, yağdan çok iyi vermişim. Kilomu güncelleyebilirsen çok sevinirim. Şu anda 65.2’yim artık. Cuma için bu kiloyu kaydedebiliriz çünkü evde tartılmıyorum evdeki tartım fazla çıkarıyor iki farklı ölçü olmasın diye diyetisyene pazartesi-salı bile gitmiş olsam onun ölçüsünü baz alalım diyorum cuma için :) Bu arada yağ oranım %23’e indi belden 4.5 cm kalçadan 3 cm inceldim.
Bu arada yılbaşı gecesi için serbest bıraktı beni diyetisyenim.![]()
Allah korusunEşim de sabahtan beri istifra ediyomuş. Zehirlendik mi acaba diyorum umarım zehirlenmemişizdir![]()
Olabilitesi var bişeysi yokmuş serum takıp yollamışlarAllah korusun
Yoksa eşinde hamilelik psikolojisine mi girdi :)) bazı eşler 9 ay içinde anneden daha çok kilo alıyor ya bu da onun gibi bişey mi :))
Ay süperrr çok sevindimKızlar günaydınlarrrrr.
Cumaya göre 100 Gr eksideyim.
cumartesi +1 kg görünce canım sıkılmıştı.
Ama çok şükür toparladım.
Tamda onu soracaktim masallah maşallah iyi olun.herkes iyi olsun birimizin keyifsizligi hepimizin derdi oluyor sevincide sevinc ,ne guzel bir takimiz böyleYo yo çökemezdüzenli giremiyorm oğlum hasta diye ama bugün neredeyse iyileşti gibi güzel yemeğinide yiyor kreşede gittti hamd olsun bende rahatladım ❤
Bir rehavet cöktü sanki gruba.canlanalim biraz yaris yapalim motive olalim. Varsa benim kilomda biri yarişalim.
Oyy canım benim ama gerçekten öyleTamda onu soracaktim masallah maşallah iyi olun.herkes iyi olsun birimizin keyifsizligi hepimizin derdi oluyor sevincide sevinc ,ne guzel bir takimiz böyle![]()
Yo yo çökemezdüzenli giremiyorm oğlum hasta diye ama bugün neredeyse iyileşti gibi güzel yemeğinide yiyor kreşede gittti hamd olsun bende rahatladım ❤
Rota virüsü olmasın? Benim eşim ben hamileyken rota kapmıştı.Eşim de sabahtan beri istifra ediyomuş. Zehirlendik mi acaba diyorum umarım zehirlenmemişizdir![]()
Ilk zamanlar anneden almıyor birşey merak etmeÇıkarmaktan yiyemiyorum ki![]()